Banner

Ferieparker i Schweiz

Selvom du måske kun kender Schweiz for deres utrolige bjerge og deres oste og chokolader, så har Schweiz meget mere at tilbyde! Det lille land kan bryste sig med skønne by- og naturoplevelser med storbyer som Zürich, Luzern og hovedstaden Bern samt Europas største vandfald på floden Rhinen. Schweiz' mange bjergtoppe, kan se skræmmende ud, men de er utrolig smukke, når man først begiver sig ud på dem. Men frygt ej, schweizerne skal nok tage sig godt af din familie, når I tager på ferie i en de fantastiske ferieparker og ferielejligheder vi tilbyder.

Læs mere

0

resultater

Skøn kultur med bjerge, søer og traditioner

Schweiz grænser op til både Tyskland, Frankrig, Italien, Østrig og Liechtenstein, og dermed er deres kultur også stærkt påvirket af nabolandene. Alligevel formår Schweiz at holde sine egne traditioner i hævd, hvor du kan kende Schweiz på en kreativ kultur med musik, dans og teater samt poesi, træskæreri og broderi, der kommer til syne i store som små byer. Derudover vil I kunne opleve de majestætiske bjerge, dybe søer og Europas største vandfald, der alle bevidner om en storslået natur.

Ferielejligheder og ferieparker omgivet af smuk natur

Når I vælger at holde ferie i Schweiz, så er I altid sikret den skønneste ferie i naturen. Ferielejlighederne er nøje udvalgt og ligger enten tæt på søer og bjerge med spændende og udfordrende vandreture eller vandsport. Her får I rig mulighed for at udforske naturen i Schweiz, men I skal selvfølgelig heller ikke snydes for gode shoppingmuligheder, hvor mange af de større byer ligger i nærheden af ferielejlighederne. I får altså en rigtig god placering i naturen, hvor I nemt kan komme rundt til Schweiz' mange attraktioner.

Besøg Matterhorn og Zürich

Det mest kendte af Schweiz' bjerge er det pyramideformet Matterhorn i Zermatt, som også er afbildet på den trekantet, schweiziske chokolade Toblerone. Matterhorn er 4.478 meter højt og er velbesøgt både sommer og vinter. Oplev ægte schweizisk atmosfære ved Jungfraujoch med gletsjer, rustikke Interlaken og panoramaudsigter i Grindelwald. I hovedstaden Bern vil I kunne opleve den gamle bydel, der er på UNESCO's verdensarvsliste, men også inkluderer en mere moderne storby. Zürich er en af verdens mest livlige byer og oplagt til shopping og kulturelle visits. Sidst, men ikke mindst, så skal i også besøge den skønne og autentiske Lucerne.

Fra ikoniske togture til afslapning i ferielejligheden

Schweiz er også en ideel feriedestination for børnefamilier, da I også vil finde mange børnevenlige attraktioner, hvor særligt den ikoniske togtur igennem og oppe på bjergene vil vække begejstring. Når I ikke er ude og opleve, så kan I også slappe af i den skønne ferielejlighed, hvor der typisk er mulighed for at bade eller tage en tur i wellness. Ferielejlighederne i ferieparkerne er rummelige, meget familievenlige og jeres helt egen, hvor ferietempoet er styret kun af jer! Ferielejligheden vil fungere som en hjemlig base, hvor I kan samle alle indtrykkene fra dagens aktiviteter.

Det bedste af Schweiz

Highlights I kan glæde jer til: 

  • Ferieparker og ferielejligheder tæt ved attraktioner
  • De flotteste naturoplevelser
  • Dejlig ferie med børnene
  • Besøg til Matterhorn og Zürich