Banner

Ferieparker i De Franske Alper

I De Franske Alper får I fantastisk bjergrig natur, rig mulighed for at være aktive, slappe af i smukke omgivelser, samt være kulturelle i en af de populære franske storbyer i alperne. Derudover er ferieparkerne og ferielejlighederne i Frankrig nøje udvalgt til at give jer den bedste mulige ferieoplevelse!

Læs mere

1

resultat

Ingen anmeldelser
residence-les-village-des-oiseaux
1/13
Fra: 5.264 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Bo i flotte ferieparker og ferielejligheder i De Franske Alper

Ferieboligerne i De Franske Alper inkluderer bjerge, natur og aktiviteter for alle og er meget andet end sne og ski. Ferieboligerne har god beliggenhed, skønne faciliteter og spændende udflugtsmål med mange sjove muligheder. Vil I holde ferie i en ferielejlighed i De Franske Alper, så kan I finde den perfekte feriebolig for jer her på siden eller kontakte vores medarbejdere på 7015 4141.    

På tur i de franske bjerge

Der gemmer sig både idylliske byer og ferieparker, udfordrende terræn samt smukke udsigter i De Franske Alper. I kan udforske alperne på cykel, hesteryg eller gåben, og der er mange smukke ruter med forskellig sværhedsgrad, om man vil være søndagsbilist eller Tour de France-rytter, bestemmer I selv. På toppen af Col de Joux Plane får I en fantastisk udsigt over De Franske Alper og ikke mindst Mont Blanc. Hvor end I kigger hen på denne ferie, ser I bjerge i horisonten, mens I er omgivet af dyreliv, fransk fauna og idyl.

Aktiviteter for de modige

I De Franske Alper kan I udfordre jer selv med vilde aktiviteter på land, i vand og i luften. I kan cykle op ad stejle bjergveje, prøve kræfter af med riverrafting og canyoning, samt klatre, paraglide og mange andre adrenalinfyldte aktiviteter. Alt dette kan I gøre, mens I nyder det fantastiske franske alpelandskab. I vender selvfølgelig hjem til afslapning og hygge med familien i jeres favorit feriepark. 

Besøg Grenoble, Genève og Lyon

I storbyer som Grenoble, Genève og Lyon får I kulturelle, historiske og kulinariske oplevelser med mulighed for at shoppe amok. I den tredjestørste by i Frankrig, Lyon, kan I opleve smukke, gamle kvarterer, historiske bygninger eller gå på opdagelse på de mange museer eller spise jer mætte i franske delikatesser. I Genève kan I sejle en romantisk tur på søen Geneva og besøge byens smukke parker. Og sidst, men ikke mindst, så besøg Grenobles naturpark, Parc Naturel Regional du Vercors.  

De Franske Alper har mere at byde på end du tror!

Nogle af de bedste highlights i De Franske Alper: 

  • Ferielejligheder i bjergrigt område
  • Oplevelsesrig natur
  • Adrenalinfyldte aktiviteter
  • Mulighed for en varieret ferie