Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Laguna Blu

Alt det får I:
Vandsportsaktiviteter for hele familien
Smukt ferieparadis
Børnevenligt
Lækkert poolområde
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 500 m
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 500 m
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads

Laguna Blu - Smuk beliggenhed ved kysten

Camping Laguna Blu ligger midt i den frodige natur omgivet af hvide sandklitter og krystalklart vand med farver, som er det taget ud af et postkort fra en eksotisk ø. Pladsen ligger tæt på den charmerende by, Alghero, ca. 130 km. fra Olbia. Opholdet her byder på afslapning, velvære og et nyt og lækkert poolområde. I kan slænge jer under eucalyptustræerne, og I er kun en stenkast fra sandstranden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 500 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
May - September
Solbadningsområde
Sand
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, June - August
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Frugt og grønt
Minimarked
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg
Ferie tema
På en ø
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Alghero, 6.1 km
Tætteste by
5.8 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
April - November
Pizzaria
Restaurant
April - November
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Fitness
Fodbold
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Vandsport
Dykning
Kajakudlejning
Kanoudlejning
Windsurfing

Praktisk information

Du kan booke din færgebillet til Sardinien med Grimaldi Lines på https://booking.grimaldi-lines.com/index.php?l=en med rabatkoden: GLALLNPALB. Du kan både vælge mellem nat- og dagoverfarter fra havnene i Livorno, Civitavecchia, Napoli eller Palermo til Olbia, Cagliari, Arbatax og Porto Torres.

Camping Laguna Blu på Sardinien

Hold campingferie på Laguna Blu

Hold campingferie på Laguna Blu

På Camping Laguna Blu findes der masser af tage sig til! Om det er vandplaskeri, afslapning, sportslige aktiviteter eller at nyde et lækkert måltid er det at finde på campingpladsen. Laguna Blu er et sandt ferieparadis, hvor I kan tage på en afslappende og oplevelsesrig familieferie. Her på friferie.dk kan campingferien bestilles, og ønsker I rådgivning om hvilken bolig, der passer til jer, kan I kontakte Friferies rejseeksperter på tlf. 7010 4343.

Smuk kyst ved pladsen

Smuk kyst ved pladsen

Beliggende på den nordvestlige kyst på Sardinien er Laguna Blu placeret på den populære Riviera del Corallo kun fem kilometer fra den velbesøgte by, Alghero. Området er ideelt for dykning og vandsport, og stranden kan man nemt nå til fods eller på cykel. Her strækker sig 90 kilometers hvid og gylden sandstrand samt en vidunderligt panoramaudsigt til Alghero.

Ny og stor vandpark

Ny og stor vandpark

Fra sommeren 2019 kan I nyde et nyt og lækkert poolområde på Camping Laguna Blu! Den nye vandpark indeholder et stort bassin samt et børnebassin med vandrutsjebaner, vandfald og springvand, som nemt kan underholde børn og barnlige sjæle. Yderligere finder I et wellness-område, hvor I bare kan dase hen, hvor der kan tages en lille fortjent pause, imens I bliver kølet ned. Omkring det store poolanlæg findes der liggestole og parasoller, hvor man kan læne sig tilbage og nyde en god bog eller et spil backgammon i skyggen.

Masser af vandsportsaktiviteter

Masser af vandsportsaktiviteter

Camping Laguna Blu er perfekt for familien, som nyder at tilbringe tiden på og i vandet. Foruden den nye vandpark på pladsen er der rig mulighed for at lege udstyr i receptionen, og så er det ellers bare ud i bølgen blå. Camping Laguna Blu tilbyder vandaktiviteter som windsurfing, dykning, kajak/ kano, fiskeri og sejlads. Her får den vandglade familie mulighed for at slå sig løs.

God restaurant, pizzeria og indkøb

God restaurant, pizzeria og indkøb

På Laguna Blu er der en skøn restaurant med både plads indenfor og en hyggelig terrasse. Restauranten serverer lækre delikatesser fra Sardinien med alt fra friskfanget fisk og skaldyr til sprøde pizzaer fra pladsens pizzeria. Sardinien er et vidunderligt sted for madelskeren, og hvem vil ikke nyde fantastisk mad på sin sommerferie. Hvis I får lyst til selv at tilberede middagen en dag, finder I alt fra italienske og internationale varer, brød, frugt og grønt til aviser, blade og legetøj i Laguna Blus supermarked.

Aktiviteter for voksne og børn

Aktiviteter for voksne og børn

Rejser I med børn, bliver de taget imod med åbne arme på Camping Laguna Blu! Der er et personale, som sørger for at organisere diverse aktiviteter som ansigtsmaling, dans og sjove lege. Foruden aktivitetsprogrammet er der også en fin legeplads, som de små kan more sig på og møde andre børn. Formen kan holdes vedlige på pladsen, da der er et veludstyret fitnesscenter, boldbane, bordtennisbord og mulighed for at leje cykler.

Besøg hyggelige Alghero

Besøg hyggelige Alghero

I nærheden af Laguna Blu findes byen Alghero, hvor I kan gå på opdagelse blandt historie, kultur, mad, kunst og seværdigheder. Alghero har været en af de mest besøgte turistattraktioner i Sardinien siden 1960'erne. Byen bliver af nogle kaldt Italiens svar på Barcelona bare i en mindre størrelse, da der er spor fra da catalanerne boede her, beliggenhed ud til Middelhavet og det historiske centrum i byen.