Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Naturskønt område
Masser sjove aktiviteter
Restaurant på pladsen
Familievenlig campingplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Legeplads
Grill tilladt
Fodbold
Restaurant
Indendørs pool
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Legeplads
Grill tilladt
Fodbold
Restaurant
Indendørs pool

Vi kender Camping Koornmolen!

I Hollands grønne hjerte finder I den dejlige campingplads Camping Koornmolen. Campingpladsen ligger i et naturskønt område, hvor der er masser muligheder for fri leg. Det kunne være en omgang petanque eller en fisketur med familien? Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til at have det sjovt ved Camping Koornmolen. En ting er sikkert – I kommer ikke til at kede jer på Camping Koornmolen. Det er den perfekte sommerdestination for familien, der bare gerne vil være sammen. Det er også oplagt at tage dagsture fra campingpladsen og opleve lidt mere af Holland. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Fitness
Bordtennis
Fodbold
Cykeludlejning
Petanque
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Bageri
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Tørretumblere
Mod betaling
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Omgivelser
Tætteste by
1 km

Dejlig campingferie på Camping Koornmolen

Svømmehal eller bådtur

Svømmehal eller bådtur

Camping Koornmolen ligger i et rekreativt område med grønne enge og fine søer. I kan vælge at tage et slag beachvolley i solen eller en bådtur på en af søerne. Det kan være en god måde at udforske naturen på. For vandhunde vil det være en glædelig nyhed, at campingpladsen har en svømmehal. Her kan badenymfer i alle aldre svømme sammen. Der er naturligvis et børnebassin til de mindste. Det er en herlig måde at få både motion og være sammen på. Alternativt kan I tage en fiskestang under armen og tage en tur i fiskedammen. Det kunne være, man var heldig? Det at fiske i naturen har en utrolig afstressende effekt. På Camping Koornmolen kan hele familien koncentrere sig om sjove aktiviteter, der får tankerne væk fra hverdagens stres og jag.

A la carte restaurant og BBQ-udlejning

A la carte restaurant og BBQ-udlejning

Hvad enten I ønsker at lave mad selv eller spise ude, så er der frit valg på campingpladsen. Her er der nemlig en a la carte restaurant, som serverer dejlige retter. I kan også bestille maden som take-away. Der er desuden mulighed for at købe brød på campingpladsen. Er I– som danskere er flest – glad for at grille i det fri, så er der faktisk en BBQ-udlejning. På den måde kan I grille med friske råvarer, I selv har købt ind. Er der noget bedre, end duften af mad frisk fra grill og lyden af en svag brise i træerne?

Masser gode sportsfaciliteter

Masser gode sportsfaciliteter

Hvad end I vil lave en familieturnering i bordtennis, leje en cykel og udforske det smukke og flade landskab eller blot besøge legepladsen, så er der mulighed for det. Camping Koornmolen har nemlig det hele! I finder masser af sportsfaciliteter og spil på campingpladsen. I kan også leje et spil raclette eller tage en tur i fitness og få sved på panden.

Underholdning til hele familien

Underholdning til hele familien

Et af stedets helt store plusser er den sjove maskot, som med sikkerhed vil begejstre børnene. Det er nemlig den rævelignende Ekkie Eekhoorn, som leger med de små og tager dem med på eventyr. Sammen går de ud for at udforske, dyrke sport, bage småkager eller noget helt fjerde. Du kan altid finde ugens underholdningsprogram i receptionen.  

Tæt på Rotterdam og Haag

Tæt på Rotterdam og Haag

Bor I som gæster på campingpladsen, har I ikke langt til nogle af Hollands største byer – nemlig Haag og Rotterdam. Begge byer har en masse at byde på – lige fra historiske bygning og museer til kulinariske oplevelser, parker og havnemiljøer. Der er ikke noget så herligt som at have fået en på opleveren i en storby og så komme hjem til ferieboligen og bare slappe af med et glas vin og et godt måltid mad.

Sjove aktiviteter uden for campingpladsen

Sjove aktiviteter uden for campingpladsen

Nær campingpladsen er der masser af sjove aktiviteter. Det kunne være en klatretur eller en mountainbike tur. Der er også temaparker tæt på. Der er både et akvarium og et super sjovt vandland for hele familien. Eller hvad med en tur i racerbil, hvor der kan dystes mod hinanden på en udfordrende bane? I kan godt begynde at brainstorme allerede nu, for der er nok at vælge imellem, når man er gæst på Camping Koornmolen!