Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping de la Plage

Alt det får I:
Spændende område
Poolområde med plads til børn og voksne
Gode faciliteter på pladsen
Tæt på strand
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads

Velkommen til Camping de la Plage

Nyd en sommerferie med familien i den franske sommersol, hvor du bare skal sørge for at slappe af og tage noget kultur med retur til Danmark. I den sydvestlige del af det skønne Frankrig finder du gode muligheder for aktiviteter og oplevelser, og samtidig finder du campingpladsen De la Plage, der sørger for, at du ikke mangler noget på din ferie. For med fire stjerner får du luksuriøse omgivelser, og så er der masser af tid til at smide benene op og holde ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
800 m
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
100 m
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal: 780
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Klatrevæg
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykning
Windsurfing
Wellness faciliteter
Massage
Sauna

Camping de la Plage i Frankrig

Fra strande til kultur

Fra strande til kultur

Mange danskere tager hvert år til Frankrig for at nyde sommeren, hvilket er meget forståeligt. Her får du sydens sol blandet med alt fra strande til kulturelle seværdigheder, og så kan du nyde godt af den ro, der ofte er rundt omkring i de små byer. De la Plage er en campingplads, der sørger godt for dig, og der er næsten garanti for, at I ikke kommer til at kede jer. Der er nemlig nok at tage fat på med de mange faciliteter, som der er på pladsen.

Skønt poolområde og strand

Skønt poolområde og strand

Der er et stort poolområde på pladsen, som er til fri afbenyttelse for jer alle. Der er flere forskellige afdelinger, og derved kan børnene få lov til at lege i fred. I deres afdeling finder du legeredskaber i vandet samt en rutsjebane, og her kan de få timer til at gå. Til de voksne er der et wellness-område, som byder på blandt andet jacuzzi. Og vil du hellere svømme under tag, så er der også mulighed for dette i den overdækkede pool. Stranden ligger lige rundt om hjørnet, hvor du kan nyde dagens sidste dukkert.

Restaurant og indkøb på ferien

Restaurant og indkøb på ferien

Mad er der også mulighed for at få på pladsen, for du finder nemlig en restaurant samt en snackbar . Spis frokost eller aftensmaden her og nyd aftenens sidste, kolde drikke i baren, der også ligger centralt på pladsen. Vil du handle ind i løbet af ferien, så skal du ikke langt for at gøre dette. Der er nemlig et supermarked på pladsen, der har et godt udvalg af forskellige varer. Du kan også besøge den nærliggende by Mimizan, der rummer et stort supermarked, som har alt, hvad du måtte stå og mangle. På den måde er du sikret, at du kan være godt dækket ind hele ferien.

Underholdning dagen lang

Underholdning dagen lang

Ingen kommer til at kede sig på De la Plage, for der er nemlig en række af aktiviteter og underholdning, som man kan deltage i. Lad os starte med børnene, der har glæde af en børneklub hver formiddag. Her kan de deltage i workshops, lege og få en masse underholdning. For de voksne er der mulighed for at deltage på forskellige sportshold som zumba og aerobics, og så kan du frit benytte dig af det helt nye fitnessrum, der er åbnet i 2019. Tag familien med til et spil minigolf, eller gør brug af den store sportsbane, der er til fri afbenyttelse. Der vil i øvrigt være underholdning for hele familien i aftentimerne.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Det dejlige, sydvestlige Frankrig byder på mange forskellige oplevelser. Du kan tage på surfcamp eller besøge Arcachon, der er en af de smukkeste strande i området. Vil du ind til byen, så skal du besøge Mimizan, der emmer af hygge, og som ligger i kort afstand fra pladsen. Storby er der også tæt på, hvis du vil køre halvanden time. Her finder du Bordeaux, som er en yderst charmerende storby i Frankrig.