Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Blot 1 time til Firenze
Udendørs poolområde
Traditionel restaurant
Afslappende omgivelser
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
5 km
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
5 km
Legeplads
Bar

Afslappende i rolige omgivelser

I Cancelli ligger midt i den smukkeste natur, med udsigt over de toscanske “bjerge”. Feriestedet har både udendørs poolområde og have, samt tennisbane, legeplads og både restaurant og bar. Der er kun 6,5 km til centrum af byen og gode muligheder for at tage en dagstur til Firenze. I Cancelli er et åndehul for dem, der trænger til en afslappende ferie i rolige omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Take Away
Butikker
Supermarked
5 km
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste by
Palazzuolo sul Senio, 7 km
Nærmeste lufthavn
Bologna, 80 km
Parkering
Ved siden af boligen
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Petanque
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Tennis
Mod betaling

Velkommen til I Cancelli

Ferielejlighederne på I Cancelli

Ferielejlighederne på I Cancelli

Ferielejlighederne på dette feriested er opført i ægte toscansk stil. Der er opholdsrum med tv og værdiboks, samt et fint køkken med komfur. På badeværelset finder man også hårtørrer. Lejlighederne har desuden en møbleret terrasse, så I kan sidde ude og nyde det varme klima.

Ring til vores ferieeksperter på tlf. 7015 4141, hvis du har spørgsmål du mangler svar på. Du kan også bestille din rejse online her på siden.

Faciliteter på I Cancelli

Faciliteter på I Cancelli

På I Cancelli finder I et skønt og stort udendørs svømmebassin og en fin børnepool til de små. Rundt om bassinerne er en skøn solterrasse med liggestole og parasoller, så man kan ligge og slappe af til den smukke og naturrige udsigt - dette er også muligt i feriestedets have. De mindste kan hygge sig på legepladsen, mens mor og far besøger tennisbanen. Når sulten og tørsten melder sig, kan I blot besøge feriestedets traditionelle restaurant og bar. Underholdningspersonalet skal nok holde jer beskæftige så I får det bedste ophold på I Cancelli.

Området og seværdigheder

Området og seværdigheder

På de omkringliggende bakker er der spredt forskellige fitnessøvelser rundt på stierne - en sjov og udfordrende oplevelse i naturen. Skulle Firenzes kunstskatte lokke, kører I blot ind til den nærliggende by Marradi, parkerer bilen og sætter jer ind i toget - 1 time efter er I midt i Firenze. Hvis I en aften har lyst til at opleve det lokale køkken, finder I i centrum af Palazzuolo sul Senio omkring 6,5 km væk. Her ligger flere hyggelige steder som kan sørge for en dejlig middag, og samtidig tilbyder alle områdets produkter, såsom olivenolie, vin og svampe.