Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vierwaldstättersee

Alt det får I:
Kun 500 m. fra Vierwaldstättersøen
Stort vandland & wellness-område
Rummelige og komfortable ferielejligheder
Fantastiske vandre- og cykelture i Alperne
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Animation
Vandrutsjebane
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Animation
Vandrutsjebane

Naturskønt ferieparadis i de Schweiziske Alper

Tag familien med til ferieparadiset Vierwaldstättersee, hvor I kan glæde jer til en fantastisk ferieoplevelse med plads til både afslapning og talrige aktiviteter for store og små. Vierwaldstättersee byder på et væld af familievenlige sportsaktiviteter og faciliteter for børn. De naturskønne omgivelser indbyder til vandre- og cykelture samt kultur og historie i f.eks. Lucerne. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Vandrutsjebane
Særskilt børnepool
Vandland
Bar/Restaurant
Restaurant
Take Away
Snack bar
Bar
Andre faciliteter
Indendørs legeplads
Cykeludlejning
WIFI
Billard/pool
Legeplads
Bowling
Mini Zoo
Mini golf
Gokarts
Sportsfaciliteter
Sports turneringer
Squash
Bordtennis
Klatrevæg
Fitness
Multisportsbane
Wellness/Spa
Wellness område
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Spa behandlinger
Mod betaling
Sauna
Sport
Petanque
Ridning
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 42
Parkering
Underholdning
Mini klub
Animation

Velkommen til Vierwaldstättersee

Hyggelige og komfortable ferieboliger på Vierwaldstättersee

Hyggelige og komfortable ferieboliger på Vierwaldstättersee

Når I bor i på det skønne feriested Vierwaldstättersee, bor I hyggeligt og komfortabelt i én af feriestedets ialt  42 ferielejligheder af varierende størrelse. Samtlige ferieboliger er indrettet med kombineret spise- og opholdsstue, køkken med bl.a. opvaskemaskine, køleskab, ovn og kogeplader. Desuden kan I nyde udsigten og omgivelserne fra den møblerede altan eller terrasse, som hører til jeres feriebolig.   

Glæd jer til udendørs- og indendørs vandland & wellness

Glæd jer til udendørs- og indendørs vandland & wellness

Vandhunde i alle aldre, kan glæde sig til timevis af udendørs og indendørs vandsjov med bl.a. forskellige vandrutsjebaner, børnebassin, strømbassin og vandfald. Ved det udendørs poolområde, findes desuden et skønt solbadningsområde, hvor I kan slappe af og nyde ferien. Trænger I til at koble helt fra, kan I også besøge wellness-området med både sauna, salt-bad, skønhedsbehandlinger og massage (mod gebyr)          

Massevis af sport, spil og leg for både store og små gæster

Massevis af sport, spil og leg for både store og små gæster

Både børn og voksne kommer med sikkerhed ikke til at kede sig på feriestedet Vierwaldstättersee. I kan nemlig prøve kræfter med en lang række sportsaktiviteter såsom bowling, rideskole, indendørs klatrevæg, minigolf, billiard, dart, minigolf, bordfodbold og bordtennis samt en multi-sportsbane og fitness-center. De mindste kan bl.a. glæde sig til indendørs legeland, legepladser, mini-farm og børne-klub.      

Spis godt både ude og hjemme på Vierwaldstättersee

Spis godt både ude og hjemme på Vierwaldstättersee

Når sulten melder sig under jeres ophold på Vierwaldstättersee, kan I vælge mellem flere forskellige restauranter og spisesteder som f.eks. Il Gusto Restaurant med italienske gastronomi, Panorama Restaurant med fantastisk udsigt samt Fun Factory Sportbar og Neptunus Snackbar, som byder på forfriskninger og snacks. Og vil I gerne spise hjemme i egen feriebolig kan I handle ind i minimarkedet og bestille friskbagt morgenbrød til ferieboligen.        

Fantastiske vandre- og cykeloplevelser i  Alperne

Fantastiske vandre- og cykeloplevelser i Alperne

Vandre- og cykelentusiaster i alle aldre, kan glæde sig til storslåede naturoplevelser omkring Vierwaldstättersee, hvor specielt området omkring Lucerne-søen byder på vandreruter med betagende udsigt over området. Feriestedet Vierwaldstättersee er oplagt til udflugter til Goldau Naturpark og Zoo, hvor I kan opleve områdets dyreliv. Oplev også verdens første roterende svævebane med panorama udsigt i Sattel-Hochstuckli. Oplev også den spændende schweiziske storby Luzern, som byder på spændende kultur og historie.