Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Chardons Bleus

Alt det får I:
Naturparken Briere
Aftener med musik og shows
Indendørs soppebassin
Mulighed for cykel- og vandreture
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Separat børnepool
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Separat børnepool

4-stjernet Camping Les Chardons Bleus

I det smukke område Loire-Atlantique i Frankrig giver Camping Les Chardons Bleus sine gæster adgang til en smuk sandstrand og en storslået udsigt over horisonten. Den fredelige campingplads er den perfekte mulighed for en fredelig campingferie i fin forening med naturen. Denne dejlige oase er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie med strand og fantastisk natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping Les Chardons Blues

Rigeligt med bademuligheder

Rigeligt med bademuligheder

Camping Les Chardons Blues byder på et fint strømlignet poolområde med soppepool, vandrutsjebaner og desuden en indendørs swimmingpool, hvis vejret skulle drille. Den udendørs pool har desuden jacuzzi. Lige til campingpladsen finder i det skønne Atlanterhav, som frister med sine friske bølger og skønne gåture. 

Aktiviteter

Aktiviteter

På campingpladsen findes en god legeplads og i højsæsonen arrangeres aktiviteter i børneklubben med kreativitet, turneringer og shows. Med sin beliggenhed midt i den frodige natur og direkte til Atlanterhavet, finder I mange gode aktiviteter i umiddelbar nærhed af Camping Les Chardons Blues:

  • Minigolf
  • Ridning
  • Golf
  • Cykelstier
  • Padlesurfing, kitesurfing, jetski
Mad og drikke

Mad og drikke

På Camping Les Chardons Blues kan familien forkæles med et lækkert måltid mad og en skøn dessert under åben himmel. Inden desserten kan aftensmaden nydes på campingpladsens restaurant eller I kan besøge en af de nærliggende restauranter langs stranden og nyde nogle af de lokale specialiteter. På campingpladsen findes desuden bar, takeaway og snackbar. I nærheden kan der foretages større indkøb i supermarkedet. Leje af grill eller plancha er muligt på campingpladsen. 

Muligheder i området

Muligheder i området

Blandt de kulturelle besøg, som du ikke må gå glip af, er et besøg i den historiske landsby Kerhinet i Saint-Lyphard, der er så malerisk som en landsby overhovedet kan være. Små fine murstenshuse med stråtage og  gærde i natursten. I kan også besøge middelalderbyen Guérande. Skal børnene forkæles ekstra meget kan I tage på en dagstur til forlystelsesparken Luna Park eller aflægge et besøg i Océarium Croisic Sealife Aquarium for at vække deres nysgerrighed. Lidt inde i landet kan I tage på opdagelse i båd i naturparken Briére, hvor et rigt fugleliv kan opleves på nært hold.