Banner

Ferieparker i Dalmatien

Oplev Europas sejlerparadis, eventyrlige naturoplevelser i de spektakulære nationalparker og historiske seværdigheder i regionens interessante storbyer. I Dalmatien vil hele familien kunne få en suveræn ferie med sjove aktiviteter for børn og voksne samt fantastiske naturomgivelser. Vores ferieeksperter hos Friferie har håndplukket de bedste ferieparker og ferielejligheder til netop jeres familieferie i solrige Dalmatien.

Læs mere

3

resultater

Ingen anmeldelser
mediterranean-village-san-antonio
1/19
Tæt på Dražica-stranden
Svøm i hotellets pool, og få en drink i poolbaren
Lille, skyggefuld park
Kun et par minutter væk fra Biograd na Moru

Fra:

19.987 kr.

August 9 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
8.2
camping-amadria-park-trogir
1/56
Pool og direkte til strand
Mange vandsportsaktiviteter
Restaurant og strandbar
Smukke byer i nærheden

Fra:

5.435 kr.

July 24 - 7 nætter, 2 voksne
21 tilgængelige boligtyper
7.4
solaris-beach-resort
1/54
Kæmpe Aquapark(mod betaling)
5 strande omkring campingpladsen
Bredt udvalg af restauranter og barer
Masser af aktiviteter og gode faciliteter

Fra:

18.493 kr.

July 24 - 7 nætter, 2 voksne
10 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Skønne ferieparker og ferielejligheder i Dalmatien

Med en ferielejlighed i Dalmatien kan I nemt skræddersy jeres perfekte ferie med masser af oplevelser, mens I stadig opnår den hjemlige følelse, idet I har fuldt privatliv i en ferielejlighed. Dalmatien byder på oplevelser for både store og små, familier og par. I kan finde og bestille familiens sommerferie online her på hjemmesiden eller via vores hjælpsomme ferierådgivere, hvis I kontakter os på tlf. 7015 4141.

Bemærkelsesværdige byer med enestående historie

Byerne i Dalmatien gemmer på interessant historie, romantik og storslået bygninger. Dubrovik er en by med en unik politisk og kulturel historie, som ligeledes er verdenskendt for sin monumentale skønhed, og ligger endda på UNESCO's verdenskulturarvsliste. Dubrovnik er en af verdens skønneste og mest populære byer og har noget at tilbyde på alle årstider. Er I i den nordligste del af Dalmatien, kan I besøge Zadar, som er præget af flotte kirker, charmerende gader og en livlig strandpromenade, som er springbræt til hele 300 idylliske øer. Split er ligeledes en besøgelsesværdig by, som har et fantastisk romersk palads, spændende Diocletians Mausoleum museem og en flot katedral.  

Aktiviteter for store og små

Dalmatien byder på utrolige naturoplevelser i sine hele fire nationalparker, som er et besøg værd. I kan også vælge at tage til Kornati, Krka, Plitvice eller Paklencia National Park, som hver især byder på bjergkløfter, imponerende vandfald, spejlblanke søer og floder. Ønsker I at være mere aktive end blot en gåtur, kan I give jer i kast med cykelture, klatring eller dykning, snorkelture eller windsurfing ved kysten.

Dalmatiens gastronomi

De gastronomiske oplevelser I kan glæde jer til I Dalmatien spænder bredt. Det dalmatiske køkken er præget af fisk, skaldyr og grøntsager. Her bliver særligt Middelhavets kendetegn som basilikum, oliven og rosmarin især brugt i madlavningen. Sort risotto med blæksprutter er Dalmatiens helt specielle ret, som smager himmelsk. I kan købe friske råvarer med hjem og kreere aftenens middag i ferielejligheden eller besøge de omkringliggende restauranter.

Autentisk atmosfære og ø-hop

En god grund til at besøge Dalmatien er for at besøge nogle af de mange smukke øer. Hvis man elsker at sejle eller har lyst til at prøve ø-hop, er Dalmatien et oplagt rejsemål. Der er ø’er, der passer til alle. For eksempel er øen Hvar mest kendt for at være en fest-ø, hvorimod øen Brac er mere rolig og kendt for dens særdeles smukke strand, man finder ved byen Bol. Begge øer er nemme at komme til med færger fra Split. Også på fastlandet er der byer som eksempelvis Split og Dubrovnik, der i høj grad er et visit værd. Byernes markeder dufter af krydderier, og de autentiske gader og stræder tager en på en rejse tilbage i tiden.

Dalmatien er den perfekte feriedestination

Highlights I kan glæde jer til i Dalmatien: 

  • Krystalklart havvand
  • Fascinerende national parker
  • Spændende, historiske storbyer
  • Fantastiske smagsoplevelser