Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Landal Ebeltoft Øer Maritime

Alt det får I:
Dejligt indendørs pool for hele familien
Beliggende i Maritime omgivelser
Oplev den skønne Nationalpark Mols Bjerge
Kun beliggende 5 km fra Ebeltoft
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Udendørs terrasse
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Indendørs pool
Bar
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Udendørs terrasse
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Indendørs pool
Bar

Hyggelig familieferie i skønne omgivelser

Ønsker I at holde ferie i Danmark og besøge nogle af landets smukke og naturrige steder, er Landal Ebeltoft Øer Maritime et ideelt bud! Feriestedet består af 7 øer i et kanalsystem, hvor hyggelige feriehuse kan danne rammen om en dejlig og mindeværdig familieferie. Landal Ebeltoft Øer Maritime tilbyder på indendørs swimmingpool samt en sportshal, hvor hele familien kan være aktive sammen og skabe sjove ferieøjeblikke. Blot 6 km fra feriestedet ligger den gamle og hyggelige by, Ebeltoft, hvor I kan gå en tur gennem byens gader og stræder, besøge byens mindre forretninger og se den skæve kro, som er en seværdighed i sig selv. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 500 m
Pool
Særskilt børnepool
Babypool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Udendørs terrasse
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Mini golf
Legeplads
Sportsfaciliteter
Fodbold
Bordtennis
Håndbold
Badminton
Volleyball
Basketball
Omgivelser
Havn
Generelt
Grill tilladt
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Nærmeste by
Ebeltoft, 6.2 km

Velkommen til Ebeltoft Øer Maritime

Læs mere om Landal Ebeltoft Øer Maritime her...

Læs mere om Landal Ebeltoft Øer Maritime her...

Landal Ebeltoft Øer Maritime er et enestående feriested, hvor placeringen af ferieboligerne på kunstige øer i havet er helt unik. Feriestedets beliggenhed figurerer ligeledes som havn for lystbåde, som skaber en charmerende og hyggelig stemning. Alle feriehusene kan nyde udsigten til vandet og har sågar mulighed for at have egen båd liggende. Lyder Landal Ebeltoft Øer Maritime som noget for jeres families, kan I booke direkte på vores website eller kontakte vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 


Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

I kommer ikke til at kede jer, hvis I tager til Landal Ebeltoft Øer Maritime på ferie. Her kan I have det sjovt i det indendørs pool område, som består af et aflangt svømmebassin, hvor træningen kan holdes vedlige ved at svømme baner. Familiens mindste kan plaske i børne- eller soppebassinet, mens de voksne kan slappe af i voksenbassinet. Efter en dejlig svømmetur kan I nyde varmen i feriestedets sauna. Ønsker I at udfordre familien til en omgang aktiv spil, er der bordtennisborde samt badminton-baner i hallen, hvor blot ketchere skal lejes, men banerne frit kan benyttes af boende gæster. Feriestedet er ligeledes rig på udendørs aktiviteter med sin fodboldbane, minigolfbaner, tennis og mulighed for at ro i kano eller kajak.  

Oplevelser i vente i nærområdet

Oplevelser i vente i nærområdet

Landal Ebeltoft Øer Maritime tilbyder et hav af sjove oplevelser, og med feriestedets beliggenhed har I et væld af endnu flere spændende aktiviteter og seværdigheder at udforske på jeres ferie. I kan f.eks. tage til Djurs Sommerland, hvor der er sjove forlystelser for både store og små, eller I kan opleve havets dyr i Kattegatcenteret, som er en god måde at blive klogere på livet under havoverfladen. Det er naturligvis oplagt at besøge den hyggelige købstad, Ebeltoft, som ligger kun 6 km væk, hvor I kan slentre rundt i byens gader og kigge på de små bindingsværkhuse og opleve den hyggelige stemning, der er.