Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Spaarnwoude

Alt det får I:
Tæt på Amsterdam
Søer overalt i parken
Masser af aktiviteter for børnefamilien
Indendørs pool og wellnessområde
Top faciliteter
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
5-a-side
Separat børnepool
Opvarmet
Separat børnepool
indendørs
Top faciliteter
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
5-a-side
Separat børnepool
Opvarmet
Separat børnepool
indendørs

Sjov til lands og til vands i Vakantiepark Spaarnwoude

Vakantiepark Spaarnwoude ligger centralt i Holland med utrolig nem adgang til naturskønne områder foruden en ganske kort køretur til Amsterdam. Det er derfor den perfekte feriedestination til familien, der gerne vil slappe af i grønne omgivelser, men stadig vil være tæt på kulturelle storbyer. Turen til Amsterdam tager ikke mere end en lille halv time, som I kan bruge på at planlægge, hvad I vil udforske i hovedstaden. Har I mere lyst til at blive i parken, findes der en masse aktivitetstilbud i Vakantiepark Spaarnwoude. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Separat børnepool
Opvarmet, indendørs
Indendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Tæt på storby
Afstand fra Amsterdam, 12 km
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
19 km
Tætteste by
3.5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
El-cykler, mod betaling, Bycykler
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Fitness
Fodbold
5-a-side
Petanque
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Vakantiepark Spaarnwoude

Tilbring ferien midt i naturen

Tilbring ferien midt i naturen

Vakantiepark Spaarnwoude har for alvor udnyttet naturens kræfter i sin konstruktion af parken. Hele parken er omgivet af vand i store eller små mængder, og der er derfor altid en smuk udsigt, uanset hvor i parken I vælger at bo. Parken er inddelt i fem områder, som hvert har sin egen sø. Derfor er det heller ikke overraskende, at mange af parkens gæster lejer en båd for at sejle en tur i området. I kan samtidig leje fiskeudstyr fra Vakantiepark Spaarnwoude, når I sejler afsted og på den udnytte flere muligheder på jeres ferietur.

Afslapning og sjov i parken

Afslapning og sjov i parken

De dage, hvor vejret er til det, er det også oplagt at tage på en afslappende picnic ved søbredden, hvor I har mulighed for også at bade. Er I ikke til søens friske vand, har Vakantiepark Spaarnwoude selvfølgelig også en indendørs og overdækket pool, hvor I kan bade, lige så meget I vil. Vil I slappe endnu mere af, kan I besøge det tilhørende wellnessområde. 

De grønne områder omkring parken er også altid åbne, og I kan leje cykler hos parken og tage ud og udforske en af de mange ruter i området. Naturreservatet er oplagt at udforske på cykel, og I kan leje både almindelige cykler og elcykler i parken. Hvis det skal være en lidt anden oplevelse, er der også mulighed for at leje gokarts.

Vakantiepark Spaarnwoude er for børnene

Vakantiepark Spaarnwoude er for børnene

Vakantiepark Spaarnwoude har selvfølgelig også gjort lidt ekstra for børnene. Derfor er der indrettet både store og små legepladser flere forskellige steder i parken, hvor der altid er plads til flere timers leg. Hvis børnene er glade for dyr, har de også chancen for at komme tættere på enkelte dyr i den lille børnezoo. Og skal der brændes lidt ekstra energi af, kan det altid gøres på den store trampolin eller på basketballbanen.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Imens børnene bliver underholdt, kan forældrene forsyne sig med diverse snacks i den lokale snackbar. Her kan I nyde et hurtigt måltid mad med pomfritter og is til dessert, hvis I ikke er klar til en større middag på Sophia’s Italian. Den lokale restaurant tilbereder lækre måltider med lokale råvarer, hvor vinene bliver tilpasset måltidet. Selv hvis I ikke har lyst til at spise ude, men hellere selv vil lave mad, kan I altid købe de mest basale nødvendigheder i det lokale minimarked på Vakantiepark Spaarnwoude.