Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping del Garda Village & Camping

Alt det får I:
Lokalt supermarked
Skøn beliggenhed ved Gardasøen
Hyggelig italiensk restaurant
Poolområde inkl. børnepool
Top faciliteter
Strandtype
Strandtype
Småsten, 500 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal: 1, April - September
Udendørs pool
Antal: 1, May - September
Mini klub
Højsæson
Top faciliteter
Strandtype
Strandtype
Småsten, 500 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal: 1, April - September
Udendørs pool
Antal: 1, May - September
Mini klub
Højsæson

Grønne omgivelser på campingferien

Del Garda Village & Camping ligger suverænt i et skønt grønt område i den sydlige del af Gardasøen, kun 900 meter fra byen Peschiera del Garda. Den dejlige, velholdte campingplads tilbyder ganske enkelt alt, hvad I kan forlange af feriefaciliteter. Vi kan nævne det skønne poolområde med 2 pools og børnepools, legeplads, minigolf og mulighed for at blive undervist i tennis, surfing og svømning. For at komme ned til søen skal I blot gå 500 meter via en lille sti. Pladsen er enormt populær, og gæsterne vender tilbage hertil år efter år. Så I skal være tidligt ude, hvis I vil sikre jer at kunne holde ferien her! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sø, Småsten, 500 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal: 1, April - September
1, May - September
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, June - September
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Basar
Minimarked
Supermarked
Medium udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
ID armbånd/kort
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
200 m
Nærmeste lufthavn
Verona, 25 km
Nærmeste togstation
2 km
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 480
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Fitness
Fodbold
Tennis
Mod betaling
Zumba
Gratis
Til børnene
Legeplads
Spillehal

Praktisk information

Denne campingplads tillader ikke bookinger for grupper af unge voksne af samme køn.

Velkommen til Del Garda Village & Camping

Del Garda Village & Camping

Del Garda Village & Camping

Del Garda Village & Camping er en 4-stjernet campingplads med en skøn beliggenhed direkte til Gardasøen – Italiens ferieperle. Pladsen ligger i grønne omgivelser og har en skøn placering, så hvis du og familien vil udforske området, kan I blandt andet besøge den populære forlystelsespark Gardaland eller badelandet Caneva World. Pladsens samlingspunkt er det store poolkompleks, hvor de små vandhunde har rig mulighed for at lege i de sjove børnepools, og de voksne mulighed for at tage en svømmetur i de store voksenpools.

Stort poolområde på ferien

Stort poolområde på ferien

Findes der noget som legende unger, mens de voksne tager sig en svømmetur eller slapper af på en liggestol? På Del Garda Village & Camping finder I et komplet poolområde, bestående af sjove swimmingpools for både børn og voksne. Her finder I blandt andet to børnepools med rutsjebaner for både små og store børn samt to voksenpools, perfekt til en morgensvømmetur under den italienske sol. Det store poolområde er derfor perfekt til børnefamilien, som ønsker at kombinere underholdning med rolige omgivelser.

500 meter til Gardasøen

500 meter til Gardasøen

Gardasøen er blandt Italiens mest populære områder, hvorfor området er fyldt med spændende turistattraktioner. Del Garda Village & Camping ligger blot 500 meter fra den populære Gardasø. Her kan I opleve den ægte italienske feriestemning, når den er allerbedst. På Del Garda Village & Camping finder I tilmed et hav af aktiviteter, herunder både en legeplads, en tennisbane og et underholdningsrum til de yngre børn.

Restaurant med specialiteter

Restaurant med specialiteter

Efter en lang dag ved poolen, eller på udflugt ved søen, kan sulten hurtigt melde sig. På Del Garda Village & Camping behøver I ikke at gå langt for et overdådigt, italiensk måltid – på campingpladsen finder I nemlig en hyggelig restaurant. Her kan I nyde lækre retter for enhver smag, uanset om I er pizzaelskere eller ønsker at udforske og smage på de lokale specialiteter.

Lokalt supermarked og vaskerum

Lokalt supermarked og vaskerum

På Del Garda Village & Camping har I rig mulighed for at gøre jeres daglige indkøb i det lokale supermarked. Her finder I et stort udvalg af internationale dagligvarer og ikke mindst friske råvarer, som kød, frugt og grønt. Hvis I ønsker at tilberede en lækker frokost eller middag, behøver I derfor ikke at forlade pladsen, men kan roligt tage et smut forbi pladsens supermarked og gå på opdagelse i de lokale specialiteter. På campingpladsen finder I tilmed et vaskerum, så I har mulighed for at vaske ferietøjet, hvilket er en praktisk facilitet, hvis jeres campingferie varer mere end én uge.

Udforsk det populære ferieområde

Udforsk det populære ferieområde

Blot 10 km fra pladsen finder I Canevaworld – et sjovt vandland perfekt til småbørnsfamilien med yngre vandhunde. I finder tilmed den populære forlystelsespark Gardaland i nærheden af pladsen, en kendt attraktion, som bestemt er et besøg værd. Er I mere til kulturelle attraktioner, er disse også at finde i området. Her kan I blandt andet tage til middelalderslottet i Sirmione, som ligger på halvøen af samme navn. Byen er perfekt til en hyggelig gåtur, hvor I vil opleve den fantastiske stemning, som er at finde i de smalle gader, mens I nyder en italiensk is fra en af caféerne. I har også mulighed for at besøge den romantiske by Verona, som er kendt for at huse Romeo og Julies balkon.