Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Cap Sud

Alt det får I:
Et væld af aktiviteter
Storslået natur
Direkte adgang til strand
Stort poolområde
Top faciliteter
Direkte til hav
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Top faciliteter
Direkte til hav
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5

Øferie med fransk autencitet på Camping Cap Sud

Pak kufferten, og lad jer forføre af Korsikas smukke strande og azurblå vand. Gemt på den smukke franske ø finder I Camping Cap Sud. Pladsen ligger smukt placeret i et kuperet landskab og med udsigt til Middelhavet. Ud over de smukke omgivelser finder I også de perfekte rammer for en sjov og aktiv campingferie for hele familien. Til børn og barnlige sjæle er en tur i vandland helt sikkert et besøg værd, ligesom I kan nyde masser af aktiviteter, restaurant, bar og et supermarked – alt sammen samlet ét sted. Nyd en uforglemmelig campingferie, som I sent vil glemme. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Junior klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Bageri
Supermarked
Medium udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Brød Service
Restaurant
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Volleyball

Velkommen til Camping Cap Sud

Pool og strand

Pool og strand

På en campingferie i Frankrig skal man kunne få en forfriskende dukkert. Heldigvis er der på Camping Cap Sud masser af muligheder for at få stillet jeres vandlyst. I kan blandt andet nyde en sjov og aktiv dag i vandlandet, hvor der er masser af sjove rutsjebaner og andre aktiviteter, som danner rammen for en uforglemmelig dag. Er I mere til at få sand mellem tæerne, kan I besøge stranden, der ligger med direkte adgang fra campingpladsen. Pak håndklædet og parasollen, og nyd en afslappende dag i det vidunderlige franske klima. I vil med sikkerhed kunne få masser af tid til at benytte jer af alle de fantastiske badefaciliteter, som Camping Cap Sud har at byde på.  

Aktiviteter på stedet

Aktiviteter på stedet

Ud over de våde aktiviteter, som Camping Cap Sud har at byde på, er der også mange andre ting, som I kan give jer til under jeres ophold. For børnene vil et besøg til det fine legeområde helt sikkert være et hit. For de større børn er der både fodbold-, volleyball- og basketballbaner, ligesom der også er masser af sjove aktiviteter såsom dansehold, fitness og meget mere. For de voksne er der mulighed for at nyde en afslappende massage, mens børnene prøver alle de forskellige aktiviteter. Bevæger I jer lidt væk fra campingpladsen, kan I udforske Korsikas smukke natur. Her kan I leje kano eller kajak og se øen fra vandet, eller I kan opleve nogle af områdets smukke vandreruter.

Smag på skønne franske retter og shop i autentiske butikker

Smag på skønne franske retter og shop i autentiske butikker

Efter en sjov og aktiv dag på stranden eller i vandlandet er det slet ikke utænkeligt, at sulten melder sig. Heldigvis behøves I ikke bevæge jer langt væk for at nyde et lækkert måltid. På Camping Cap Sud finder I nemlig alt det, I behøver på jeres ferie. I kan blandt andet gøre jeres indkøb i supermarkedet, eller I kan købe frisk brød i bageriet. Som kronen på værket kan I nyde et måltid på campingpladsens restaurant, der ligger med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Trænger I til en lille forfriskning i løbet af dagen, kan I besøge den hyggelige loungebar. 

Ud over det, som I finder på Camping Cap Sud, byder øen også på masser af hyggelige byer, hvor I kan smage på lokale retter og tage på shopping i de hyggelige butikker. Flere af byerne ligger med en vidunderlig udsigt over Middelhavet, så I kan finde masser af lokale restauranter, hvor I kan blive betaget af den skønne udsigt, mens I nyder jeres mad. En by, som I helt sikkert skal lægge turen forbi, er Bastia, hvor I finder alt det, som I har brug for på jeres ferie. 

Bliv betaget af Korsikas skønhed

Bliv betaget af Korsikas skønhed

Øen Korsika byder på mange forskellige kultur- og naturoplevelser for hele familien. I bør helt sikkert lægge turen forbi regionens hovedby Bastia. I byen finder I den skønne kombination af autentisk fransk stemning, kultur, historie og masser af restauranter og caféer. Tag på slentretur i de hyggelige gader, og nyd autentisk fransk gastronomi på en af byens restauranter. I kan også opleve noget af den smukke natur, som Korsika har at byde på. Pak vandreskoene, og gå en tur mellem eukalyptus- og enebærtræer og nyd udsigten fra højderne. To af de naturområder, som helt sikkert er et besøg værd for hele familien, er Agriates-ørkenen og naturreservatet Biguglia Lagoon.