Banner

Ferieparker i Mecklenburg-Vorpommern

Besøg det flotte område, Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland, som ligger omkring 4 timers kørsel fra den danske grænse og er derfor perfekt for jer, som gerne vil finde en ferielejlighed eller feriepark uden at skulle hele vejen ned igennem Europa. Her finder I smukke naturområder, hyggelige byer og aktiviteter, som vil glæde hele familien. 

 

Læs mere

1

resultat

Ingen anmeldelser
prima-resort-boddenblick
1/10
Fra: 831 kr.
September 1 - 2 nætter 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Flotte sandstrande og badesøer

Nyd Mecklenburg-Vorpommern flotte kyst, hvor I kan finde smukke strande, som er perfekt til en afslappende dag i vandkanten med børnene. I kan endda besøge halvøen Darß, som byder på de smukkeste strande og rolige skovområder. Foretrækker I badesøer, så finder I også rigeligt af disse i dette område. Mecklenburg-Vorpommern er blevet en meget populær destination for badeturister de sidste par år, da denne region kan nå sommer temperaturer lignende dem man finder sydpå, og dermed kan I nyde det perfekte vejr til dage ved vandet. 

 

Besøg Rostock

Oplev charmen ved Rostock, en sand perle i Mecklenburg-Vorpommern. Her kan I besøge den gamle bydel, der byder på imponerende arkitektur og en særlig maritim atmosfære. Udforsk de historiske gader, spis på hyggelige caféer og nyd udsigten over havnen. Bestil jeres ferielejlighed eller feriepark til Mecklenburg-Vorpommern og glæd jer til at besøge Rostock og oplev byens kulturhistorie og kystliv.

Alt det bedste af Mecklenburg-Vorpommern

Highlights i Mecklenburg-Vorpommern, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Smukke naturparker
  • Tæt på den danske grænse
  • Lækre strande