Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Belvedere Pineta

Alt det får I:
Perfekt til børnefamilier
Sjovt poolområde
Spændende attraktioner i nærheden
God underholdning
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Mini klub
Alder 4-12 år, Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Mini klub
Alder 4-12 år, Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson

Campingplads med god beliggenhed

Camping Belvedere Pineta kunne oversættes med "udsigt over fyrretræsskoven" - og det er også, hvad I får på denne skønne campingplads med poolområde, direkte adgang til strand og mange sjove faciliteter, samt muligheder for at opleve området omkring campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Hundestrand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Separat børnepool
Vand spinning cykler
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Tennis
Fitness
Udendørs
Volleyball
Fodbold
Beton, Græs
Minigolf
Petanque
Cykeludlejning
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Vandsport
Kanoudlejning
Underholdning
Mini klub
Alder 4-12 år, Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter
Andre faciliteter
Bilvask
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Italiensk, Engelsk
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Ferie tema
Strandferie

Velkommen til Belvedere Pineta

Camping Belvedere Pineta – Adriaterhavet

Camping Belvedere Pineta – Adriaterhavet

Camping Belvedere Pineta er en 4-stjernet campingplads beliggende ved Adriaterhavet i Italien. Campingpladsen er perfekt for børnefamilier, da børnene har rig mulighed for at lege ved den smukke, nærtliggende strand eller ved det hyggelige og sjove poolområde. Derudover byder Camping Belvedere Pineta på et smukt og frodigt naturområde, og pladsen ligger placeret lige mellem skov og strand. Derudover byder det nærtliggende område på et hav af oplevelser, hvor I blandt andet kan besøge Adriaterhavets perle Venedig.

Stort poolområde og direkte adgang til smuk sandstrand

Stort poolområde og direkte adgang til smuk sandstrand

I pladsens store poolområde er der rig mulighed for, at både store og små vandhunde kan få lysterne stillet. Her finder I nemlig hele to swimmingpools samt en tilhørende børnepool med en lille, sjov vandrutsjebane. Den ene af de to swimmingpools er tilmed perfekt til svømning, så I kan få jer en dejlig, aktiv svømmetur inden solsengen kalder. Poolområdet er tilmed omgivet af et idyllisk, frodigt landskab omkranset af pinjetræer, som giver skygge i de varme soltimer. På selve Camping Belvedere Pineta finder I ligeledes flere forskellige sportsaktiviteter, herunder bordtennis, beachvolley, tennis, petanque, minigolf og golf – alle sjove aktiviteter for hele familien.
Pladsen ligger direkte ned til en smuk sandstrand, som byder på et hav af aktiviteter for hele familien. Her kan I blandt andet prøve kræfter med forskellige former for vandsport, herunder kajakroning og windsurfing. Dog er der også rig mulighed for afslapning i de omkringliggende solsenge, hvor I kan læse en god bog mens i nyder det brusende hav.
Bemærk, at stranden ved pladsen i perioder ikke kan benyttes til badning. Dog findes der flere flotte badestrande i området.


Spis på pladsens restaurant eller nyd en drink i baren

Spis på pladsens restaurant eller nyd en drink i baren

Efter en sjov dag med surfing på stranden eller afslapning ved poolen melder sulten sig hurtigt. På Camping Belvedere Pineta behøver I ikke at køre langt for et overdådigt, italiensk måltid. På pladsen finder I nemlig en skøn restaurant, som byder på mad og drikke i høj kvalitet. Her kan I altid finde noget for enhver smag, uanset om I er pizza-elskere eller ønsker at prøve de lokale fiskeretter.
Kommer tørsten snigende efter spisetid eller efter en svømmetur ved poolen, finder I tilmed en bar på campingpladsen. Her har I mulighed for at nyde forfriskende drinks, eller smage på de lækre, italienske vindråber.


Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

Mangler i råvarer til at tilberede en skøn morgenmad, frokost eller aftensmad, eller har I brug for nye forsyninger af praktiske dagligvarer, er der rig mulighed for at gøre de daglige indkøb i pladsens lokale supermarked. Her finder I nemlig et stort udvalg af lokale råvarer samt internationale dagligvarer, så I altid kan finde lige netop det, som i søger.

Lidt om området

Lidt om området

Adriaterhavet er et meget populært område for turister, hvorfor området omkring Camping Belvedere Pineta er fyldt med fantastiske attraktioner, der alle er et besøg værd. Her finder I kulturelle oplevelser, idet I kan opleve borge, slotte og naturseværdigheder, og desuden er der et stort udvalg af sjove forlystelsesparker. Blot en kort køretur fra Camping Belvedere Pineta kan I besøge Castella di Dunio. Det er en stor borg, som har ligget på toppen af et bjerg siden det 14. århundrede. Derudover byder bjergtoppen på en helt fantastisk udsigt, hvor I kan nyde det smukke, rolige vand og de frodige haver. Derudover ligger Venedig også i det nærtliggende område – en smuk, italiensk by, som bestemt er et besøg værd.

Vi kan anbefale en tur ind til Trieste, som byder på masser af spændende seværdigheder. Måske ligger der nogle spændende både i havnen. Også den maleriske gamle bydel i Grado (5 km) er et besøg værd. Eller hvad med det arkæologiske område i Aquileia, som er spændende at se også for børnene?