Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Costa del Sol

Spaniens solkyst
Spaniens solskinskyst
Fantastiske badebyer og fiskerlandsbyer
Se smukke Marbella på egen hånd
Dagstur til den imponerende by, Ronda
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Costa del Sol

I Costa del Sol venter dig store oplevelser og stor frihed. Spaniens berømte solkyst strækker sig sydvest for Malaga og mod øst. Her får du en ferie med den helt rigtige kombination af både strand, sol og spændende oplevelser. Du kan tage en dukkert i middelhavet, få lækker tapas-middag og blot nyde solkysten i dit tempo. Book et hotel i Costa del Sol her. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa del Sol

På hotel i Costa del Sol

På hotel i Costa del Sol

Costa del Sol er Spaniens solkyst, der strækker sig over et langt stykke. Her får man en ferie, der kombinerer strand, sol og massevis af spændende oplevelser. Du kan tage en dukkert i middelhavet, dase i solen på stranden, opleve fantastiske smage rundt på restauranterne og blot nyde den spanske solkyst i dit tempo. Book et ophold på hotel i Costa del Sol, så du på denne måde slipper for hverdagens jag og stress og blot kan slappe af og nyde godt af faciliteter og service. 

Nævnværdige byer i Costa del Sol

Nævnværdige byer i Costa del Sol

Besøger du Fuengirola, kan du opleve en 7 km lang og lavvandet sandstrand, der gør denne badeby populær blandt børnefamilier. Her finder du også hyggelige tapasbarer og restauranter, moderigtige forretninger og en zoologisk have med eksotiske dyr. Marbella hører til de eksklusive steder, man kan besøge i Costa del Sol. Her kan du tage en tur ned til lystbådehavnen Puerto Banus, hvor der ligger massevis af luksusyachter. Badebyen Torremolinos er en tidligere fiskerlandsby og har en lang strandpromenade og lækre fiskerestauranter. Book et hotelophold til Costa del Sol og besøg de mange fantastiske byer, der ligger i regionen.
Oplevelser i Costa del Sol

Oplevelser i Costa del Sol

Du kan besøge Mijas, som er en idyllisk hvid landsby, der ligger højt oppe på en bjergside. Vil du opleve en by, der ligger smukt og dramatisk på en klippefremspring, er det Ronda, du skal forbi. Rejser I som børnefamilie, kan I tage en tur i Aqualand Torremolinos med masser af vandrutsjebaner, eller I kan besøge Crocodile Park Torremolinos, hvor man kan nærstudere krokodiller. I Granada kan I finde Alhambra-borgen, som er et magisk syn med sine imponerende tronsale, smukke gårdhave og de fantastiske detaljer. Book din og familiens ferie på hotel i Costa del Sol!