Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Callassande

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Mini klub
Grill tilladt
Kul og el
Tennis
Multisportsbane
Separat børnepool
indendørs, Opvarmet
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Mini klub
Grill tilladt
Kul og el
Tennis
Multisportsbane
Separat børnepool
indendørs, Opvarmet

Velkommen til Camping Callassande

Med de grønne omgivelser tæt på stranden udgør Camping Callassande den ideelle campingplads til familiens længeventede sommerferie. Pladsen ligger i det nordlige Holland ud til den smukke kyststrækning med brede sandstrande og fine sandklitter. Her vil både store som små få en dejlig ferie med en masse aktiviteter dagen lang. Her kan I nyde skønnne stranddage, spille sjove boldspil, besøge den indendørs swimmingpool eller tage på cykelture i de smukke omgivelser. Denne børnevenlige plads i det charmerende Holland venter bare på, at I pakker bilen og tager af stedet på årets bedste kør-selv ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Separat børnepool
indendørs, Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Underholdning
Mini klub
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson
Generelt
Sprog som tales
Fransk, Engelsk, Hollandsk, Tysk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Ekstratelt (lille)
Tilladt
Grill tilladt
Kul og el
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Bordtennis
Golfbane
18-hullers, 5 km
Cykeludlejning
Tennis
Billard / pool
Mod betaling
Multisportsbane
Restauranter / barer
Restaurant
Take away
Snackbar
Bar
Butikker
Minimarked
Bageri
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Windsurfing

Boliger - Camping Callassande

Camping Callassande i det nordlige Holland

Ferie ved stranden

Ferie ved stranden

Ferie er lig med lyden af bølgernes skvulpen, børnenes glædesgrin fra vandkanten og duften af det salte havvand. Dette ferieidyl finder I på Camping Callassande. Her har I under en kilometer til den fineste sandstrand, hvor I alle kan nyde et velfortjent og tiltrængt pust fra hverdagen. Denne dejlige strand sørger for gode feriedage for jer selv og jeres børn - Børnene og vandhundene kan bade, mens livsnyderne kan læse en god bog under solen.

En aktiv ferie

En aktiv ferie

Uanset om I holder af aktive ferier eller blot nyder et sjovt boldspil med hele familien, så har I rig mulighed for begge her på pladsen. I kan for eksempel leje cykler og let komme omkring i lokalområdet. Ja en cykeltur må være en ferieoplevelse på ægte hollandsk vis. Eller hvad med at spille fodbold, bowling, tennis, basket eller volleyball? Ja mulighederne for aktive stunder er mange!
Glade feriebørn

Glade feriebørn

Camping Callassande bugner af tilbud til sjove stunder for jeres børn. Den indendørs swimmingpool vækker begejstring fordi her både er vandrutsjebaner og børnebassin til de små børn. Legepladsen byder også på timevis af sjov med gynger, klatring og meget mere. Jeres børn kan også være med i børneklubben, hvor de udover at være med til lege og aktiviteter, også vil møde mange andre søde feriebørn. Her vil børnene helt sikkert more sig. Imens børnene ar travlt beskæftiget kan I jo nyde en afslappende stund med hinanden - Så er der for alvor dømt ferie!

Oplev idylliske Holland

Oplev idylliske Holland

Holland er et charmerende land, der både byder på smuk natur og hyggelige landsbyer. Her vil I helt sikkert få masser af gode oplevelser på ferien. I kan besøge små byer som Hoorn og Volendam, hvor der venter jer det idylliske syn af møller, kanaler og historiske bygninger. Hvis børnene skal lære lidt om historien, kan I besøge Kijkduin fortet, som Napoleon byggede i sin tid. Derudover ligger Amsterdam kun 80 km fra campingpladsen, hvorfor det er et oplagt feriemål at besøge den charmerende hovedstad.

God mad til gode feriedage

God mad til gode feriedage

Når det endelig er blevet tid til ferie, så er det også tid til god mad uden stress og jag. På pladsen kan I både få maden serveret eller nyde at have tid til at lave et hjemmelavet måltid. I kan handle ind i supermarkedet, hvor I finder de fleste varer. I restauranten kan I få serveret måltidet uden selv at skulle røre en finger - Se det må være ægte ferie!

Ferie er også lig med langsomme morgener uden alarmer der kimer hele morgenen. Til de hyggelige feriemorgener hører sig lækkert morgenbrød. Heldigvis har pladsen en lille brødservice, hvor I kan få friskbagt morgenbrød.