Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Bad Hulckesteijn

Alt det får I:
Smukke naturområder
Indendørs pool og badesø
Kulinariske madoplevelser
Wellnessområde
Top faciliteter
Direkte til sø
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Separat børnepool
Opvarmet
Separat børnepool
indendørs
Restaurant
Top faciliteter
Direkte til sø
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Separat børnepool
Opvarmet
Separat børnepool
indendørs
Restaurant

Badeferie og wellness på Feriepark Bad Hulckesteijn

Ønsker I at opleve flot natur, en flot sø lige uden for døren samt spændende aktiviteter for hele familien? Så tag til Vakantiepark Bad Hulckesteijn i Holland. I ferieparken finder I bl.a. indendørs pool wellnessområde. Her kan I også nyde sauna, solarie og infrarød sauna. Vil I være aktive, kan I også finde flere legepladser i ferieparken, og I kan deltage i aktiviteter planlagt af ferieparkens underholdningsteam, hvor I kan hygge omkring krea-projekter eller deltage i de forskellige sportstuneringer. Da ferieparken ligger ved søen, har I mulighed for at sætte jer langs søbredden med en fiskestang. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Separat børnepool
Opvarmet, indendørs
Indendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Andre faciliteter
Havn
tæt på campingpladsen
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Brød Service
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn), mod betaling
Fiskeri
Fitness
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Feriepark Bad Hulckesteijn

Sø, indendørs pool og aktiviteter for børn og voksne

Sø, indendørs pool og aktiviteter for børn og voksne

Ferieparken ligger lige ud til søen Veluwemeer på grænsen til den hollandske provins Flevoland. Parkens beliggenhed gør den perfekt til jer, som er interesserede i vandsport, da der er rig mulighed for blandt andet surfing og bådsejlads. I kan også tage en dukkert i den klare sø og nyde godt af den etablerede strand ved De Zuidwal-marinaen, som ligger ved siden af ferieparken. Er I til pool, kan I nyde godt af ferieparkens indendørs pool. Her er der plads til både børn og voksne, hvor det lave børnebassin er ideelt til børnefamilier med både små og store børn.

Oplevelser for de madglade

Oplevelser for de madglade

I ferieparken kan I nyde dejlig mad i restauranten Brasserie de Vuurtoren. Her er der både mulighed for at spise og nyde drinks. Et fokuspunkt for restauranten er at lave mad med bæredygtige ingredienser, hvor I blandt andet kan nyde fiskeretter lavet ud fra bæredygtigt fiskeri og lokale, økologiske råvarer. Nyd jeres frokost eller middag indendørs eller ude på terrassen med udsigt til ferieparkens skønne grønne områder. 

Er I madglade sjæle, bør I drage til den kulinariske by Vierhouten, hvor I blandt andet kan opleve den helt særlige begivenhed Wild Days i oktober måned – en måned fyldt med kulinariske oplevelser centreret omkring vildtkød. 

Skal I ordne indkøb, kan I foretage dem i parkens minimarked. Minimarkedet har åbent samtidig med receptionen og er i forlængelse heraf. Ønsker I friskbagt morgenbrød, kan I bestille det fra den lokale bager i receptionen dagen forinden.

Besøg de nærliggende byer, og oplev de grønne skove

Besøg de nærliggende byer, og oplev de grønne skove

Oplev den smukke skov Veluwe og de grønne marskområder i Flevoland på cykel, og besøg de små charmerende byer i nærheden af ferieparken – Putten og Ermelo. I kan leje cykler og E-choppere i ferieparkens reception. En halv times kørsel fra ferieparken finder I forlystelsesparken Walibi Holland. Er I interesserede i historie, kan I tage til byen Amersfoort, hvor I kan opleve den gamle middelalderbydel i centrum. Besøg byens museer, og bliv klog på den nederlandske kultur og historie. Her finder I også teatrene FLUOR og De Flint, som viser spændende forestillinger.