Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Castell Mar

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 200 m
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 200 m
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Castell Mar

Camping Castell Mar ligger ved badebyen Rosas og middelalderbyen Castello af D'empuries, lige midt i et skønt naturreservat, men stadig kun 100 meter fra Middelhavet med direkte adgang til den lavvandede sandstrand. Lej en cykel og tag på opdagelse i området, der byder på mange skønne naturoplevelser. I Rosas ligger også det berømt vandland Aqua Brava med det største bølgebassin i Europa, et eldorado for vandhunde. Camping Castell Mar har et stort åbent pool område med separat børnepool og med en vidunderlig udsigt til den omkringliggende natur og Pyrenæerne i det fjerne. Har man brug for lidt skygge, kan man hygge sig med en god bog under en af de eksotiske palmer ved poolen. Børnene vil helt sikkert få nogle sjove oplevelser i Børneklubben og finde nye venner på legepladsen, mens de lidt større børn er med i fodbold- og volleyballkonkurrencer på græsbane. Lad hele familien dyste med et raskt slag bordtennis eller det mere rolige petanquespil. Når sulten melder sig kan man nyde et godt måltid i den hyggelige spanske restaurant, der serverer regionale specialiteter som pealla, fisk og grillet kød. Er man mere til at tage maden med hjem, ligger her også et pizzeria med de lækreste hjemmelavede pizzaer. Om aftenen vil der på den store scene være forskellig slags underholdning, som flamenco, magi og humor. Er man sportsinteresseret er her også en storskærm der regelmæssigt viser store sportsbegivenheder, med særlig fokus på fransk-, spansk- og engelskliga. Her på Camping Castell Mar er der alle chancer for at få en findeværdig familieferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 200 m
Swimmingpool
Solbadningsområde
Sten
Generelt
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Boliger - Camping Castell Mar

Camping Castell Mar i Spanien

Camping Castell Mar – Costa Brava

Camping Castell Mar – Costa Brava

Tag hele familien med til Camping Castell Mar og få en sjov, afslappende og oplevelsesrig ferie. Feriestedet ligger midt i et harmonisk, ubeskyttet naturområde ud til den populære Costa Brava-kyst. Pladsen er desuden dyrevenlig og rummer både aktiviteter, underholdningsprogrammer og et dejligt poolområde.

Skønne swimmingpools og adgang til strand

Skønne swimmingpools og adgang til strand

Campingpladsen råder over to dejlige pools, perfekte til sjov og vandpjask. Der findes også en separat pool beregnet til børn. For de gæster, som gerne vil slappe af og nyde den spanske sol, er der liggestole til rådighed med udsigt over den smukke Roses-bugt.  
Gennem en port fra campingpladsen kommer I direkte ud til den vidunderlige strand, Rubina. Det er en dejlig lavvandet sandstrand, som er børnevenlig og tilmed tilgængelig for hunde.


To restauranter og to barer

To restauranter og to barer

Camping Castell Mars helt egen restaurant, Roncaire, byder på et bredt udvalg af velsmagende retter. Der er også mulighed for takeaway fra restauranten, hvis I ønsker at nyde maden hjemme i boligen. Derudover har pladsen både pizzeria, bar og snackbar.

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Campingpladsen har et supermarked med et stort udvalg af dagligvarer m.m. Derudover kan I købe friskbagt brød til morgenmaden.

Lidt om området

Lidt om området

Camping Castell Mar har en fantastisk beliggenhed midt i den beskyttede naturpark, Aiguamollis de l’Emporda, som bl.a. huser sjældne plante- og fuglearter. Nær campingpladsen ligger der også en masse spændende og smukke byer, heriblandt middelalderbyen, Castello d’Empuries, som bestemt er et besøg værd. Derudover byder området på vandsports, temaparker og gode udflugtsmuligheder.