Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping de l'Olivigne

Alt det får I:
Spændende kultur
Poolområde og strand
Legeplads med trampolin
Gratis cykeludlejning
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Fodbold

Campingplads med skønne faciliteter

På campingpladsen de l’Olivigne i Languedoc får I camping midt i naturen med en smuk panoramaudsigt af Cesse-dalen. Oplev de nye faciliteter i topkvalitet, hvor I får en bio-mineralpool, multisportsbaner, børneklub, restauranter og meget mere. Gå på opdagelse i de mange natur- og kulturoplevelser i området, og nyd den afslappede og rolige atmosfære. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Tæt på storby
23 km
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste supermarked
400 m
Tætteste by
400 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
400 m
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Babybad
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads

Bestil ferie til Camping de l'Olivigne

Pool og ”badestrand” ved floden Cesse

Pool og ”badestrand” ved floden Cesse

Camping de l’Olivigne har valgt at have en bio-mineralpool, som er bedre for jer og miljøet. Designet af poolen er organisk og har en masse små vandfald, der inviterer til ro og afslapning. Der er også en lav børnepool og boblebade. 

Campingpladsen ligger ud til Cesse-floden. Hvert år laves en del af flodbredden om til ”strand” 600 meter længere nede ad floden fra campingpladsen, hvor der er livredder (i perioden juli-august), der holder øje med og passer på jer og familien.

Mad og drikke – de l’Olivigne og Bize-Minervois

Mad og drikke – de l’Olivigne og Bize-Minervois

Der er madvogne på campingpladsen. Derudover har Camping de l’Olivigne en ”The Spanish Inn”, der er med hensigt på at socialisere folk over et lækkert måltid, som de hver især har medbragt – et hyggeligt arrangement med musik og god stemning.

På campingpladsen finder I en ”Halle du Minervois”, hvor der er forskellige lokale købmænd og kunstnere. Derudover er det en kort cykeltur til byen Bize-Minervois, hvor I kan finde restauranter, barer, et supermarked, bagere, apotek, posthus m.m. Cykler udlejes gratis på campingpladsen.

Aktiviteter og underholdning på camping

Aktiviteter og underholdning på camping

Der findes forskellige underholdningsområder på campingpladsen, hvor der bl.a. er fire bowlingbaner og petanque. Campingpladsen tilbyder en multisportsbane, hvor der er mulighed for at spille volleyball, badminton og fodbold. Alle ovenstående aktiviteter er beliggende i midten af campingpladsen, således at der ikke er langt til de andre faciliteter.

Hvis I ikke er til sport, har Camping de l’Olivigne sørget for at fylde deres bibliotek op, som man kan besøge og låne bøger i – gratis.

Til børnene er der en ny legeplads i naturtema med bl.a. trampolin, gynge og rutsjebane. Derudover er der også en børneklub med ekstra fokus på aktiviteter for børn i alderen 2-8 år. Børneklubben er åben tre dage om ugen, hvor børnene kan opleve sjove aktiviteter såsom cirkus, fri leg, lege som sjipning, hinkerude etc. samt sport. Alle aktiviteter er udført med uddannet personale.

Spændende natur og kultur

Spændende natur og kultur

Hvis I er til spændingsfyldt historie og kulturarv, så er Katharborgene et ”must-see”. Besøg Katharborgene og deres fem fæstninger. Her får I en masse spændende historier om belejringer, blodige opgør mellem religioner og en fantastisk udsigt 300 meter over floden i bjergkæden Montagne Noire, hvor borgene er placeret.

Tag på udflugt til Canal du Midi, en 235 kilometer lang kanal i Sydfrankrig. Kanalen er en UNESCO-verdensarv, da kanalen er et af Louis den 14.s hovedværker i hans regeringstid. I kan opleve den til fods eller på cykel. Tag trækvejen langs kanalen og oplev de mange seværdigheder. Eller tag de snoede stier langs vinmarker og sletterne. I kan også sejle langs kanalen og opleve Fonseranes’ ni sluser.