Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping de Spaendershorst

Alt det får I:
Vandring, cykling og kulturoplevelser
Opvarmet udendørs pool med separat børnepool
Animationsprogram for børn op til 14 år
Sjove aktiviteter og sportsgrene
Top faciliteter
Tætteste by
1 km
Top faciliteter
Tætteste by
1 km

Familievenligt feriested i naturskønne omgivelser

Brabant betyder hygge, og denne campingplads byder på masser af hygge og skønne oplevelser. Camping Spaendershorst er den ideelle base at nyde den fredfyldte ro, men også sport og spil, museer, natur og forskellige børnevenlige rekreative muligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Tætteste by
1 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Tæt på stedet, 5 km
Multisportsbane
Underholdning
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Antal stjerner
3 stjerner
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Spaendershorst

Poolområde hos Camping Spaendershorst

Poolområde hos Camping Spaendershorst

Denne campingplads i Esbeek anser bæredygtighed for at være af største betydning og bruger solenergi til at opvarme swimmingpoolen til en behagelig temperatur. Børnebassinet er adskilt fra den store pool og er ideel for de mindre campister, hvor de kan soppe og rutsje ned af rutsjebanen. Barens terrasse har udsigt over hele poolområdet, så kan de voksne slappe af med drinks og snacks, mens børnene hygger sig.

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Feriegæsterne hygger sig med sports- og legaktiviteter: fra (mini) fodbold til hop på legepladsens hoppeborg. Fra kreativt værksted til børnedisco eller playback-show. Der arrangeres også lærerige vandreture på Rovertse Heide og Landgoed De Utrecht, som hele familien kan tage på sammen. I kan lære nye venner at kende med billard og kortspil rundt på campingpladsen. I Esbeek er der flere lækre restauranter, som I kan benytte når sulten melder sig.

Omgivelserne omkring Camping Spaendershorst

Omgivelserne omkring Camping Spaendershorst

Nyd naturen i fred og ro, det er mottoet for denne campingplads i Noord-Brabant. Omgivelserne er fyldt med frodige grønne landskaber, som I kan udforske under cykel- og vandreture, som stimulerer alle sanser på en positiv måde. Tag børnene med til forlystelsesparken De Efteling, Rocks N Rivers klatring og eventyrskov, eller Dierenpark De Oliemeulen minizoo. Indenfor få kilometers afstand er der utallige museer at besøge. Nyd også dejlig shopping i smukke byer som Den Bosch, Breda eller Antwerpen.