Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Le Pansard

Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Grill tilladt
Gas
Fodbold
WiFi
hele pladsen (mod betaling)

Camping Le Pansard i Frankrig

Hold sommerferie på en campingplads, der har fire stjerner og stranden som nabo i det fantastiske område Côte d’Azur i Frankrig. Pladsens beliggenhed er helt unik, så er du til sol og strand, så er campingpladsen det helt rigtige valg. Her finder du også aktiviteter for hele familien og en række forskellige sportsaktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fodbold
Bordtennis
Fitness
Sportsturneringer
Boule
Zumba
Basketball
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Mountain bikes
Volleyball
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Generelt
WiFi
hele pladsen (mod betaling)
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (dag)
Mini klub
Højsæson, Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Restauranter / barer
Bar
Take away
Restaurant
Snackbar
Butikker
Kiosk
Souvenirs
Minimarked
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner

Boliger - Camping Le Pansard

Læs mere om Camping Le Pansard

Camping ved én af Frankrigs bedste strande

Camping ved én af Frankrigs bedste strande

Le Pansard er den ideelle campingplads for dig, der ønsker at campere i forlængelse af en af Frankrigs dejlige strande, og for dig, der skal have familien med på sommerferie, hvor I kan nyde pladsens underholdning hver for sig og sammen. Og bare få kilometer væk finder du en skøn, lille by, der byder på kaffe, indkøb og små butikker. På pladsen finder du legeplads, multisportsbane, indkøbsmuligheder og meget mere.

Strand og område

Strand og område

Le Pansard har ingen pool på pladsen, da pladsens placering er lige i strandkanten, og derfor er pladsen til fri afbenyttelse for dig og din familie. Træd væk fra din standplads, og gå tyve skridt ned til den flotte og hvide sandstrand med blåt badevand.Den nærliggende by La Londe byder på charme og sommerstemning, og den er uden tvivl et besøg værd. Der er også mulighed for fiskeri og ridning i nabolaget, hvor du og din familie kan nyde en tur på hesteryg.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

La Pansard tilbyder underholdning og aktiviteter for både voksne og unge. Du finder i også god underholdning til små og større børn, og så kan denne foregå på både engelsk og fransk. Er du mere til sportsaktiviteter kan du danse zumba eller spille bordtennis.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

På pladsen finder du en restaurant, hvor der er mad til alle, og den har åbent i sommerhalvåret. Skal du have en drink, så kan du nyde den i pladsens bar en lun sommeraften. Du finder også flere caféer inden for kort afstand. På pladsen finder du et lille supermarked, der tilbyder morgenbrød, sprøde baguettes og friske råvarer. Byen La Londe ligger kun to km fra pladsen, og her kan du finde caféer og shoppingmuligheder.