Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vierwaldstättersee

Alt det får I:
Fantastiske vandre- og cykelture i Alperne
Kun 500 m. fra Vierwaldstättersøen
Rummelige og komfortable ferielejligheder
Stort vandland & wellness-område
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Vandland
Restaurant
Legeplads
Wellness-område
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Vandland
Restaurant
Legeplads
Wellness-område

Naturskønt ferieparadis i de Schweiziske Alper

Tag familien med til ferieparadiset Vierwaldstättersee, hvor I kan glæde jer til en fantastisk ferieoplevelse med plads til både afslapning og talrige aktiviteter for store og små. Vierwaldstättersee byder på et væld af familievenlige sportsaktiviteter og faciliteter for børn. De naturskønne omgivelser indbyder til vandre- og cykelture samt kultur og historie i f.eks. Lucerne. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Vandland
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Snack bar
Take Away
For børn
Legeplads
Gokarts
Indendørs legeplads
Mini Zoo
Miniklub
Wellness/Spa
Wellness-område
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Spabehandlinger
Mod betaling
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 42
Parkering
WIFI
Sport
Billard/pool
Bowling
Cykeludlejning
Minigolf
Petanque
Ridning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Klatrevæg
Multisportsbane
Sportsturneringer
Squash
Underholdning
Animation

Velkommen til Vierwaldstättersee

Hyggelige og komfortable ferieboliger på Vierwaldstättersee

Hyggelige og komfortable ferieboliger på Vierwaldstättersee

Når I bor i på det skønne feriested Vierwaldstättersee, bor I hyggeligt og komfortabelt i én af feriestedets ialt  42 ferielejligheder af varierende størrelse. Samtlige ferieboliger er indrettet med kombineret spise- og opholdsstue, køkken med bl.a. opvaskemaskine, køleskab, ovn og kogeplader. Desuden kan I nyde udsigten og omgivelserne fra den møblerede altan eller terrasse, som hører til jeres feriebolig.   

Glæd jer til udendørs- og indendørs vandland & wellness

Glæd jer til udendørs- og indendørs vandland & wellness

Vandhunde i alle aldre, kan glæde sig til timevis af udendørs og indendørs vandsjov med bl.a. forskellige vandrutsjebaner, børnebassin, strømbassin og vandfald. Ved det udendørs poolområde, findes desuden et skønt solbadningsområde, hvor I kan slappe af og nyde ferien. Trænger I til at koble helt fra, kan I også besøge wellness-området med både sauna, salt-bad, skønhedsbehandlinger og massage (mod gebyr)          

Massevis af sport, spil og leg for både store og små gæster

Massevis af sport, spil og leg for både store og små gæster

Både børn og voksne kommer med sikkerhed ikke til at kede sig på feriestedet Vierwaldstättersee. I kan nemlig prøve kræfter med en lang række sportsaktiviteter såsom bowling, rideskole, indendørs klatrevæg, minigolf, billiard, dart, minigolf, bordfodbold og bordtennis samt en multi-sportsbane og fitness-center. De mindste kan bl.a. glæde sig til indendørs legeland, legepladser, mini-farm og børne-klub.      

Spis godt både ude og hjemme på Vierwaldstättersee

Spis godt både ude og hjemme på Vierwaldstättersee

Når sulten melder sig under jeres ophold på Vierwaldstättersee, kan I vælge mellem flere forskellige restauranter og spisesteder som f.eks. Il Gusto Restaurant med italienske gastronomi, Panorama Restaurant med fantastisk udsigt samt Fun Factory Sportbar og Neptunus Snackbar, som byder på forfriskninger og snacks. Og vil I gerne spise hjemme i egen feriebolig kan I handle ind i minimarkedet og bestille friskbagt morgenbrød til ferieboligen.        

Fantastiske vandre- og cykeloplevelser i  Alperne

Fantastiske vandre- og cykeloplevelser i Alperne

Vandre- og cykelentusiaster i alle aldre, kan glæde sig til storslåede naturoplevelser omkring Vierwaldstättersee, hvor specielt området omkring Lucerne-søen byder på vandreruter med betagende udsigt over området. Feriestedet Vierwaldstättersee er oplagt til udflugter til Goldau Naturpark og Zoo, hvor I kan opleve områdets dyreliv. Oplev også verdens første roterende svævebane med panorama udsigt i Sattel-Hochstuckli. Oplev også den spændende schweiziske storby Luzern, som byder på spændende kultur og historie.