Camping Corréze

Corréze er beliggende i den franske region Limousin og er fyldt med fantastisk natur, spændende oplevelser og charmerende landsbyer, der byder på traditionelle mad- og vinoplevelser. I Corréze finder du både idylliske omgivelser, så du kan komme helt ned i gear, men samtidig spændende og udfordrende udendørsaktiviteter, så du ikke kommer til at kede dig. Bestil din campingferie til Corréze med Friferie i dag.
Læs mere

0

resultater

Få en pause fra den travle hverdag

Den fantastiske natur i Corréze skaber de perfekte omgivelser for en ferie, hvor du kommer helt ned i gear og får en pause fra den travle hverdag. Corréze byder på alt fra søer og vandfald til moser og skove som du kan udforske. Tag på en vandretur eller en cykeltur i en af de naturskønne botaniske haver, rosenhaver eller parker, som der er at finde i Corréze.

Action

Corréze byder også på mere actionfyldte oplevelser. Der er masser af muligheder for kajak, rafting, motorsport, klatring, faldskærmsudspring eller lignende, hvis du har action i blodet. Det er oplevelser både til lands, til vands og i luften. Uanset om du er til de mere actionfyldte oplevelser eller er til en rolig og idyllisk ferie, så er Corréze et godt bud på en campingdestination for dig og hele familien.

Frankrigs smukkeste landsbyer

I Corréze er der rig mulighed for at besøge nogle af Frankrigs smukkeste landsbyer, hvor springvand, kirker og unik arkitektur er at finde. Landsbyerne er faktisk blevet tildelt en fem-stjernet vurdering og hele 6 af Frankrigs smukkeste landsbyer ligger i Corréze regionen. Her er der også rig mulighed for traditionelle mad- og vinoplevelser, som er gået igen fra generation til generation.