Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

camping Aux Pommiers

Alt det får I:
Lille hyggelig plads
Tæt på Mont Saint Michel
Fransk charme
Indendørs pool
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Alder 4-10 år
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Alder 4-10 år
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Masser af historie og spændende oplevelser og udflugter venter på årets campingferie, til det skønne Normandiet i Frankrig.

Navnet Aux Pommiers betyder "Ved æbletræerne" - dette beskriver perfekt charmen ved den hyggelige campingplads, beliggende i hjertet af landsbyen Beauvoir, omgivet af æble træer. Camping Aux Pommiers, er en hyggelig lille campingplads, ideel beliggende, når familien skal på spændende udflugter og mærke historiens vingesus, på Normandiets og Bretagnes spændende kyster. Blot 4 km herfra, finder I den dramatiske Ø Mont-Saint-Michel, som er en af ​​de mest besøgte steder i Frankrig. Maleriske bugter kan findes i nærheden. Skønne Bretagne er kun en dagstur væk. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson, Alder 4-10 år
TV Rum
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Spansk
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Brød Service
Sanitetsforhold
Strygejern
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Aux Pommiers

Mad og drikke

Mad og drikke

Lige uden for Camping Aux Pommiers finder I restaurant og snackbarer, samt et minimarked, hvor det er muligt at foretage indkøb af det mest nødvendige. I byen findes flere små restauranter, hvor I kan udforske den franske gastronomi. 

Området

Området

Camping Aux Pommiers er fantastisk beliggende kun 4 km fra det historiske kloster Mont Saint Michel, der under den franske revolution i 1789 var et berygtet fængsel - Øen fejrede sit 1300 års jubilæum i 2008 og byder nu på flere gode restauranter og en natklub !

Med dine 600 km kystlinje byder Normandiet på en utrolig mangfoldighed af landskaber, fra landlige enge, skove og lunde til hvide kridtklinter. Her kan I udforske den sydvestlige spids af Normandiet og har ligeledes mulighed for at opleve det smukke Bretagne, der grænser op mod vest. 

Ønske I at kombinere med lidt storbyoplevelser - er de dramatiske byer Le Havre, Rouen og Caen beliggende i kørselsafstand. 


Faciliteter

Faciliteter

Efter en herlig feriedag fuld af oplevelser, kan der på Camping Aux Pommiers slappes af med en omgang bold på multisportspladsen, et slag petanque eller bordtennis eller en hyggelig stund i spillerummet. 

Pool & strand

Pool & strand

På Camping Aux Pommiers kan I nyde en svalende dukkert i det overvarmede og overdækkede pool området med vandrutsjebane, efter dages mange oplevelser. Strandende ved Mont Saint Michel bugten kan nemt nås med bil eller offentlig transport, og der findes også flere gode badestrande i kørselsafstand.