Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Belvedere Trogir

Inklusiv i prisen
Pool og direkte til strand
Mange vandsportsaktiviteter
Restaurant og strandbar
Smukke byer i nærheden
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas

Velkommen til Camping Belvedere Trogir

Camping Belvedere ligger i Seget, hvilket er cirka 5 km fra Trogir, i retning af Šibenik, kun 8 km fra den internationale lufthavn i Split og 30 km fra selve byen Split. På pladsen finder I et hav af aktiviteter såsom tennis, bordtennis, alle former for vandsportsaktiviteter samt en legeplads. Faciliteterne er ligeledes rigtig gode med supermarked, bar, isbar, vaskeri, a-la-carte restaurant, pizzeria samt en lille souvenirbutik. På Camping Belvedere tilbyder vi gode og lækre mobilhomes, som alle naturligvis har aircondition samt lejligheder. Med sit milde middelhavsklima, smukke udsigt ud over de mange små øer, klipper- og stenstrande er campingpladsen et perfekt sted til at slappe af i naturen. Det helt nye poolområde, med en fantastisk udsigt over havet, vil helt sikkert blive elsket ikke kun af børnene. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Strand
Hundestrand
Strand legeplads
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Organiserede udflugter
Børne-disco
Storskærm sport
Omgivelser
Nærmeste busstation
500 m
Nærmeste lufthavn
Split, 10 km
Nærmeste hospital
5 km
Nærmeste togstation
30 km
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Terasser
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Strandbar
Diskotek
5 km
Bar
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Butikker
Lokale produkter
Andre butikker
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg
Souvenirs
Bageri
Minimarked
Pladsstørrelse
Stor plads
Sportsfaciliteter
Hiking
Aquarobics
Cykeludlejning
Bordtennis
Tennis
Vandsport
Bådudlejning
Kajakudlejning
Dykning
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen

Boliger - Camping Belvedere Trogir

Camping Belvedere Trogir ved Dalmatien i Kroatien

Camping Belvedere – Dalmatien

Camping Belvedere – Dalmatien

Camping Belvedere er en 4-stjernet campingplads, beliggende i det populære område Dalmatien i Kroatien. Camping Belvedere er en hyggelig campingplads, som er bygget i terrasser i et område med pinjetræer og oliventræer. Dette giver jer en helt fantastisk udsigt til byen Trogir og de omkringliggende øer. På campingpladsen finder I gode faciliteter, blandt andet en hyggelig swimmingpool. Derudover er der fra campingpladsen direkte adgang til en smuk strand, som er kendt for dens azurblå havvand og de smukke omgivelser. På Camping Belvedere har I mulighed for at leje flere boligformer i forskellige størrelser. På denne måde kan I finde lige netop den bolig, som passer til jeres størrelse og individuelle behov.

Poolområde og adgang til populære badestrand

Poolområde og adgang til populære badestrand

På Camping Belvedere har I rig mulighed for afslapning i den hyggelige swimmingpool med udsigt over havet. Her kan I for alvor nyde den hyggelige stemning på solsengene med en drink i hånden eller tage en afkølende dukkert i poolen.
På Camping Belvedere kan I slappe af i solen, bade i det smukke vand eller gå en tur på legepladsen. I kan blandt andet også prøve kræfter med jetski, kajak og tubling efter en speedbåd – alle sjove aktiviteter for hele familien.


Restaurant og strandbar med smuk udsigt over havet

Restaurant og strandbar med smuk udsigt over havet

Efter en sjov dag med sportsaktiviteter på stranden, eller en afslappende dag ved poolen, kan sulten hurtigt melde sig. På Camping Belvedere Trogir finder I en restaurant på stranden, hvor I har rig mulighed for at gå på opdagelse i de kroatiske smagsoplevelser. Foruden klassiske og specielle retter får I en fantastisk udsigt over det smukke hav, når I besøger restauranten. Drikkevarer kan tilmed nydes i strandbaren, som både byder på forfriskende drinks og et stort udvalg af lækre vine. Strandbaren er det perfekte sted at nyde den smukke solnedgang, mens I kigger ud over havet og lytter til dets brusen. Hvis I er til fest og farver, finder I tilmed underholdning og musik på stranden hver eneste aften.

Muligheder for indkøb

Muligheder for indkøb

På pladsen finder I et minimarked, hvor der er rig mulighed for at gøre sine indkøb. Her finder I både internationale og lokale råvarer, så I kan tilberede en lækker morgenmad eller en god frokost hjemme i jeres bolig. På pladsen er der tilmed en kiosk, hvor I kan købe lækre is eller dagens avis.

Kort om området

Kort om området

Camping Belvedere ligger i området Seget, hvilket er ca. 5 km fra byen Trogir. Trogir er en gamle havneby, som byder på historiske og kulturelle oplevelser for hele familien. Her finder I blandt andet ”Det historiske sted”, St. Laurentius-domkirken og meget mere. Fra Trogir har I tilmed mulighed for at tage på en spændende og oplevelsesrig bådtur, hvor I får mulighed for at opleve havbundens vilde dyreliv og den smukke natur, som omringer Dalmatien. Fra Camping Belvedere har I også rig mulighed for at besøge nationalparkerne, som byder på et hav af oplevelser. En af nationalparkerne er Krka. Denne nationalpark byder på de smukkeste naturoplevelser, og i parken har I blandt andet mulighed for at opleve den frodige natur og se et fantastisk vandfald på tæt hold.