Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Cisano/San Vito

Top Faciliteter
Supermarked
Medium udvalg
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Velkommen til Camping Cisano & San Vito

Camping Cisano & San Vito er en stor og livlig campingplads, som ligger tæt på de smukke byer Bardolino og Lazise. Hovedattraktionen er det fantastiske poolanlæg, som tilbyder et separat børnebassin og vandrutsjebaner. Camping Cisano & San Vito består af to pladser, der er forbundet med en lille tunnel, så man ikke skal over vejen og det dermed er sikkert for både børn og voksne at færdes frit. Pladsen ligger midt i et grønt område, helt ned til Gardasøens bred, og har som en af de eneste pladser ved Gardasøen, en kunstig skabt sandstrand. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Gratis
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Gratis
Cykeludlejning
Minigolf
Mod betaling
Aquarobics
Bueskydning
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Italiensk, Engelsk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Pladsens terræn
Bakket
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Restauranter / barer
Strandbar
Take away
Diskotek
Maks. 1 kilometer, Diskoteksbus
Pizzaria
Isbod
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
Havn
Båderampe, Bøjeudlejning
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Hæveautomat
På pladsen
Sikkerhedsboks
Vandsport
Bananbåd
Betales på pladsen
Paragliding
Betales på pladsen
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Børnefaciliteter
Babybad
Vaskemaskiner
Pladsstørrelse
Stor plads
Omgivelser
Tætteste by
2.3 km
Butikker
Kiosk
Frugt og grønt
Supermarked
Medium udvalg

Praktisk information

Bemærk: pladsen er belliggende på en bakke, og terrænet er derfor en smule kuperet.

Boliger - Camping Cisano/San Vito

Camping Cisano & San Vito ved Gardasøen i Italien

Camping Cisano & San Vito

Camping Cisano & San Vito

Camping Cisano/San Vito består af to 4-stjernede campingpladser, slået sammen i én. De to pladser giver dig rig mulighed for at nyde det smukke og populære område ved Gardasøen, hvor du og familien kan mærke sandet mellem tæerne og bade i den populære og rolige sø. Derudover finder du et hav af sjove faciliteter til både børn og voksne, herunder et stort badeområde med lagune og børnebassin. På Camping Cisano/San Vito finder du tilmed et hav af gode sportsaktiviteter, så du kan svinge tennisketsjeren, spille beachvolly med familien eller prøve af skyde med bue og pil.

Skønt poolområde og populære sandstrand

Skønt poolområde og populære sandstrand

Er du til pool, sjove vandaktiviteterne, masser af hygge til hele familien er Camping Cisano/San Vito det perfekte sted for dig og din familie. Her finder du nemlig et stort poolområde og en børnepool, som alle byder på sjov og leg. De større pools har slangeformede rutsjebaner og et boblebad, hvor både børn og voksne kan slappe af og nyde den skønne ferieatmosfære. Når du ikke nyder en svømmetur i poolen kan du tage en slapper i en af solvogne på den store solterrasse.
På Camping Cisano/San Vito behøver du ikke blot nøjes med en dukkert i poolen. Lige ud til pladsen finder du nemlig den populære Gardasø, som byder på en fin kunstig anlagt søstrand med sand. Her kan du tage familien under armen og nyde en dag på stranden i godt selskab, og måske deltage i nogle af de sjove vandaktiviteter. På stranden ved Camping Cisano/San Vito bydes der nemlig både på kanoroning og vandcykling i højsæsonen – begge sjove aktiviteter for hele familien.


Tre spisesteder og tre barer

Tre spisesteder og tre barer

Hvis du og familien sætter pris på, at der er gode spisemuligheder inden for rækkevidde, byder Camping Cisano/San Vito på intet mindre end tre spisesteder og tre barer. På pladsens to restauranter finder du et hav af autentiske og klassiske retter, som gerne disker op med helt unikke smags oplevelser. Her har du nemlig for alvor mulighed for at smage på det italienske køkken, med specialiteter som pasta Carbonara og Cannelloni eller en sprød pizza. På begge restauranterne har du mulighed for at nyde manden udendørs under den italienske nattehimmel. Hvis du og familien har lyst til en dag, hvor maden nydes hjemme, er der også rige muligheder for takeaway.
I de sene nattetimer bydes der på forfriskende drink eller et glas vin på en af pladsens tre barer. Her får du altid god service med i købet og kan nyde en hyggelig sommeraften og en autentisk stemning.


Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Cisano/San Vito har du mulighed for at købe friske forsyninger i det lokale supermarked. Her kan du finde et stort udvalg af italienske specialiteter som frugt, grønt og fisk og samtidig finde praktiske nødvendighedsvarer som toiletpapir, tandpasta med mere. Hvis du vil på shopping i hyggelige italienske butikker, kan vi anbefale et besøg i en af  de nærliggende byer Bardolino (3,1 km), Lazise (2,2 km) eller Peschiéra del Garda (11,8 km).

Underholdning, kultur og natur i området

Underholdning, kultur og natur i området

Camping Cisano/San Vito ligger live ved Gardasøen, med et hav af oplevelser i området, der bare venter på at blive udforsket. Hvad med en spændende tur til Parco Natura Viva safaripark, en underholdende tur til Gardaland eller Canevaworld eller en autentisk madoplevelse i den hyggelige by Saló. Har I lyst til at opleve den italienske natur på nært hold, kan I besøge den populære Kabelbane fra Malcesine til Monte Baldo.