Banner

Ferieparker i Eifel

Tag på ferie i vores naboland og bo i en af vores skønne ferieparker eller ferielejligheder! I Eifel får du talrige fordele, inklusiv en kortere køretur, flotte naturområder og hyggelige byer. I Eifel får I muligheden for at opleve de vulkanske bjergkæder og den skønne Mosel flod. Dette område er perfekt for jer, som leder efter en ferielejlighed i rolige og idylliske rammer. Eifel ligger mellem Bruxelles og Frankfurt, hvilket betyder at I også får mulighed for at tage dagsture til de spændende byer indenfor en kort køretur. 

Læs mere

1

resultat

7.6
resort-eifeler-tor
1/34
Pool og wellness
Sjov til børnene
To gode restauranter
Midt i nationalpark
Fra: 4.872 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
13 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Landsbyer, museer og skøn mad

Eifel en ideel feriedestination, hvor charmerende middelalderlandsbyer, gamle bindingsværkshuse og slotte venter på at blive udforsket. I Eifel finder I også større byer, hvor I kan shoppe og besøge historiske museer. Et historisk vartegn, som I skal se når I besøger Eifel er Gallo-Römischer, som er romerske arkæologiske ruiner.

Er I særligt interesseret i Vulkanaktiviteten i området, så kan I besøge Geoacker museum, hvor I kan lære om historien bag vulkanformationerne i Eifel og mere om hvordan disse har ledt til det frodige landskab i provinsen. Afslut dagen med en Bratwurst og en kold Weissbier for at få en autentisk kulinarisk oplevelse.

Eifels naturlandskab

Udover de smukke vulkanske bjergkæder, I finder i Eifel, så kan I også glæde jer til at Dreimühlen-wasserfall, som ligger helt idyllisk og er perfekt for gåture for hele familien. Foretrækker I at cykle, så er Eifel lige stedet for jer! Her har I nemlig muligheden for selv at køre på nogle af de cykelruter, som bliver brugt i professionelle cykelløb. Så tag jeres egen cykler med eller lej dem ved jeres feriepark og kom derudaf.

De perfekte rammer for jeres næste ferie

Highlights i Eifel, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Frodig og farverig natur
  • Dagsture til Frankfurt og Bruxelles
  • Smukke vulkanske bjergkæder