Banner

Ferieparker i Sydøst Slovenien

Lad jeres næste ferie gå til det sydøstlige Slovenien, hvor hele familien kan samles om at opleve områdets natur, storbyer og muligheder, alt imens I nyder jeres ferie i en ferielejlighed i en feriepark af god kvalitet.

Læs mere

0

resultater

Ferieparker og ferielejligheder til alle behov

At tage på ferie i en ferielejlighed giver jer en stor frihed til at gøre lige, hvad I har lyst til på jeres ferie. Ferielejlighederne i det sydøstlige Slovenien har en høj standard, og I finder mange forskellige ferielejligheder, som passer til forskellige typer af ferier. Bo tæt på storbyer, badesøer eller naturoplevelser og få en helt unik ferie i et roligt og venligt ferieparadis. Bliv klogere på ferielejligheder i det sydøstlige Slovenien her på hjemmesiden eller ring på telefon 70 15 41 41 for at få flere informationer.  

Bo tæt på spændende byer

Alle ferielejlighederne i det sydøstlige Slovenien har god beliggenhed og ligger tæt på mange spændende oplevelser. Det store udbud af ferielejligheder i området giver jer god mulighed for at finde den perfekte ferielejlighed til jer. I kan bo i ferielejligheder tæt på den ungarske grænse, tæt på den kroatiske grænse, tæt på den spændende by Zagreb eller tæt på Sloveniens egen hovedstad, Ljubljana. Selvom ferielejlighederne ligger tæt på oplevelser i andre lande, byder Slovenien selv på en masse oplevelser, som I skal se først.  

Oplevelser for store og små

Sloveniens hovedstad, Ljubljana, er helt klart et besøg værd! Hovedstaden er meget nydelig, idyllisk og velholdt, og I finder mange flotte broer, interessante bygninger og gode shoppe- og spisemuligheder. Endnu en skøn ting ved ferieparker i Slovenien er at landet stadig er en gemt skat, så her kan I gøre et kup både på skønne boliger samt billige spise- og shoppe muligheder. Foruden fantastiske byer, finder I i det sydøstlige Slovenien også en storslået natur, som indbyder til vandre-og cykelture. Slovenien er også kendt for sine mange spabade, som I for eksempel finder I byen Podcetrtek, hvor der også er et vandland, som familien kan hygge sig i, og der helt sikkert vil være et hit for de små.

Sydøst Sloveniens highlights

Her kan I glæde jer til: 

  • Stort udvalg af ferieparker og ferielejligheder
  • Ferielejligheder med god beliggenhed
  • Underholdning for alle aldre
  • Spændende naturoplevelser og storbyer