Banner

Ferieparker i Vendée

Vendée er en smuk region i Frankrig, kendt for sine pragtfulde strande og behagelige sommertemperaturer. Regionen byder på unikke oplevelser og er hjemsted for charmerende landsbyer og populære attraktioner. Her finder I flotte ferieparker og ferielejligheder, som er håndplukket til at imødekomme din families ferie behov. Det perfekte ved en ferielejlighed er den frihed, som kommer med, I kan selv lave aftensmad, planlægge jeres dag, samt komme hjem til hjemlige rammer efter lange dage fyldt med aktiviteter. 


 

Læs mere

1

resultat

La Baie des Sables
Ingen anmeldelser
la-baie-des-sables
1/6
Tæt på bred sandstrand
Moderne ferielejligheder
Livlig kystby
Mange vandsportsaktiviteter
Fra: 1.670 kr.
June 25 - 2 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Aktiviteter for store og små

Under dit ophold i Vendée kan du udforske flere spændende seværdigheder og aktiviteter. Besøg for eksempel den smukke zoo i Les Sables d'Olonne eller det nærliggende vandland, Atlantique. Vendée er også kendt som et golfparadis med fem 18-hullers golfbaner. Naturelskere kan udforske det smukke naturreservat Bois d'Olonne, eller tage en dagstur til den smukke ø Île d'Yeu. Når du bor i en ferielejlighed i Vendée, så har du massevis af aktiviteter at vælge fra hver dag, om det er børnenes dag til at vælge eller en romantisk aften, vil I altid finde den perfekte oplevelse her. 

Besøg de gamle byer i området

På jeres ferie til Vendée vil I have mulighed for at besøge adskillige gamle og charmerende byer. Mallièvre er en by, som I må beaøge hvis I gerne vil opleve gamle levn af en gammel middelalderborg samt flere flotte stenhuse, små stier og smukke haver. En anden middelalderby I kan tage til er Vouvant, hvor en lokal legende fortæller, at byens gamle borgtårn blev opført af en fe på blot én nat. Vouvants kirke er også et must-see med gamle indgraveringer. Hvert år, på den sidste lørdag i juli, afholdes der et flydende marked i Le Vanneau. Her kan du købe lokale produkter og souvenirs. Le Vanneau ligger i Frankrigs næststørste vådområde, Marais Poitevin, også kendt som "Grønne Venedig". Dette område er bestemt et besøg værd under dit ophold i ferielejligheder og ferieparker i Vendée.

 

Hvorfor skal I besøge Vendée?

Highlights i Vendée, som I kan se frem til:

  • Flotte og lyse ferieparker og ferielejligheder
  • Tæt på familievenlig forlystelsespark
  • Et ferieparadis for vandhunde
  • Hyggelige, historiske byer at besøge