Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Dormio Resort Maastricht

Alt det får I:
Charmerende arkitektur
Hyggelig feriestemning
Kulturelle oplevelser
Pool og wellness
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Et ophold i en dejlig by

Ønsker I en dejlig afslappende ferie med mulighed for mange forskellige aktiviteter til hele familien i en dejlig by med hollandsk charme, så er Dormio Resort Maastricht en oplagt feriedestination. Dormio Resort Maastricht ligger i udkanten af byen Maastricht i et roligt og grønt område. Selve resortet ligger i en park, hvor der er mulighed for at spille golf og tennis. Nyd jeres ferie ved at slappe af ved den indendørs pool, og smag på lækkert hollandsk bagværk. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Teenage klub
Højsæson
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
14 km
Nærmeste togstation
5 km
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Brød Service
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Golfbane
Tæt på pladsen, 900 m
Hiking
100 m
Minigolf
5 km
Multisportsbane
Ridning
5 km
Tennis
900 m
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kajakudlejning
4 km
Wellness faciliteter
Dampbad
Massage
Sauna

Læs mere om Dormio Resort Maastricht

Udforsk området

Udforsk området

Maastricht er et område i Holland, der er kendt for at have en rig kultur, hvor de værner om fortiden, da der er fæstninger, historiske handelshuse, anerkendte restauranter og meget mere, som I kan besøge. Der er gode muligheder for at komme rundt og få set en masse med et ophold på Dormio Resort Maastricht, da man kan leje cykler på resortet.

En feriedestination med det hele

En feriedestination med det hele

Et ophold på Dormio Resort Maastricht kan byde på det hele. Resortet har egen restaurant, opvarmet og indendørs swimmingpool og meget mere. Uanset om I nyder ren afslapning ved poolen eller en mere aktiv ferie, er der gode muligheder for det ved Dormio Resort Maastricht. I kan f.eks. tage et spil minigolf, der altid er sjovt med familien, eller I kan tage et slag tennis eller bordtennis.  

Dormio Resort Maastricht har adskillige muligheder for ren afslapning. Ved deres wellnessområde er der mulighed for spa, sauna og dampbad, når I ønsker at blive forfrisket med ren afslapning. Der er endda massage til dem, der gerne vil forkæles.  

Inden for kort afstand kan man opleve rigtigt meget. Der er nemlig en golfbane, en rideskole, en skiskole, en minigolfbane, adskillige cykelruter og vandreture, så familien med garanti kan få en sjov ferie sammen.

Kom ud og smag på den lokale mad

Kom ud og smag på den lokale mad

Maastricht har mange fantastiske spisesteder, der er anerkendte for deres mad. I kan f.eks. tage på Bakkerij Smets, der laver skønne brød og dejlige kager til morgenstunden eller eftermiddagskaffen. I kan også tage på restaurant Château Neercanne, der tilbyder en lækker hollandsk menu. 

Når man opholder sig på Maastricht-resortet, er det nemt at handle dagligvarer, hvis der skulle være behov for at prøve hollandsk slik og sodavand. Der er mange forskellige lokale supermarkeder, hvor I kan finde de nødvendige dagligvarer, der er brug for til aftenhyggen.

Nyd kulturen i Maastricht

Nyd kulturen i Maastricht

Noget af det bedste i Maastricht er bylivet, der oser af historie og hollandsk kultur. Ikke langt fra resortet er Maastrichts naturhistoriske museum, hvor hele familien kan tage ud at få en afslappende og lærerig dag. I kan også vælge at tage på Bannefantenmuseum, der ligger på den anden side af Maas-floden. 

Generelt er Maastricht en by med meget historie, og der er meget at opleve i området. Eftersom det er en gammel handelsby med fæstninger, kan man komme ud at se, hvordan denne del af Europa har udviklet sig.