Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Bois de Valmarie

Alt det får I:
Stor campingplads med masser aktiviteter
5-stjernet campingplads
Stort vandland
Lækker badestrand
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Vandrutsjebane
Antal: 5, Rutsjebane (familie)
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Lagune-stil, Opvarmet
Mini klub
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Vandrutsjebane
Antal: 5, Rutsjebane (familie)
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Lagune-stil, Opvarmet
Mini klub
Legeplads

Velkommen til Camping Le Bois de Valmarie

"En lille plads med et stort flot poolanlæg – kun 100 m fra fin sandstrand." - Camping le Bois de Valmarie har samme ejer som La Sirene, hvilket kan ses og samtidig er en garanti for kvalitet. Det er en lille, hyggelig plads beliggende kun 100 m fra en skøn sandstrand. Pladsen er bygget op i terrasser med poolanlægget på toppen, hvorfra der er en enestående udsigt ud over bugten Argelès og Pyrenæerne i baggrunden. Poolanlægget har tre pools med vandfald, rutsjebaner og jacuzzi og så er der også en snackbar. I bunden af pladsen finder I restauranten, som drives af et hollandsk par, som tilbyder et varieret menukort heriblandt frisk fisk og børnemenuer. Efter maden kan I få kaffen serveret på barterrassen, mens I nyder underholdningen, som i højsæsonen tilbydes flere gange om ugen. Lokalområdet: Campingpladsen ligger kun 100 m fra den store sandstrand ved Racou – en lille by med enkelte barer, én restaurant og pizzeria. Kun 5 - 10 min. i bil (eller 20 min. til fods) bringer jer til den store strandpromenade i Arglès Plage , hvor I kan finde et stort udvalg af restauranter og butikker. Der er også mulighed for at stige på et turisttog, der afgår lige uden for pladsen, og kører til Argelés by, havn og strand. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Antal: 5, Rutsjebane (familie)
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Lagune-stil, Opvarmet
Separat børnepool
Med legeredskaber
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Børnesæde, Cykler (voksen), Mountain bikes
Aquarobics
Fiskeri
Tæt på pladsen, 500 m
Billard / pool
Fitness
Wellness faciliteter
Dampbad
Sauna
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Windsurfing
1 km
Underholdning
Mini klub
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Bageri
Minimarked
Restauranter / barer
Snackbar
Take away
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Pladsens terræn
Terasser
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Fransk
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
PC med Internet
Mod betaling
Omgivelser
Tætteste by
1.5 km
Ferie tema
Strandferie

Camping Bois de Valmarie i Frankrig

Camping Le Bois de Valmarie – Languedoc

Camping Le Bois de Valmarie – Languedoc

I det sydligste Frankrig ligger campingpladsen Le Bois de Valmarie, som er en plads i første klasse. Herfra er der en unik udsigt ud over kyststrækningen og Pyrenæerne. Pladsen er et 5-stjernet paradis, hvor du kan boltre dig i deres fantasifulde poolkompleks, nyde det bløde sand under fødderne og bylivet ved den lokale lystbådehavn.

Stort vandland og badestrand

Stort vandland og badestrand

Pladsens poolkompleks er en sand lagune. Vandlandet er bygget op i flere niveauer og forbundet med hele seks vandrutsjebaner. De mange pools ligger inde i en masse klipper, der er bygget rundt om komplekset for at give det et ægte udtryk af lagune. Der er også vandfald mellem de opvarmede pools, og hverken børn eller voksne kan lade være med at skynde sig i det flotte poolområde. Man kan også slappe af på solterrassen med jacuzzi, dampbad og sauna. Fra hele poolkomplekset er der udsigt ned over Argelés-bugten og bakkesiden ned til stranden. Der er kun 200 meter ned til den smukke, bredde sandstrand, hvor I kan nyde solen og det lækre vand. Det er desuden muligt at tage dykkerlektioner ved campingpladsen, så I kan udforske området under vand.

Restauranter

Restauranter

Der er flere spisemuligheder på Le Bois de Valmarie. Pladsens restaurant hedder Val Marie, og her kan hele familien blive mætte i gode, lokale retter. Det er muligt at nyde middagen i restaurantens udendørs område. Hvis man ønsker at spise hjemme i familiens mobile home, kan I også få jeres mad som takeaway og tage den med. Hvis sulten skulle melde sig i dagstimerne, kan I lægge et smut forbi stedets snackbar, hvor I kan få mellemmåltider i løbet af hele dagen. Kolde drinks eller en god kop kaffe at slutte dagen af på finder I i pladsens bar.

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

Campingpladsen har et minimarked, hvor I kan få de fornødenheder, I har brug for til familieferien. Hvis trangen til shopping for alvor trænger sig på, kan I besøge havnebyen, der ligger en fem minutters gåtur fra pladsen. Byen har en stor og flot lystbådehavn, hvor I kan beundre de overdådige både, men det er også her, I finder en masse butikker. Det er også her, I finder gode skaldyrs- og fiskerestauranter side om side med barer. Her er masser af liv og en hyggelig atmosfære, så man kan sagtens gå en tur langs havnen en aften eller to og måske prøve de lokale restauranter.

Området omkring pladsen

Området omkring pladsen

Campingpladsen stiller cykler til rådighed samt hjelme og børnesæder, så hele familien kan udforske området omkring. Argelés-sur-Mer er et skønt område, som er ideel at udforske både på cykel eller via en god, lang vandretur. Det er i Languedoc, I finder verdens største vinområde, hvilket er et 40.000 hektar stort område. Hvis I interesserer jer for vine eller blot ønsker en naturoplevelse, er dette altså en god udflugtsmulighed. Det kan også kombineres med besøg på nogle af slottene i Languedoc, hvor I kan komme ind og se gamle slotte og klostre samt smage nogle lokale vine. I befinder jer desuden meget tæt på den spanske grænse. Fra campingpladsen kan I i løbet af få minutter i bil krydse grænsen og opleve lidt af Spanien såsom tapas eller spansk musik og dans.