Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Hotel Club La Vela

Alt det får I:
Centralt i Torbole sul Garda!
200 m til Gardasøen!
Restaurant og bar
Stor børnevenlig swimmingpool
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 200 m
Restaurant
Supermarked
100 m
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 200 m
Restaurant
Supermarked
100 m
Bar

Dejlige ferieboliger i Torbole ved Gardasøen!

Bo roligt i disse familievenlige og rummelige ferielejligheder centralt beliggende i Torbole sul Garda. Her får I en perfekt base til alle aktiviteterne omkring og på søen. Hyg jer ved den store swimmingpool, der også har en børneafdeling til de mindste. Få rabat på cykeludlejning og nyd et lækkert lokalt måltid på Hotel Club la Vela's egen restaurant. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
100 m
Generelt
Nærmeste by
Torbole
Nærmeste lufthavn
Verona, 85 km
Nærmeste tog station
20 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
WIFI

Velkommen til Hotel Club la Vela!

Swimmingpool og andre faciliteter

Swimmingpool og andre faciliteter

Swimmingpoolen ved Hotel Club la Vela er en perle, med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Der er et stort område med dybt vand for de største vandhunde og et område med lavt vand for de mindste. Her kan I nyde mange timers vandsjov, og solbadning, mens batterierne bliver ladet grundigt op.

Hotel Club la Vela har egen restaurant tilknyttet, og den bryster sig af at kunne tilbyde både autentiske retter med friske lokale råvarer fra Trentino, og tilbyder også et stort udvalg af internationale retter.
Ligeledes tilbyder restauranten stor buffet til både morgenmad og aftensmad, hvor der er noget for både børn og voksne.

Der er også en hyggelig pianobar, hvor man kan slappe af og nyde en drink til lidt musik.

Hotel Club la Vela tilbyder rabat på cykeludlejning, hvis man gerne vil opleve de smukke områder omkring Gardasøen i sadlen.

Aktiviteter i området.

Aktiviteter i området.

Området omkring Gardasøen har masser at byde på. Udover at kunne nyde strandlivet med solbadning og svømmeture på traditionel vis, er der masser af andre muligheder. Prøv fx. en vandcykel, en tur i bananaboat, en lektion i windsurfing eller SUP board, eller hvad med at prøve en gang parasailing og se området oppefra?

I kan også leje cykler og opleve området på cykel. Der findes også mulighed for adventureture med klatring og andre udfordringer oppe i bjergene, der omkranser Gardasøen.

En dagstur til eventyrlige Venedig, der ligger to timers kørsel fra Torbole sul Garda, er også en oplagt mulighed. Her kan I lade jer charmere af den romantiske og indtagende by, og slentre rundt i de smukke gader - eller tage en tur i de flydende gader i en klassisk gondol.

Restauranter og shopping

Restauranter og shopping

Da Hotel Club la Vela ligger centralt i Torbole sul Garda, er der rig mulighed for både at finde et bredt udvalg af diverse forskellige restauranter, barer, caféer og gelateriaer, hvor I kan nyde en vaskeægte italiensk is. 

Der er også et godt udvalg af både små og store supermarkeder og minimarkeder, hvor I kan handle ind til strandtasken eller aftensmaden, alt efter hvad der er brug for. I kan både finde lokale friske råvarer og et stort udvalg af alle de velkendte varer, så I let kan tilberede familiens livretter i den praktiske køkkenniche jeres feriebolig er udstyret med.

Vil I shoppe eller finde lige præcis dén souvenir, der for evigt vil minde jer om en skøn sommerferie, kan det også let klares i Torbole sul Garda eller en af de mange andre charmerende byer, der ligger som perler på en snor rundt om Gardasøen.