Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Subtropisk poolområde
Miniklub for børnene
Snackbar og minimarked
I gåafstand til strand
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Mini klub
Legeplads
Multisportsbane
Tennis
Separat børnepool
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Mini klub
Legeplads
Multisportsbane
Tennis
Separat børnepool

Nyd campingferien i Holland

Camping Texel ligger på den hollandske ø med samme navn, Texel. Her er landskabet fladt og byder på en dejlig afslappet feriestemning som I vil mærke med det samme I kører af færgen! Campingpladsen byder på et subtropisk indendørs poolområde hvor hele familien trygt kan plaske rundt, selv i dårligt vejr. Gå en tur til stranden eller tag på bådture og kig efter sæler eller fang rejer! Camping Texel venter på at give hele familien en dejlig campingferie! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Swimmingpool
Separat børnepool
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Bordtennis
Tennis
Cykeludlejning
mod betaling
Sportsturneringer
Minigolf
Wellness faciliteter
Sauna
Dampbad
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Junior klub
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Praktisk information

Grundet af vedligeholdelsesarbejde vil swimmingpoolen på Kustpark Texel være lukket fra mandag d. 10. januar 2022 til mandag d. 17. januar 2022.

Campingplads på hyggelig Ø

Vandplask hele ferien

Vandplask hele ferien

På Camping Texel finder I et subtropisk poolområde. Poolområdet har masser plads til både store og små vandhunde med både børnebassin, dybere vand og vandrutsjebane. I poolområdet finder I også et wellnessområde hvor tyrkisk dampbad og sauna sørger for at I kan slappe af og nyde ferien. Poolområdet er indendørs hvilket betyder at I kan bade og plaske rundt, selv hvis ferievejret skulle svigte! 

Sjove aktiviteter på Camping Texel

Sjove aktiviteter på Camping Texel

På Camping Texel er der masser sjove aktiviteter I kan være med til. Børnene kan være med i miniklubben hvor de med garanti vil få et par nye ferievenner. Her arrangeres lege, dans, spil og konkurrencer. Campingpladsens maskot, Koos Konijn, kigger forbi en gang imellem og det er rigtig hyggeligt at få et kram eller en high-five! Vil I på opdagelse i området uden at starte bilen kan I leje cykler på campingpladsen og drage afsted på dem.

For kokurrenceelskerne i familien

For kokurrenceelskerne i familien

På Camping Texel er der masser muligheder for at konkurrere i forskellige discipliner! Få afgjort hvem der er familiens mini-golf-mester eller tjek hvem der har styr på reflekserne når I spiller en bordtenniskamp. Campingpladsen har også tennisbaner og grønne områder hvor I kan spille forskellige boldspil. 

Mad og drikke

Mad og drikke

På Camping Texel kan I besøge snackbaren i løbet af dagen hvis I er blevet lækkersultne efter mange timer i poolen. Her serveres lette snacks og drikkevarer som kan stille den lille sult. I campingpladsens minimarked kan I handle diverse proviant på ferien men ønsker I at lave større indkøb skal I ca. 5 kilometer fra campingpladsen. 

Øen Texel

Øen Texel

På øen Texel er der masser muligheder for at få gode oplevelser med hjem fra ferien. I kan tage på forskellige typer bådture hvor I kan kigge efter sæler eller fiske efter rejer. I kan også cykle rundt på øen og nyde idyllen med strand og de mange marker med græssende får. I kan få fart over feltet på øens 525 meter lange go-kartbane eller lære en masse om det lokale ølbryggeri, hvor I både kan se og smage produktet. I kan også tage rundt og slentre rundt i byerne hvor I kan shoppe eller lære mere om øen med et museumsbesøg.