Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Lido Village

Alt det får I:
Beliggende direkte til Bolsenasøen
Både pool og strand
Sjove muligheder for vandsport
Spændende område omkring pladsen
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Fodbold
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Fodbold

Velkommen til Lido Camping Village

Lido Camping Village er beliggende i fantastisk smukke omgivelser lige ned til Bolsenasøen. Stemningen i området er rigtig italiensk, hvilket også kan mærkes på atmosfæren på campingpladsen. Desuden ligger pladsen i gåafstand til byen Bolsena. Er I til vandaktiviteter? Så er I også til det helt rette sted, hvis i tør udfordre jer selv med bl.a. windsurfingslektioner. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Basketball
Fodbold
Bordtennis
Tennis
Aquarobics
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Windsurfing
Kanoudlejning
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
TV Rum
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Restauranter / barer
Isbod
Take away
Pizzaria
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Engelsk, Spansk, Italiensk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Omgivelser
Tætteste by
2.5 km

Lido Camping Village i Italien

Flot poolområde på Lido Camping Village

Flot poolområde på Lido Camping Village

Lido Camping Village har et flot poolområde med både plads til små og store. Omkring poolen findes liggestole og parasoller, så det er muligt at slappe af i skyggen. Alle gæster skal have pool-id eller armbånd for at bade i poolen (gratis for pladsens gæster). Poolen er lukket fra kl. 13 og 15.

Campingplads direkte til Bolsenasøens bred

Campingplads direkte til Bolsenasøens bred

Pladsen ligger tæt ved Bolsenasøens bred. Her findes en fin strand, hvor I bl.a. kan bade, sejle i kano eller windsurfe. Ved stranden findes også en hyggelig restaurant, hvor i kan nyde maden med udsigt over den smukke sø. 

Ekstra faciliteter og aktiviteter

Ekstra faciliteter og aktiviteter

På Lido Camping Village har i mulighed for at bruge energi på tennisbanerne eller fodboldbanen. Det er også muligt at prøve kræfter med boccia, beachvolley og basketball. Lido Camping Village har aftaler med undervisning til vindsurfing og vandski, hvor det er muligt at lære eller forbedre sine evner inden for vandsport. Katte og små hunde er desuden velkommen på pladsen, så længe dette er nævnt ved bestilling. 

Området omkring Lido Camping Village

Området omkring Lido Camping Village

I området omkring Lido Camping Village kan I gå på opdagelse i de mange byer, hvor historie, kunst og attraktioner venter på at blive besøgt. I gåafstand fra Lido Camping Village, kan I besøge byen Bolsena, som er rummer en masse romantiske gader, smukke torve, en spændende katedral og en masse andet. Brug en dag væk fra pool og strand på at besøge den kendte by Rom, som kun er 110 kilometer fra campingpladsen. Mulighederne for at opleve Italien fra Lido Camping Village er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad I kan opleve i området omkring Lido Camping Village. 

Med Badebussen til Bibione

Med Badebussen til Bibione

Ønsker I at komme til Bibione uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien. Bussen stopper ved feriestedet Valbella - og derfra tager I en taxi det sidste stykke vej til feriestedet. - Super nemt og bekvemt. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.