Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Skønne Poreč i Kroatien
4-stjerners luksus
Topmoderne boliger
Lækre pools og wellness!
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Klorvand
Restaurant
Supermarked
2 km
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Klorvand
Restaurant
Supermarked
2 km
Legeplads

Nyd sommeren i Poreč!

Her er alt hvad der skal til for at skabe en absolut drømmeferie, hvor luksus og afslapning er i højsædet. Her kan alle sanser komme lige i det gear I har brug for, for her er plads til både ren daseferie under solen og i poolen, eller en masse aktiviteter, hvis I har lyst til det. Villas Park tilbyder ferieboliger i topmoderne, lys og rummelig stil, og hele feriestedet bugner med tilbud om både wellness, pools og sport, så der er noget for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
100 m
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Særskilt børnepool
Klorvand
Babypool
Klorvand
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
2 km
For børn
Legeplads
Miniklub
Wellness/Spa
Wellness-område
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Spabehandlinger
Ferietema
Strandferie
Generelt
Hæveautomat
På stedet
Nærmeste by
Porec, 2 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 60 km
Parkering
Sprog
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet
Minigolf
Udendørs fitness
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Tennis
Vand aerobics
Underholdning
Animation

Velkommen til Villas Park!

Faciliteter i Villas Park

Faciliteter i Villas Park

I Villas Park er der både mulighed for at bo i lækre, komfortable ferielejligheder eller i de nyopførte luksusvillaer med lækkert udeareal og skøn hængekøje til at fordrive sommeren i.

I ferielejlighederne får I lige præcis det I har brug for, for at sommeren kan nydes med familien. Lejlighederne har egen veludstyret køkkenniche, hvor I kan tilberede jeres egne favoritter, og det hele kan nydes på egen balkon eller terrasse.

De skønne feriehuse er nyopførte i moderne stil, med lyst og venligt interiør i gennemført stil. Køkkenet har alt hvad I behøver for at kunne lave mad til hele flokken, og huset er fuldt udstyret med aircondition og wi-fi. 

Nyd den store terrasse med grill og moderne havemøbler, eller læg jer godt tilrette i egen hængekøje og nyd det smukke grønne område jeres feriehus ligger i.

I både ferielejligheder og feriehuse kan I tage hunden og bilen med - der er plads til begge dele i Villas Park.

Villas Park har egen swimmingpool, som I kan benytte, ligegyldigt om I vælger ferielejlighed eller feriehus.

Hotel Park Plava Laguna - nyd det!

Hotel Park Plava Laguna - nyd det!

Som gæster I Villas Park har I adgang til Hotel Park Plava Laguna's faciliteter. Her kan I nyde de mange forskellige saunaer, jacuzzi, 5 forskellige swimmingpools, bestille ansigts- og kropsbehandlinger eller en velgørende massage eller peeling. Benyt deres restauranter og barer, og I kan også se forskellig underholdning eller høre livemusik på stedet. Lad børnene deltage i aktiviteter - der er aktiviteter for alle aldersgrupper. Der er også legeplads de kan hygge sig på.

Deltag i vandaerobics eller morgengymnastik på stedet, lej en cykel, spil tennis eller minigolf. Der er et utal af muligheder!

Stranden ligger 100 meter fra Hotel Park Plava Laguna og er den smukkeste sandstrand med det indbydende azurblå hav Kroatien er kendt for. Her kan I dyrke alverdens vandsport, eller snorkle - måske I får øje på et søpindsvin?

Besøg byerne Pula og Poreč

Besøg byerne Pula og Poreč

Fra jeres feriebolig Villas Park er der kun 2 km til den hyggelige og historiske by Poreč. Byen er fuld af middelalderbygninger, der skaber en charmerende stemning. Gå rundt og find de hyggelige markeder, find en restaurant eller café og nyd et måltid mad eller et køligt glas vin. Har I brug for supermarkeder, så I kan fylde køleskab eller strandtaske, så finder I det også i Poreč.

Poreč byder også på udflugtsmuligheder - prøv fx. at finde en af de nærliggende grotter, hvor man kan se stalaktitter eller stalagmitter, underjordiske søer og unikt dyreliv. Her bor fx. den specielle hulepadde Olmen, som lever hele sit liv under vand og i mørke!

Kun 60 km væk ligger byen Pula, som blandt andet huser verdens bedst bevarede romerske arena. Når man står i midten af den, kan man mærke historiens vingesus og høre gladiatorerne kæmpe. Pula har også et væld af restauranter, butikker og hyggelige små gader man kan snuse rundt i. Skal der mere action til kan I fx. booke en guidet tur i havkajak, hvor I kommer gennem grotter og huler, eller vove pelsen og hoppe i det smukke vand fra et 12 meter høj klippeudspring!