Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Hotel Aqua Aquamarina & Spa

Alt det får I:
Inkl. 1/2 pension
Skønt familie hotel med dejlige familie værelser
Ligger dejlig centralt i Santa Susanna
Kun 200 m fra den dejlige strand
Top faciliteter
Morgenmad
Inkl.
Udendørs pool
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Top faciliteter
Morgenmad
Inkl.
Udendørs pool
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked

Hotel med stort poolområde og spa

Skønt beliggende og med fire stjerner finder I Aqua Hotel Aquamarina & Spa, som er det ideelle sted for årets familieferie. Hotellet har gode faciliteter, kun 200 meter til stranden og ligger i den livlige ferieby Santa Susanna. Klimaet i Costa Brava er skønt, og I kan forberede jer på gode solrige dage. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Inkl.
Strand
Strand
Sand, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Babypool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Poolbar
Snack bar
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Mini disco
Miniklub
Wellness/Spa
Jacuzzi
Massage
Sauna
Ferietema
All Inclusive/pension
Hotel
Generelt
Leje af værdiboks
Nærmeste by
Santa Susanna, 200 m
Nærmeste lufthavn
Barcelona, 76 km
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Omgivelser
Arrangerede udflugter
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fitness
Tennis
Vand aerobics
Underholdning
Animation

Velkommen til Hotel Aqua Aquamarina & Spa

Lækkert poolområde

Lækkert poolområde

Hotellet er det rigtige valg, hvis I søger en ferie fuld af aktiviteter. Der er bl.a. aerobics, tennis, multisportsbane m.m. bare for at nævne nogle af mulighederne i denne oase. Hver aften er hotellet vært for forskellige shows, flamenco-dans og live musik i cocktailbaren. Miniklubben byder på et varieret underholdningsprogram for børnene hele sæsonen igennem, hvor der er leg, underholdning, sport og mini-disco. Desuden findes der legeplads, spillerum og biograf. Sommersolen kan nydes i den tilhørende have og ved det 350 m2 store poolområde. Der er gratis liggestole og parasoller. Børnepoolen ligger kun få meter fra legepladsen. De fleste værelser har hav- eller pooludsigt.

Stor buffet og underholdning

Stor buffet og underholdning

Restauranten på Aqua Hotel Aquamarina & Spa byder på en stor buffet. Buffeten har et bredt og varieret udvalg af forskellige retter, så der findes noget til enhver smag. Det er også muligt at prøve gode vine både lokale og internationale. Trænger I til fysisk aktivitet findes der et bredt udvalg. I kan bl.a. spille fodbold, volley og basketball. Hver tirsdag kan de morgenfriske gå på opdagelse på det ugentlige marked, som foregår lige udenfor hotellet. For de mere eventyrlystne er der mulighed for at slå sig løs i ”the nature adventure park”, hvor alle aldersgrupper kan tage del i aktiviteter som f.eks. ridning, klatrevæg og orienteringsløb m.v. Santa Susanna byder naturligvis også på masser af vandsportsaktiviteter og ikke mindst ”Beach parties”.

Byliv i Santa Susanna

Byliv i Santa Susanna

Det spændende Hotel Aqua Aquamarina & Spa ligger på promenaden kun 200 meter fra stranden i Santa Susanna. Centrum af Santa Susanna ligger kun 5 min. gang fra hotellet og byder på et bredt udvalg af restauranter, cafeér og barer.

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Costa Brava er et unikt mix af hyggelige fiskerbyer, smuk natur og velbesøgte feriebyer. Der er masser at tage sig til langs kysten, fordi hver by har en helt speciel atmosfære og charme, men hvis I drømmer om at komme ind til en rigtig storby, kan I besøge Barcelona. Barcelona byder på kulturelle og historiske seværdigheder, shopping og masser af kulinariske oplevelser. Er I klar til en ferie, og vil I gerne høre lidt mere, så ring på 70 15 41 41.