Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Cisano/San Vito

Alt det får I:
Naturskøn beliggenhed
Skønt poolområde med vandrutsjebane
Direkte adgang til Gardasøen
Gode indkøbsmuligheder
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads

Livlig campingplads med strand og pool

Camping Cisano & San Vito er en stor og livlig campingplads, som ligger tæt på de smukke byer Bardolino og Lazise. Hovedattraktionen er de fantastiske poolanlæg, som både tilbyder et separat børnebassin, sjove vandfaciliteter og vandrutsjebaner. Camping Cisano & San Vito består af to pladser, der er forbundet med en lille tunnel, så man ikke skal over vejen, og det dermed er sikkert for både børn og voksne at færdes frit. Pladsen ligger midt i et grønt område, helt ned til Gardasøens bred, og har som en af de eneste campingpladser ved Gardasøen en tilhørende kunstigt anlagt sandstrand. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Gratis
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Jacuzzi / Whirlpool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Minigolf
Gratis
Aquarobics
Bueskydning
Gratis
Cykeludlejning
mod betaling
Bordtennis
Tennis
Gratis
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Bananbåd
Betales på pladsen
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Kiosk
Frugt og grønt
Restauranter / barer
Restaurant
Diskotek
Maks. 1 kilometer, Diskoteksbus
Strandbar
Isbod
Take away
Bar
Pizzaria
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Tørretumblere
Mod betaling
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Babybad
Andre faciliteter
Havn
Båderampe, Bøjeudlejning
Sikkerhedsboks
Hæveautomat
På pladsen
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Engelsk, Hollandsk, Tysk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Bakket
Grill tilladt
Kul
Omgivelser
Tætteste by
2.3 km
Ferie tema
Direkte til sø
Vandland / stort poolområde

Praktisk information

Bemærk: pladsen er belliggende på en bakke, og terrænet er derfor en smule kuperet.
Bemærk: Badehætte er obligatorisk i den gamle pool - I den nye pool LAGUNA er der ikke badehættekrav. Vær opmærksom på at det på grund af Corona, kan være obligatorisk med badehætte i alle pools.

Velkommen til Camping Cisano & San Vito

Camping Cisano & San Vito

Camping Cisano & San Vito

Camping Cisano & San Vito består af to 4-stjernede campingpladser, slået sammen i én. De to pladser giver dig rig mulighed for at nyde det smukke og populære område ved Gardasøen, hvor du og familien kan mærke sandet mellem tæerne og bade i den populære og rolige sø. 

Derudover finder du et hav af sjove faciliteter til både børn og voksne, herunder et stort badeområde med lagune og børnebassin. På Camping Cisano & San Vito finder du tilmed et hav af gode sportsaktiviteter, så du kan svinge tennisketsjeren, spille beachvolly med familien eller prøve af skyde med bue og pil.

Skønne poolområder på ferien

Skønne poolområder på ferien

Er I til camping og badeland med pool, sjove vandaktiviteter og masser af hygge med hele familien, så er Cisano & San Vito det perfekte sted for jer. Her finder I nemlig to poolområder, som byder på sjov og leg. Det ene poolområde har slangeformede rutsjebaner og et boblebad, hvor både børn og voksne kan slappe af og nyde den skønne ferieatmosfære. 

I 2019 udvidede Cisano/San Vito med et nyt, flot poolområde på San Vito-delen af campingpladsen. Det byder på et stort legeområde med rutsjebaner og andre sjove legeredskaber, hvilket gør poolen til et kæmpe hit hos familiens mindste. Ved poolkanten finder I også en skøn poolbar, som serverer lækre, kolde udskænkninger. Når I ikke nyder en svømmetur i poolen, kan I tage en slapper i en af solvogne som omkranser begge poolområder.

Flot og populær sandstrand

Flot og populær sandstrand

På Camping Cisano & San Vito behøver du ikke blot nøjes med en dukkert i poolen. Lige ud til pladsen finder du nemlig den populære Gardasø, som byder på en fin kunstig anlagt søstrand med sand. Her kan du tage familien under armen og nyde en dag på stranden i godt selskab, og måske deltage i nogle af de sjove vandaktiviteter. 

På stranden ved Camping Cisano & San Vito bydes der nemlig både på kanoroning og vandcykling i højsæsonen – begge sjove aktiviteter for hele familien.

Flere restauranter og barer

Flere restauranter og barer

På campingpladsens to restauranter finder du et hav af autentiske og klassiske retter, som gerne disker op med helt unikke smags oplevelser. Her har du nemlig for alvor mulighed for at smage på det italienske køkken, med specialiteter som pasta Carbonara og Cannelloni eller en sprød pizza. På begge restauranter har du mulighed for at nyde maden udendørs under den italienske nattehimmel. Hvis du og familien har lyst til en dag, hvor maden nydes hjemme, er der også rige muligheder for take-away. 

I de sene nattetimer bydes der på forfriskende drink eller et glas vin på en af pladsens tre barer. Her får du altid god service med i købet og kan nyde en hyggelig sommeraften og en autentisk stemning.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Cisano & San Vito har du mulighed for at købe friske forsyninger i det lokale supermarked. Her kan du finde et stort udvalg af italienske specialiteter som frugt, grønt og fisk og samtidig finde praktiske nødvendighedsvarer som toiletpapir, tandpasta med mere. 

Hvis du vil på shopping i hyggelige italienske butikker, kan vi anbefale et besøg i en af  de nærliggende byer Bardolino (3,1 km), Lazise (2,2 km) eller Peschiéra del Garda (11,8 km).

Underholdning i området

Underholdning i området

Camping Cisano & San Vito ligger live ved Gardasøen med et hav af oplevelser i området, der bare venter på at blive udforsket. Hvad med en spændende tur til Parco Natura Viva safaripark, en underholdende tur til Gardaland eller Canevaworld eller en autentisk madoplevelse i den hyggelige by Saló. Har I lyst til at opleve den italienske natur på nært hold, kan I besøge den populære kabelbane fra Malcesine til Monte Baldo.

I kan også gå langs søbredden ind til Cisano by (400 meter) eller ind til Lazise (2 km.)