Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Bornholm

Bornholm er et sandt ferieparadis
Ekstraordinære naturoplevelser
Idylliske byer
Gastronomiske traditioner
Den evige Solskinsø
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Sommer- og efterårsferie på Bornholm

Bornholm er det ideelle feriemål året rundt - nyd en oplevelsesrig sommerferie eller en smuk efterårsferie for hele familien. Øen er beliggende i Østersøen mellem Sverige og Polen, og det tager blot 80 minutter med færgen fra Ystad. Bornholm er et populært sommerferiemål pga. sin imponerende natur, mange solskinstimer, flotte strande, interessante kirker, helleristninger og borgruiner og gastronomi i særklasse. Hos Friferie tilbyder vi en række hyggelige ferielejligheder, ferieboliger og hotelværelser på Bornholm, og med øens forholdsvis lille størrelse, er det populært at besøge Bornholms spændende seværdigheder på cykel. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Bornholm

Ferielejligheder på solskinsøen

Ferielejligheder på solskinsøen

Bornholm byder på spektakulære oplevelser, hvad enten det er for naturen, historien eller kulturen, I vælger at rejse til den omtalte solskinsø for. Om det er sommerferien eller efterårsferien, der skal gå til Bornholm, så får I oplevelser for hele familien og skøn natur hele året rundt. En ferielejlighed er den ideelle ferieform, hvis ferien går til Bornholm, da I så har fuldt privatliv og frihed til at tilrettelægge, hvornår I vil hvad på ferien. Familiens foretrukne feriebolig på Bornholm kan bookes online her på vores website eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Den smukke natur er ideel til afkobling

Den smukke natur er ideel til afkobling

Ønsker I en ferie i det fri, hvor I kan komme ud i den friske luft, slippe ens tanker fra hverdagens stress og jag og komme helt tæt på naturen, er Bornholm det helt perfekte feriested. Bornholm er med sine timeglas-fine sandstrande ved Dueodde i syd til de rå klipper på hele nordsiden og strandene på vestkysten mellem Hasle og Rønne eminent med naturoplevelser. Familiens mindste vil elske en tur til NaturBornholm, Danmarks mest populære oplevelsescenter, hvor I kan se nærmere på Bornholms 1700 mio. lange historie med dinosaurer, akvarium med Østersøens fisk, levende krokodiller, bisonudstilling og meget mere. Alle ferieboligerne er nøje udvalgt og ligger tæt på alle de skønne oplevelser.

Bornholms hyggeligste byer

Bornholms hyggeligste byer

Bornholm har mange små hyggelige byer, hvor specielt Gudhjem og Svaneke med de velbevarede og restaurerede gamle huse i de stejle, små gader, altid er et besøg værd. Fra Gudhjem kan I sejle på endagstur til Christiansø og på bådfartstur til Helligdomsklipperne. Skal I shoppe på ferien, er en tur til “hovedstaden” Rønne med de røde tage, det bedste. Rønne emmer af en hel særlig atmosfære ved de lave, smukke bindingsværkshuse fra 1800-tallet samt charmerende brostensbelagte gader.

Gastronomi i verdensklasse

Gastronomi i verdensklasse

Bornholm er forbundet med et hav af traditionelle retter. Af friske lokale råvarer er særligt fisk, kød, krydderurter og svampe oftest en del af ingredienserne på menukortet, som I fra en ferielejlighed selv kan kreere aftenens middag med i afslappende rammer. "Sol over Gudhjem" består af et stykke smørrebrød med røget sild, rå æggeblomme, løg og radiser, som er Bornholms signaturret. Bornholm er blevet rig på gourmetrestauranter, så I kan med sikkerhed finde et sublimt spisested for dagen, hvis ferien går til Bornholm. Lokal øl, chokolade, is og lakrids er også værd at købe på solskinsøen, da dette bliver lavet på bedste vis her.

Ferier på Bornholm

Ferier på Bornholm

Bornholm er en oplevelse at besøge året rundt - både i naturen, i de mange butikker, på restauranterne og i byerne. Tager I fx til Bornholm i efterårsferien, kan I opleve Halloween i Gudhjem eller komme på en sjov skattejagt.

Vil I opleve Bornholm i påsken, kan I komme på påskejagt i Gudhjem og lede efter påskeæg!