Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Belvedere Trogir

Alt det får I:
Pool og direkte til strand
Mange vandsportsaktiviteter
Restaurant og strandbar
Smukke byer i nærheden
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Supermarked
Lille udvalg
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Supermarked
Lille udvalg

Campingplads med mange muligheder

Camping Belvedere ligger i Seget cirka 5 km fra Trogir blot 8 km fra den internationale lufthavn i Split, hvis I ønsker at flyve på campingferie. På campingpladsen finder I et hav af aktiviteter såsom tennis, bordtennis, alle former for vandsportsaktiviteter samt en legeplads. Faciliteterne er ligeledes rigtig gode med supermarked, bar, isbar, vaskeri, a-la-carte restaurant, pizzeria samt en lille souvenirbutik. På Camping Belvedere Trogir tilbyder vi gode og lækre mobilhomes, som alle naturligvis har aircondition samt lejligheder. Med sit milde middelhavsklima, smukke udsigt ud over de mange små øer, klipper- og stenstrande er campingpladsen et perfekt sted til at slappe af i naturen. Det helt nye poolområde, med en fantastisk udsigt over havet, vil helt sikkert blive elsket ikke kun af børnene. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, direkte
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Terasser
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Andre butikker
Souvenirs
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson

Boliger - Camping Belvedere Trogir

Velkommen til Camping Belvedere Trogir

Campingferie på Belvedere Trogir i Dalmatien

Campingferie på Belvedere Trogir i Dalmatien

Camping Belvedere Trogir er en 4-stjernet campingplads, beliggende i det populære område Dalmatien i Kroatien. Campingpladsen er hyggeligt bygget op i terrasser i et område med pinje- og oliventræer. Dette giver jer en helt fantastisk udsigt til byen Trogir og de omkringliggende øer. På campingpladsen finder I gode faciliteter, blandt andet en pool. Derudover er der fra campingpladsen direkte adgang til en smuk strand, som er kendt for dens azurblå havvand. På Camping Belvedere Trogir har I mulighed for at leje flere boligformer i forskellige størrelser. På denne måde kan I finde lige netop den bolig, som passer til jeres størrelse og individuelle behov.

Poolområde og adgang til populære badestrand

Poolområde og adgang til populære badestrand

På Camping Belvedere Trogir har I rig mulighed for afslapning i den hyggelige swimmingpool med udsigt over havet. Her kan I for alvor nyde den hyggelige stemning på solsengene med en drink i hånden eller tage en afkølende dukkert i poolen.
På Camping Belvedere Trogir kan I slappe af i solen, bade i det smukke vand eller gå en tur på legepladsen. I kan blandt andet også prøve kræfter med jetski, kajak og tubling efter en speedbåd – alle sjove aktiviteter for hele familien.

Restaurant og strandbar med havudsigt

Restaurant og strandbar med havudsigt

Efter en sjov dag med sportsaktiviteter på stranden, eller en afslappende dag ved poolen, kan sulten hurtigt melde sig. På Camping Belvedere Trogir finder I en restaurant på stranden, hvor I har rig mulighed for at gå på opdagelse i de kroatiske smagsoplevelser. Foruden klassiske og specielle retter får I en fantastisk udsigt over det smukke hav, når I besøger restauranten. Drikkevarer kan tilmed nydes i strandbaren, som både byder på forfriskende drinks og et stort udvalg af lækre vine. Strandbaren er det perfekte sted at nyde den smukke solnedgang, mens I kigger ud over havet og lytter til dets brusen. Er I til fest og farver, finder I underholdning og musik på stranden hver aften.

Kort om områdets oplevelser

Kort om områdets oplevelser

Camping Belvedere ligger i området Seget, hvilket er cirka 5 km fra byen Trogir. Trogir er en gamle havneby, som byder på historiske og kulturelle oplevelser for hele familien. Her finder I blandt andet ”Det historiske sted”, St. Laurentius-domkirken og meget mere. Fra Trogir har I tilmed mulighed for at tage på en spændende og oplevelsesrig bådtur, hvor I får mulighed for at opleve havbundens vilde dyreliv og den smukke natur, som omringer Dalmatien. Fra Camping Belvedere har I også rig mulighed for at besøge nationalparkerne, som byder på et hav af oplevelser. En af nationalparkerne er Krka. Denne nationalpark byder på de smukkeste naturoplevelser, og i parken har I blandt andet mulighed for at opleve den frodige natur og se et fantastisk vandfald på tæt hold.

Muligheder for indkøb på pladsen

Muligheder for indkøb på pladsen

På campingpladsen finder I et minimarked, hvor der er rig mulighed for at gøre sine indkøb. Her finder I både internationale og lokale råvarer, så I kan tilberede en lækker morgenmad eller en god frokost hjemme i jeres bolig. På campingpladsen er der tilmed en kiosk, hvor I kan købe lækre is eller dagens avis.