Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping del Garda Village & Camping

Top Faciliteter
Maks. 0,25 - 1 km
Supermarked
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson

Velkommen til Camping del Garda Village & Camping

Del Garda Village & Camping ligger suverænt i et skønt grønt område i den sydlige del af Gardasøen, kun 900m fra byen Peschiera del Garda. Den dejlige, velholdte campingplads tilbyder ganske enkelt alt, hvad I kan forlange af feriefaciliteter. Vi kan nævne det skønne poolområde med 2 pools og børnepools, legeplads, minigolf og mulighed for at blive undervist i tennis, surfing og svømning. For at komme ned til søen skal I blot gå 200 meter via en lille sti. Pladsen er enormt populær, og gæsterne vender tilbage hertil år efter år. Så I skal være tidligt ude, hvis I vil sikre jer at kunne holde ferien her! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Maks. 0,25 - 1 km
Strandtype
Småsten, 500 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fodbold
Zumba
Gratis
Basketball
Tennis
Mod betaling
Aquarobics
Fitness
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Opladning elbiler
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Isbod
Restaurant
Snackbar
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Butikker
Basar
Supermarked
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Pladsstørrelse
Stor plads

Boliger - Camping del Garda Village & Camping

Camping del Garda Village & Camping ved Gardasøen i Italien

Del Garda Village & Camping

Del Garda Village & Camping

Del Garda Village & Camping er en 4-stjernet campingplads med en skøn beliggenhed direkte til Gardasøen – Italiens ferieperle. Pladsen ligger i grønne omgivelser og har en skøn placering, så hvis du og familien vil udforske området, kan I blandt andet besøge den populære forlystelsespark Gardaland eller badelandet Caneva World. Pladsens samlingspunkt er det store poolkompleks, hvor de små vandhunde har rig mulighed for at lege i de sjove børnepools, og de voksne mulighed for at tage en svømmetur i de store voksenpools.

Stort poolområde og beliggenhed ved Gardasøen

Stort poolområde og beliggenhed ved Gardasøen

Findes der noget som legende unger, mens de voksne tager sig en svømmetur eller slapper af på en liggestol? På Del Garda Village & Camping finder I et komplet poolområde, bestående af sjove swimmingpools for både børn og voksne. Her finder I blandt andet to børnepools med rutsjebaner for både små og store børn samt to voksenpools, perfekt til en morgensvømmetur under den italienske sol. Det store poolområde er derfor perfekt til børnefamilien, som ønsker at kombinere underholdning med rolige omgivelser.
Blot 500 m fra pladsen finder I den populære Gardasø. Her kan I opleve den italienske feriestemning, når den er allerbedst. På Del Garda Village & Camping finder I tilmed et hav af aktiviteter, herunder både en legeplads, en tennisbane og et underholdningsrum til de yngre børn.


Hyggelig restaurant med italienske specialiteter

Hyggelig restaurant med italienske specialiteter

Efter en lang dag ved poolen, eller på udflugt ved søen, kan sulten hurtigt melde sig. På Del Garda Village & Camping behøver I ikke at gå langt for et overdådigt, italiensk måltid – på pladsen finder I nemlig en hyggelig restaurant. Her kan I nyde lækre retter for enhver smag, uanset om I er pizzaelskere eller ønsker at udforske og smage på de lokale specialiteter.

Lokalt supermarked og vaskerum

Lokalt supermarked og vaskerum

På Del Garda Village & Camping har I rig mulighed for at gøre jeres daglige indkøb i det lokale supermarked. Her finder I et stort udvalg af internationale dagligvarer og ikke mindst friske råvarer, som kød, frugt og grønt. Hvis I ønsker at tilberede en lækker frokost eller middag, behøver I derfor ikke at forlade pladsen, men kan roligt tage et smut forbi pladsens supermarked og gå på opdagelse i de lokale specialiteter. På pladsen finder I tilmed et vaskerum, så I har mulighed for at vaske ferietøjet. Dette er en meget praktisk facilitet, specielt hvis jeres campingferie varer mere end én uge.

Udforsk det populære ferieområde

Udforsk det populære ferieområde

Gardasøen er blandt Italiens mest populære områder, hvorfor området er fyldt med spændende turistattraktioner. Blot 10 km fra pladsen finder I Canevaworld – et sjovt vandland perfekt til småbørnsfamilien med yngre vandhunde. I finder tilmed den populære forlystelsespark Gardaland i nærheden af pladsen, en kendt attraktion, som bestemt er et besøg værd. Er I mere til kulturelle attraktioner, er disse også at finde i området. Her kan I blandt andet tage til middelalderslottet i Sirmione, som ligger på halvøen af samme navn. Byen er perfekt til en hyggelig gåtur, hvor I vil opleve den fantastiske stemning, som er at finde i de smalle gader, mens I nyder en italiensk is fra en af caféerne. I har også mulighed for at besøge den romantiske by Verona, som er kendt for at huse Romeo og Julies balkon.