Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Lago Maggiore

Noget af Europas smukkeste natur
Tag på tur til nationalparken Val Grande
Rolig og bjergtagende natur
Udforsk kulturelle og smukke Varese
Ideel for en fredfyldt ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejlighed i Italien ved Maggioresøen

Naturområdet omkring Lago Maggiore og Comosøen bliver betragtet, som noget af Europas flotteste og mest idylliske natur. De ligger begge i den nordlige del af Italien i et af landets mindre kendte områder. Den nordligste del af Lago Maggiore ligger i Schweiz, og den mest kendte by ved søen er Locarno. I vil blive betaget af de dybblå søer grænsende op til skovklædte bjerge og de små pittoreske byer, hvor den gode mad bliver serveret på fortorvsrestauranterne. Maggioresøen er også en dejlig badesø, hvor man mange steder kan støde på rigtig sandstrand med mulighed for at koble helt af. I vil elske at bo i en ferielejlighed i Italien på ferien! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Lago Maggiore

Ferielejligheder ved dejlig badesø

Ferielejligheder ved dejlig badesø

Går ferien til Maggioresøen, er I sikret en fredfyldt ferie i naturskønne omgivelser. Med en ferielejlighed får I de helt rette forudsætninger for at nyde hinandens selskab, slappe af i private rammer og udforske naturen og besøge omkringliggende byer i jeres eget tempo. Familien kan finde og bestille sin foretrukne ferielejlighed online her på vores website eller via vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Maggoriesøens interessante byer

Maggoriesøens interessante byer

Foruden Maggioresøens bjergtagende natur er der ligeledes hyggelige byer at besøge på ferien, når man bor i en ferielejlighed. Søens største by er den charmerende Verbania, hvor der er en idyllisk botanisk park, Villa Taranto, hvor der hvert forår afholdes en tulipanfestival med over 80.000 blomstrende, farverige tulipaner. Cannero Riviera er en anden besøgelsesværdig by, som med sin lange badestrand, palmer og citrontræer er ideel til børnefamilier. Blot 5 km fra den schweiziske grænse ligger Cannobio, som er en lille malerisk by, som har et smukt vandfald kun 3 km vest for byen. Ved den sydlige del af søen ligger den romantisk by, Arona. Byen er populær på grund af sin attraktive søpromenade, badestranden midt i byen og historiske seværdigheder.

Aktiviteter ved søen

Aktiviteter ved søen

Ønsker I at se søen fra en anden vinkel, bør I tage på en sejltur rundt om De Borromeiske Øer, hvor I kan stoppe ind på Isola dei Pescatori til shopping og sightseeing, hvorefter I bør se det imponerende Borromeo-palads på Isola Bella. Derudover ligger den flotte natur omkring søen op til lange vandre- og cykelture, som er det perfekte sted at nyde tiden med hinanden.