Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Aminess Maravea Camping Resort

Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas og el, Fælles grill område
Fodbold
Tennis
WiFi
hele pladsen (gratis)

Aminess Maravea Camping Resort ved Istrien i Kroatien

Aminess Maravea Camping Resort er beliggende 4 km fra centrum af Novigrad i Istrien. Campingpladsen ligger i en egeskov helt nede ved havets kant og er omgivet af store vinmarker. Aminess Maravea Camping Resort tilbyder helt ny pool i forlængelse af havet, hvilket giver en fascinerende udsigt. Med den skønne strand er der mulighed for afslappende badedage, ligesom pladsen tilbyder en række faciliteter for aktive familiedage. Aminess Maravea Camping Resort er derfor det ideelle valg til en luksuriøs familieferie af både den afslappende og aktive slags. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
May - September
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fodbold
Tennis
Fitness
Aquarobics
Sportsturneringer
Cykeludlejning
Minigolf
Mod betaling
Basketball
Butikker
Souvenirs
Frisør
Bageri
Supermarked
Lille udvalg, 200 m
Omgivelser
Nærmeste hospital
4 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 75 km
Tætteste by
4 km
Nærmeste busstation
4 km
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Engelsk, Tysk
PC med Internet
Grill tilladt
Gas og el, Fælles grill område
WiFi
hele pladsen (gratis)
Restauranter / barer
Strandbar
Isbod
Bar
Take away
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Vandsport
Vandcykeludlejning
Vandski
Kajakudlejning
Windsurfing
Hund
Hund tilladt
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Teenage klub
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Meget stor plads

Praktisk information

Bemærk: Boligtyperne "MH Maravea Premium Village" og "Premium Village" består af 3 forskellige mobilhomes. Indvendigt indeholder de alle det samme, det er kun designet der variere. Udvendigt variere de i faciliteter og udseende. Vi kan ikke på forhånd sige hvilken type I vil få, dette oplyses først ved ankomst.

Boliger - Aminess Maravea Camping Resort

Læs mere om Aminess Maravea Camping Resort

En luksuriøs badeferie

En luksuriøs badeferie

Med en ferie på Aminess Maravea Camping Resort får I den skønneste badeferie. På pladsen finder I nemlig to store pools på 100 kvadratmeter. Den ene pool ligger direkte i forlængelse af havet, hvilket giver en spektakulær fornemmelse af et endeløst hav. Men vil I hellere bade i det skønneste azurblå hav? Ja så er der også rig mulighed for det. Pladsen ligger direkte ud til stranden, hvor der både er naturlige stenstrande og stenbelagte terrasser med solsenge. Stranden er forsynet med det blå flag, hvilket er en garanti for skønne badedage. Desuden bliver I som badegæster på stranden holdt beskyttet af pladsens livvagter. På stranden er der også brusere, samt bar og restaurant, der sørger for forfriskninger til badegæsterne i den bagende sol.

En aktiv familieferie

En aktiv familieferie

Hvis I holder af at være aktive på ferien eller blot elsker et godt boldspil med gode venner og familie. Så er Aminess Maravea Camping Resort det oplagte valg. Her kan I boltre jer med diverse boldspil, såsom fodbold, tennis, beach-volley og endda mini-golf. Derudover arrangerer pladsen en række sportsturneringer og sportslektioner som eksempelvis aerobics og zumba. Hvis I holder af skønne løbeture er der heldigvis et utal af idylliske løbestier omkring pladsen.

Aktiviteter for både store og små børn

Aktiviteter for både store og små børn

Foruden de mange boldbaner, hvor børnene kan lege og spille med hinanden, så arrangerer pladsens ansatte en række forskellige aktiviteter for de mindste. Børnene kan for eksempel lade sig underholde af skattejagter, ligesom de kan lære at lave hjemmelavede gaver til familien derhjemme. Hvis børnene nærmer sig teenagealderen er det oplagt, at de er med i teenager-klubben, hvor sportsturneringer og temafester sørger for, at de større børn ikke vil kede sig.   

Et væld af lækre madoplevelser

Et væld af lækre madoplevelser

På Aminess Maravea Camping Resort vil I næppe gå sultne i seng. Her er der nemlig tre forskellige barer og restauranter med ala carte menu, lokale delikatesser, lette sandwichs til stranddagene og forfriskende drinks. Desuden er pladsen forsynet med et dejligt bageri, der ovenikøbet tilbyder levering af dejligt morgenbrød direkte til jeres feriebolig. Pladsen er derudover en nyligt renoveret butik til indkøb af diverse fornødenheder eller råvarer til et lækkert hjemmelavet måltid.

Lidt om området

Lidt om området

I behøver ikke at drage langt væk for at finde spændende og sjove oplevelser for hele familien. Kun 5 km. fra Aminess Maravea Camping Resort ligger nemlig det store vandland Aquapark Istralandia, med masser af spændende udfordringer for vandhundene – store som små. For at undgå kø ved indgangen, kan billetter endda købes direkte på campingpladsen. Kun 4 km væk ligger den charmerende by Novigrad, der bestemt også er værd at besøge.