Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
1 km
Indendørs pool
Wellness-område
Bar
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
1 km
Indendørs pool
Wellness-område
Bar

Dejlige lejligheder i Normandiet

Går ferien til det nordlige Frankrig, kan det varmt anbefales, at I vælger at bo på b'o resort . Feriestedet er beliggende i den lille by Bagnoles-de-l'Orne ikke langt fra alle Normandiets spændende seværdigheder. På stedet findes en dejlig restaurant, bar samt en masse aktiviteter for hele familien. I kan leje cykler eller lade børnene deltage i børneklubben. Gastronomien er i højsæde i dette område - som er specielt kendt for deres Calvados og Crêpes (pandekager). Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
1 km
Wellness/Spa
Wellness-område
Hammam
Jacuzzi
Spabehandlinger
Mod betaling
Generelt
Nærmeste by
Bagnoles-de-l'Orne
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskeservice
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Fitness

Velkommen til b'o resort i Bagnoles-de-l'Orne

B'o resort

B'o resort

b'o resort ligger i umiddelbar nærhed af byen  Bagnoles-de-l'Orne. Byen er kendt for sine spa muligheder. På feriestedet b'o resort findes der god mulighed for at få en spa oplevelse. På b'o resort finder I desuden en masse aktiviteter for hele familien. Her er mulighed for at leje cykler, deltage i børneklubben eller tage et dyk i poolen. Ferieboligerne er i af god kvalitet, og alle ferieboliger er inkl. sengelinned og håndklæder. Når I vælger at holde jeres ferie på b'o resort, er I sikre på, at bor dejligt og bekvemt.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

b'o resort tilbyder sine gæster en dejlig restaurant samt en hyggelig bar. I har mulighed for hjemmefra at bestille morgenmad eller gør det nemt for jer selv og bestil aftensmaden også hjemmefra. I kan naturligvis og opdage alle de skønne restauranter I finder i  Bagnoles-de-l'Orne . Her er en del at vælge imellem - og I må ikke snyde jer selv for at smage på nogle af de mange specialiteter området byder på.

Pool og spa muligheder

Pool og spa muligheder

b'o resort tilbyder et dejligt poolområde hvor der også er tænkt på de mindste. Desuden er der god mulighed for at lade sig forkæle i feriestedets spa afdeling. Her findes tyrkisk bad og der er muligheder for at tilkøbe diverse behandlinger. b'o resort ligger op til ren vandnydelse for hele familien efter en dag på tur.

Området omkring b'o resort

Området omkring b'o resort

B'o resort ligger godt i forhold til mange af Normandiets spændende seværdigheder. Mont Saint Michel ligger ca. 90 km fra feriestedet og er en helt unik oplevelse. Der er også rig mulighed for at opleve Normandiets mere dystre historie ved et besøg på invasions strandene. Området emmer af historie - og den er spændende for både store og små. Gastronomien skal også nævnes, her skal I smage de berømte normanske pandekager de søde men også de salte, og det er sikkert at det er et hit for hele familien. Mor og far skal smage Calvados - som er fra dette område. Så det er bare at pakke bilen og så afsted på opdagelse i Normandiet.