Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Dormio Resort Obertraun

Alt det får I:
Besøg dette skønne sted i Obertraun
Luksus for hele familien!
Adskillige aktivitetsmuligheder!
Lige ved søen Hallstättersee
Top faciliteter
Halvpension
Muligt at tilkøbe
Strand
Småsten og gra
Særskilt børnepool
Restaurant
Minimarked
Indendørs pool
Opvarmet
Top faciliteter
Halvpension
Muligt at tilkøbe
Strand
Småsten og gra
Særskilt børnepool
Restaurant
Minimarked
Indendørs pool
Opvarmet

Besøg smukke Obertraun i Salzburgerland

Her får I den helt store pakke af luksusferie, aktivitetsmuligheder og oplevelser i dette spektakulære naturområde i den lille by Hallstatt nær Obertraun. Dormio Resort Obertraun byder på alt hvad hjertet kan begære. Her får I wellness, pool, sauna, dampbad, spaoplevelser kombineret med en aktiv ferie, hvor der er alle muligeder for at opleve alpelandskabet og søen. Snør vandrestøvlerne, lej en cykel, tag på en bådtur eller en af de andre aktivitetesmuligheder der er i området. Det er kun fantasien, der sætter grænser! Bestil din drømmeferie på Friferie nu! Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Halvpension
Muligt at tilkøbe
Strand
Strand
Småsten og gra
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
100 m
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Vandrutsjebane
Børne rutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Minimarked
Frisk-brød-service
For børn
Legeplads
Gyngestativ
Miniklub
I højsæsonen
Wellness/Spa
Wellness-område
Mod gebyr
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Spabehandlinger
Mod betaling
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Elbil opladning
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Betales på stedet
Kajak udlejning
Stand-up padle udlejning
Vandring
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fiskeri
Fitness
Multisportsbane
Sportsturneringer
Volleyball

Velkommen til Dormio Resort Obertraun!

Dormio Resort Obertraun's mange faciliteter

Dormio Resort Obertraun's mange faciliteter

På Dormio Resort Obertraun får I en masse skønne og praktiske faciliteter. 

jeres feriebolig har et veludstyret køkken med alt hvad I behøver for at kokkerere familiens yndlingsmåltider, men vil I hellere spise ude, er Restaurant Obertraun et besøg værd. Den hører nemlig til jeres feriested, og her serveres retter tilberedt af årstidens lokale råvarer, og har også børnemenuer til familiens yngste. Restaurant Obertraun har også egen bar tilknyttet, så man kan nyde en drink inden aftensmaden eller lige hjemvendt efter en spændende udflugt. Baren har ofte lokale østrigske bands på besøg.

Alle ferieboliger har gratis WiFi og nogle ferieboliger har endda egen sauna, så I kan blive varmet godt igennem efter en frisk dukkert i Hallstästtersee.

Dormio Resort Obertraun tilbyder også miniklub for de mindste i familien. Mio Kids Club arrangerer dansedage, kreadage og skattejagter. Spørg efter et program i receptionen.

Velvære og afslapning!

Velvære og afslapning!

Dormio Resort Obertraun har masser at tilbyde for dem der ønsker en masse forkælelse for krop og sjæl.
Her tilbydes infrarød sauna, dampbad, indendørs opvarmet pool med jacuzzi og lækre massage- og spabehandlinger. Læn jer tilbage i wellnessområdets Relaxing Room og nyd roen sænke sig i kroppen, så I er helt klar til hverdagens hektiske aktivitet efter ferien.

Adrenalinsus for hele familien?

Adrenalinsus for hele familien?

Skal der fart over feltet efter afslapningen i wellnessområdet?

Mulighederne er mange i området omkring Dormio Resort Obertraun. Her er mulighed for hyggelige bådture på søen Hallstättersee, som de kan bookes via receptionen. Her kan man også leje paddleboards og cykler til både børn og voksne. Dormio Resort Obertraun har et stort udvalg i både mountainbikes, elcykler og almindelige cykler, så det er bare at få pakket snacks og drikkevarer og komme afsted.

Det er et must at besøge Five Finger viewing platfom, som er et spektakulært udsigtspunkt over hele det smukke bjergområde. Her kan man gå ud og se direkte ned i afgrunden 400m under jer. Det er også et sted med glasgulv, så man rigtig kan mærke, at man lever!

Snyd heller ikke jer selv for et besøg i en af områdets 3 saltminer ved Hallstatt, Altaussee og Hallein. Hallein er verdens ældste saltmine, og det er et interessant kig ind i saltens historie. Bliv fragtet rundt i minerne med de små minetog.


Besøg de nærliggende byer.

Besøg de nærliggende byer.

Salzburg ligger kun 75km fra Dormio Resort Obertraun, og er derfor oplagt som et udflugtsmål for hele familien. Salzburg er Østrigs 4. største by og fødeby for den berømte komponist Wolfgang Amadeus Mozart. i Salzburg kan i besøge det hjem han blev født i. Det har været museum siden 1880.

Jeres egen Hallstatt ligger kun 5km fra Dormio Resort Obertraun, og er en hyggelig lille bjerglandsby fuld af charme og eventyrlige scenerier. Tag en kop kaffe og snus rundt i de små butikker og se om I kan finde en souvenir til minde om en dejlig ferie.