Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
I gåafstand til strand
Subtropisk poolområde
Snackbar og minimarked
Miniklub for børnene
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis

Nyd campingferien i Holland

Camping Texel ligger på den hollandske ø med samme navn, Texel. Her er landskabet fladt og byder på en dejlig afslappet feriestemning som I vil mærke med det samme I kører af færgen! Campingpladsen byder på et subtropisk indendørs poolområde hvor hele familien trygt kan plaske rundt, selv i dårligt vejr. Gå en tur til stranden eller tag på bådture og kig efter sæler eller fang rejer! Camping Texel venter på at give hele familien en dejlig campingferie! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Swimmingpool
Separat børnepool
Indendørs pool
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Ferie tema
På en ø
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Minigolf
Multisportsbane
Sportsturneringer
Tennis
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Dampbad
Sauna

Praktisk information

På grund af vedligeholdelsesarbejde er svømmehallen i Texel lukket fra mandag den 11. november til mandag den 18. december 2023.

Campingplads på hyggelig Ø

Vandplask hele ferien

Vandplask hele ferien

På Camping Texel finder I et subtropisk poolområde. Poolområdet har masser plads til både store og små vandhunde med både børnebassin, dybere vand og vandrutsjebane. I poolområdet finder I også et wellnessområde hvor tyrkisk dampbad og sauna sørger for at I kan slappe af og nyde ferien. Poolområdet er indendørs hvilket betyder at I kan bade og plaske rundt, selv hvis ferievejret skulle svigte! 

Sjove aktiviteter på Camping Texel

Sjove aktiviteter på Camping Texel

På Camping Texel er der masser sjove aktiviteter I kan være med til. Børnene kan være med i miniklubben hvor de med garanti vil få et par nye ferievenner. Her arrangeres lege, dans, spil og konkurrencer. Campingpladsens maskot, Koos Konijn, kigger forbi en gang imellem og det er rigtig hyggeligt at få et kram eller en high-five! Vil I på opdagelse i området uden at starte bilen kan I leje cykler på campingpladsen og drage afsted på dem.

For kokurrenceelskerne i familien

For kokurrenceelskerne i familien

På Camping Texel er der masser muligheder for at konkurrere i forskellige discipliner! Få afgjort hvem der er familiens mini-golf-mester eller tjek hvem der har styr på reflekserne når I spiller en bordtenniskamp. Campingpladsen har også tennisbaner og grønne områder hvor I kan spille forskellige boldspil. 

Mad og drikke

Mad og drikke

På Camping Texel kan I besøge snackbaren i løbet af dagen hvis I er blevet lækkersultne efter mange timer i poolen. Her serveres lette snacks og drikkevarer som kan stille den lille sult. I campingpladsens minimarked kan I handle diverse proviant på ferien men ønsker I at lave større indkøb skal I ca. 5 kilometer fra campingpladsen. 

Øen Texel

Øen Texel

På øen Texel er der masser muligheder for at få gode oplevelser med hjem fra ferien. I kan tage på forskellige typer bådture hvor I kan kigge efter sæler eller fiske efter rejer. I kan også cykle rundt på øen og nyde idyllen med strand og de mange marker med græssende får. I kan få fart over feltet på øens 525 meter lange go-kartbane eller lære en masse om det lokale ølbryggeri, hvor I både kan se og smage produktet. I kan også tage rundt og slentre rundt i byerne hvor I kan shoppe eller lære mere om øen med et museumsbesøg.