Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Øst Tyrol

Bjergene og de naturrige omgivelser
Omgivet af betagende bjerge
Bjergrige aktivitetsmuligheder
Kulturelle museer
Kulinarisk køkken
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Øst Tyrol

Øst Tyrol har meget mere at byde på end blot den geografiske lokation. Øst Tyrol skiller sig ud. Regionen er mere autentisk, original og ægte. Det Øst Tyrol virkelig kan byde ind med, er de meget betagende bjerge. I denne del af Østrig er bjergene det, der definerer landskabet, hvor end du bevæger dig hen. Aktiviteterne for at opdage delen er stor, og her får du både oplevet natur og kultur. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Øst Tyrol

Læs mere om hoteller i Øst Tyrol i Østrig her...

Læs mere om hoteller i Øst Tyrol i Østrig her...

En sommerferie i Øst Tyrol giver uforglemmelige oplevelser grundet sit maleriske landskab. Hvis du booker et hotel i Øst Tyrol, har du alle muligheder for at udforske regionen dagen lang, og blot vende hjem til et lækkert hotelværelse. Her kan du slippe bekymringerne omkring rengøring og madlavning. og blot nyde godt af de faciliteter et hotel tilbyder. Øst Tyrol er også en region, der ikke er befærdet af meget turisme, hvilket giver dig og familien muligheden for at udforske sjælden sete områder i deres naturlige miljø. Book jeres sommerferie på hotel i Øst Tyrol online eller kontakt os på tlf. 7015 4141.

De naturlige omgivelser

De naturlige omgivelser

Øst Tyrol er en region, der ikke er præget af meget turisme, da den er blevet bevaret i mange af sine oprindelige og naturlige omgivelser. Her kan man finde ro langt væk fra hverdagens stress. Indbegrebet af Øst Tyrol er de fantastiske omkringliggende bjerge, der udgør hele regionen og også er det, der definerer hele landskabet. Den del af Hohe Tauern National Park, der ligger i Øst Tyrol, har nogle af de mest uspolerede og uanede naturlige områder, som ikke er til at finde andre steder. Her vil du blive overvældet af et sandt naturparadis, som danner rammerne for et malerisk landskab.

Aktivitetsmuligheder

Aktivitetsmuligheder

Der er mange muligheder for at udforske de naturlige omgivelser. Det kan både gøres ved at vandre, klatre eller at køre på mountainbike. At vandre i Øst Tyrol giver afslapning og ro i krop, ånd og sjæl. Her er det muligt at tage på lette og de mere udfordrende vandreture, som tager jer igennem det smukke landskab mellem bjerge og floder. Vil I have lidt mere fart over feltet, så er en mountainbike tur en oplagt mulighed. Endvidere kan I klatre på de tårnhøje bjerge og nyde udsigten fra toppen. Med de mange floder og dale i området, er det også oplagt at tage på kanotur, sejle i kajak eller at prøve river-rafting.

Kulturoplevelser

Kulturoplevelser

I Øst Tyrol kan du opleve mange forskellige og interessante seværdigheder. Der er alt fra spektakulære vandfald, til informative museer og imponerende bygninger. Her kan du få et indblik i den østrigske kultur i denne del af landet. Besøg for eksempel Aigner Badl, der er det ældste spa i Øst Tyrol, som har eksisteret i over 240 år. I kan også se Heinfels Castle, der ligger godt placeret på toppen af en bakke over byen Heinfels. Eller besøg Deferegger, som er en nyere bygning, der fungerer som en station med kurerende vand. Bygningen er både butik og showroom med historiefortællinger.