Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Golden Lakes Village

Alt det får I:
Vandsport og friluftsaktiviteter
Naturskønne omgivelser nær sø
Tæt på vandland for hele familien
Moderne og komfortable ferieboliger
Top faciliteter
Strand
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Strand
Legeplads
Bar

Familieferie i grønne og rolige omgivelser nær vandet

Når ferien går til Belgien, danner feriestedet Golden Lakes Villages de perfekte rammer for en mindeværdig og afslappende ferie for hele familien i moderne og rummelige ferieboliger. Golden Lakes Village, ligger i naturskønne og grønne omgivelser nær Eau d'Heure-søerne. Feriestedet tilbyder en lang række børnevenlige aktiviteter og vandsport for både store og små. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Bar/Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Generelt
Grill tilladt
Elektrisk
Sprog
Engelsk, Hollandsk, Fransk
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Petanque
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Squash
Tennis

Velkommen til Golden Lakes Village

Bo i moderne ferieboliger på Golden Lakes Village

Bo i moderne ferieboliger på Golden Lakes Village

Et ophold på Golden Lakes Village giver jer mulighed for at nyde ferien i rolige og naturskønne omgivelser, samtidigt med at I bor i rummelige og komfortable ferieboliger med plads til hele familien. Ferieboligerne har alle et veludstyret køkken med spiseplads og opholdsstue samt møbleret terrasse, hvorfra I kan slappe af nyde de grønne omgivelser og nyde dagens måltider, hvis I selv ønsker at lave mad i ferieboligen.       

Glæd jer til aktiviteter og faciliteter for hele familien

Glæd jer til aktiviteter og faciliteter for hele familien

På et ferieophold i Golden Lakes Village, bor I tæt på l’Eau d’Heure søerne, hvor I kan prøve kræfter med et væld af vandsportsaktiviteter såsom sejlads, windsurfing, kano, kajak samt fiskeri. Og hvis I hellere vil gå på opdagelse I naturen til lands, findes der mange gode vandre- og cykelruter hvor I kan udforske det naturskønne belgiske landskab. Og til børnene findes der et sjovt indendørs legeland samt et underholdnings- og aktivitetsprogram i sommermånederne. 

Vandland med inden- og udendørs pool samt wellness

Vandland med inden- og udendørs pool samt wellness

Hvis I er glade for at boltre jer i vandet eller svømme på jeres ferie, så findes der et stort vandland (mod gebyr) i gå-afstand fra Golden Lakes Village, hvor både voksne samt større og mindre børn, kan glæde sig en sjov og underholdende ferieoplevelse med masser af vandsjov. Vandlandet indeholder både indendørs og udendørs faciliteter inkl. stor vandrutsjebane, vandkanoner, boblebad samt børnebassin som kan benyttes uanset vejret. Og hvis I trænger til at koble helt af, kan I besøge det skønne wellness- og spaområde med bl.a. sauna, hammam, massage og mange flere muligheder for forkælelse (mod gebyr).    

Lækker restaurant med skøn beliggenhed ved søen

Lækker restaurant med skøn beliggenhed ved søen

Når I vil forkæle jer selv med et lækkert måltid mad under jeres ferieophold, så finder I den hyggelige restaurant "Le Brasserie des Lacs" ved Golden Lakes Village med en skøn beliggenhed tæt ved søen. Her kan I glæde jer til at smage både lokale og internationale retter tilberedt af sæsonens råvarer eller blot nyde en forfriskende drink om eftermiddagen eller i solnedgangen, med udsigt til de smukke omgivelser ved l'Eau d'Heure søerne.