Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Village San Francesco

Alt det får I:
Masser af aktiviteter og faciliteter
Skønt beliggende ved Gardasøen
Stort poolområde
Smuk og frodig natur
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Alder 5-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Alder 5-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson

Perfekt beliggenhed på flot campingplads

Ønsker I god kvalitet og perfekt beliggenhed, så er Camping Village San Francesco det rigtige valg. Beliggende mellem Sirmione (4,5 km) og Desenzano (5,5) i den sydlige del af Gardasøen, er campingpladsen et perfekt udgangspunkt for udflugter til Salo, Gardaland og Zoo-parken. Selve campingpladsen byder på et stort poolområde, masser af aktiviteter for både børn og voksne, forskellige sportsaktiviteter samt bar, restaurant og take-away. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
April - September
Separat børnepool
April - September
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solsenge ved poolen
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson, Alder 5-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Havn
Bøjeudlejning, Båderampe, Skal forudbestilles
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Minimarked
Supermarked
Stort udvalg, Glutenfri udvalg
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
800 m
Nærmeste lufthavn
Verona, 35 km
Nærmeste togstation
5 km
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 325
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
July - August
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Fitness
Gratis
Fodbold
Tennis
Volleyball
Sand
Til børnene
Legeplads
Spillehal

Velkommen til Camping Village San Francesco

Gardasøens Camping San Francesco

Gardasøens Camping San Francesco

I smuk og frodig natur, lige ud til Gardasøen i Italien, ligger denne familievenlige campingplads med 5 stjerner! Det er et sandt vandparadis for både store og små, og der er et utal af aktiviteter at give sig i kast med! I kan for eksempel spille tennis, beachvolley, basketball, bordtennis, fodbold og petanque. Desuden er der børneklub for familiens yngste medlemmer, og der er aftenunderholdning til glæde for både store og små! Derudover er der cykeludlejning på campingpladsen, så I kan tage en tur ud i den skønne natur.

Vandparadis og direkte adgang til Gardasøen

Vandparadis og direkte adgang til Gardasøen

På denne campingplads er der en imponerende pool! Swimmingpoolen er intet mindre end 1.400 kvadratmeter stor, så der er plads til alle! Det er et sandt badeparadis med børnepool til de mindste, hvor de helt sikkert kan tilbringe mange timer. Desuden er der glidebane og bølgebad til de større børn og forældrene, så der er noget for enhver smag! Omkring poolområdet er der liggestole, så komforten er helt i top, og der er desuden opstillet parasoller, som sørger for tiltrængt skygge, når solen varmer allermest. Ved poolområdet er der også mulighed for at deltage i vandgymnastik, hvis man ønsker at være aktiv på en anderledes måde. Ud over dette imponerende poolområde har campingpladsen naturligvis også privat sø strand! Campingpladsen ligger lige ud til den formidable Gardasø, og der er her en fin småstensstrand forbeholdt campingpladsens gæster.

Restaurant på Camping San Francesco

Restaurant på Camping San Francesco

Efter en lang dag på stranden eller en dag fuld af aktiviteter, er et godt måltid mad på sin plads! På campingpladsen finder I en lækker restaurant, hvor I både kan få diverse internationale kendinger samt spændende, lokale retter. Der er altså både mulighed for at få en god, gammel klassiker eller for at gå på gastronomisk eventyr, og restauranten har åbent både til frokost og middag. Desuden er der mange andre lækre restauranter i nærheden, hvis man også vil ud og opleve nærområdet. 

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

I campingpladsens supermarked kan I købe alt, hvad der er nødvendigt til en god campingferie! Hvis I foretrækker selv at tilberede jeres måltider, kan I købe alverdens madvarer i butikken. I kan blandt andet få friskbagt brød, frisk frugt og grønt samt lækkert kød og pasta. Der er altså basis for et godt, hjemmelavet måltid! Derudover kan der købes strandartikler og campingudstyr, hvis I skulle have glemt et par ting derhjemme eller vil supplere med lidt legetøj til familiens børn.

Lidt om området ved Camping San Francesco

Lidt om området ved Camping San Francesco

Campingpladsen ligger ud til den smukke Gardasø, som år efter år tiltrækker utallige ferieglade familier! Det er et skønt område til gå- og cykelture og desuden et fint udgangspunkt for udflugter. Blot 20 minutters kørsel fra campingpladsen ligger det store Gardaland, som er yderst populært hos børn og barnlige sjæle! Desuden ligger temaparkerne Movieland og Caneva world heller ikke langt fra campingpladsen, så hvis I er til forlystelsesparker, er der nok at gå i gang med! Hvis I er til natur, ligger det storslåede, arkæologiske område Grotte di Catullo under en halv times kørsel fra Camping San Francesco og er bestemt et besøg værd! I dette område er der desuden spændende monumenter og smukke kirker og bygninger. Ydermere er der naturligvis masser af udsøgte restauranter, så en sviptur hertil er bestemt også på sin plads!