Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Hamburg

Top Faciliteter
Grill tilladt
Kul, gas og el
Restaurant
800 m
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Grill tilladt
Kul, gas og el
Restaurant
800 m
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Hamburg

Kun få kilometer fra Hamborg centrum finder I Campingpark Hamburg. Campingpladsen er god som stop på vej sydpå eller når I er på vej hjem fra ferie. Med den nemme adgang til Hamborg centrum, er det oplagt at besøge den charmerende by når I bor her. Her er en masse spændende oplevelser for hele familien. Campingpladsen tilbyder hyggelige grønne omgivelser nær storbyen. Her kan I altså kombinere camping med storby. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Til børnene
Legeplads
Indendørs legeplads
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Restauranter / barer
Restaurant
800 m
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
10 km
Underholdning
TV Rum
Butikker
Minimarked
Pladsstørrelse
Lille plads

Boliger - Camping Hamburg

Camping Hamburg meget tæt på Hamborg

God placering

God placering

Campingpark Hamburg ligger kun få kilometer fra centrum af storbyen Hamborg. På trods af den gode placering tæt på byen, får I stadig grønne omgivelser med flere træer og græsplæner. Desuden er det let at komme til og fra motorvejen, hvilket kun gør placeringen endnu bedre, da I med bil let kan komme rundt i området.

Besøg skønne Hamborg

Besøg skønne Hamborg

Fra campingpladsen kan I let komme til Hamborg. Her venter jer en charmerende storby, de ofte bliver kaldt Nordeuropas Venedig, da floden Elben og flere kanaler løber gennem havnebyen. Her er en masse seværdigheder for både store som små. I kan for eksempel besøge Miniatur Wunderland, hvor der er udstillet modeljernbaner. For de kunstinteresserede er det oplagt at besøge Kunsthalle.  

Mad på ferien

Mad på ferien

Det er oplagt at nyde aftensmåltidet på en lækker restaurant inde i Hamborg. I den lille købmand på pladsen kan I dog købe ind til et hjemmelavet måltid. En lækker grillaften slår aldrig fejl. Derudover finder I en restaurant mindre end 1 kilometer fra pladsen. Der er derfor rig mulighed for at spise godt på ferien.