Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Beliggende i Cannes La Napoule
Beliggende 50 m fra Middelhavet
Hyggeligt pool område
God beliggenhed i Cannes La Napoule
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
100 m
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
100 m
Bar

Placering lige ud til Middelhavet

Langs Den Franske Riviera, Cote d’Azur, ligger Cannes Verrerie. Disse ferielejligheder ligger perfekt placeret mellem smukke og spændende Cannes og det azurblå hav, hvilket gør ferielejlighederne til et oplagt rejsemål. Feriestedet Cannes Verrerie er blot 50 meter fra stranden og 2 km fra centrum af Cannes. Alle ferielejligheder er udsyret med eget køkken, stue og balkon, ligesom at nogle af lejlighederne har en fænomenal udsigt ud over Middelhavet. Der er desuden stor, udendørs pool og en større terrasse til solbadning og afslapning. Der er ferielejligheder i forskellige størrelser, således at der er plads til alle slags familier. De skal nævnes at kystbanen løber lige ved siden af feriestedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bermudashorts ikke tilladt
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Diskotek
5 km
Butikker
Supermarked
100 m
Bager
100 m
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Tæt på storby
Cannes, 5 km
Generelt
Grill ikke tilladt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste by
Cannes La Bocca, 50 m
Nærmeste lufthavn
Nice, 30 km
Parkering
I underjordisk garage - Mod betaling
Sprog
Engelsk, Fransk
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 7 km
Tennis
2 km

Velkommen til Cannes Verrerie ferielejlighed ved Cote d'Azur

Lækker pool og tæt ved stranden

Lækker pool og tæt ved stranden

I midten af feriestedet ligger den store pool. Omkring poolen er der palmer og klipper, hvilket gør både badeoplevelsen og området hyggeligt. Hertil kommer desuden en fin børnepool og en rutsjebane, som fører dig ind gennem palmerne og ud i et mindre, separat pool.

Er du mere til sandstrand og smukt azurblåt vand, så ligger stranden kun 2 minutters gang fra ferielejlighederne. Det er i perfekt gåafstand, hvis familien hellere vil hygge sig der end ved poolen. Det skal nævnes at stranden ved Cannes Verrerie er meget smal - så det anbefales at gå 400 m længere væk fra feriestedet - hvor I finder en noget bredere strand. Cote d’Azur har desuden strand hele vejen langs kysten, så der er rig mulighed for at opsøge andre muligheder, hvis man trænger til afveksling med hensyn til badeområde.


Egen restaurant og køkken i lejlighederne

Egen restaurant og køkken i lejlighederne

På Cannes Verrerie er der køkken i de skønne ferielejlighederne, så I som gæster kan sørge for egen forplejning. Derudover er der også en restaurant på stedet, som ligger lige ved poolen i en hyggelig, lille krog. LIge udenfor feriestedet finder I dog et væld af restauranter og med en afstand på blot 2 km til Cannes centrum, så er der rig mulighed for at spise ude. Ved Den Franske Riviera finder I fantastiske spisesteder, så en god middag kommer I ikke til at gå glip af.


Indkøb og shopping i Cannes

Indkøb og shopping i Cannes

Med så kort en afstand ind til smukke Cannes, så er det oplagt at gå på opdagelse der. Byen byder på mange interessante butikker, hvilket gør shopping meget attraktivt for det meste af familien. En tur op ad Rue d'Antibes kan varmt anbefales.  Ligeledes er der rig mulighed for indkøb i området, hvor flere supermarkedet ligger tæt ved lejlighederne.  Så der er rig mulighed for at handle ind, og lave mad til jer selv hjemme i ferielejligheden i eget selskab.

Om Cannes og Cote d’Azur

Om Cannes og Cote d’Azur

Cannes ligger ved Den Franske Riviera, som hvert år er et yderst populært rejsemål. Byen er smuk, havet er azurblåt, og vejret er godt. Området er oplagt til en masse udflugter. Her er mange spændende attraktioner at besøge - Udover Cannes kan nævnes Nice, Antibes og måske en tur til Monaco.

Cannes er især kendt for den årlige filmfestival, som foregår i maj, hvor de største stjerner kommer på besøg. Det kan være dyrere at besøge byen i denne periode, men oplevelse og atmosfæren er i top.  Byen byder desuden på en flot marina, som er en gåtur værd. Strandene nær Cannes Verrerie byder desuden på diverse snorklings- og vandaktiviteter, som er populære aktiviteter for mange.