Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

KNAUS Campingpark Eckwarderhörne

Alt det får I:
Tæt på sandstrand
Sjov for børnene
Indkøb på pladsen
En masse smuk natur
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el
Restaurant
100 m
Hund tilladt
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el
Restaurant
100 m
Hund tilladt

Velkommen til Camping Eckwarderhörne

Camping Eckwarderhörne ligger dejligt placeret i skønne Niedersachsen i det nordvestlige tyskland. Fra campingpladsen får hele familien direkte adgang til sandstranden. Havet er velegnet til forskellige slags vandsport. På pladsen finder I desuden masser af muligheder for en aktiv ferie for både store og små. De gode spisemuligheder giver energi til dejlige feriedage med sjove aktiviteter i det naturskønne område, hvor nationalparker og hav venter på at blive udforsket. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Petanque
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (dag)
TV Rum
Butikker
Bageri
Supermarked
15 km
Restauranter / barer
Bar
100 m
Restaurant
100 m
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Omgivelser
Tætteste by
3 km

Camping Eckwarderhörne i Tyskland

Vand til hele familien

Vand til hele familien

Fra Camping Eckwarderhörne er der direkte adgang til havet. De grønne områder og den skønne sandstrand inviterer til hyggelige badedage for hele familien. Dette hav er optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af dens usædvanlige ebbe og flod. Ikke langt fra pladsen finder I også en badestrand, der er rettet specielt og meget velegnet til småbørn. For de større børn og eventyrlystne voksne er havet ved pladsen velegnet til alt fra sejlads til vandski.

En aktiv ferie

En aktiv ferie

Campingpladsen tilbyder de bedste muligheder for en aktiv ferie. På selve campingpladsen kan I spille beachvolley og en masse forskellige boldspil på boldspilsbanen. Desuden er området genialt til vandsport, med både fiskning, sejlads, surfing og vandski med mere. Dertil arrangerer pladsen flere vandreture i det smukke naturområde, hvor hovedattraktionen er Nationalpark Niedersächsisches Wattenmeer.

Madlavning og restauranter

Madlavning og restauranter

Uanset om I ønsker at tilberede familiens måltider selv, eller om I ønsker at tage hele familien med på restaurant - så tilbyder Camping Eckwarderhörne gode muligheder for begge. På pladsen finder I diverse køkkenfaciliteter samt en grillplads, ligesom I finder både en snackbar og en restaurant. 

Oplevelserne venter

Oplevelserne venter

Fra campingpladsen kan I let udforske skønne Tyskland. Det er oplagt at tage på vandreture i den nærliggende nationalpark. Eller hvad med en dejlig tur til havs? I kan for eksempel tage den lille færge ud til øen Helgoland. Området har flere cykelruter, der gør det muligt at udforske området med en hyggelig cykeltur for hele familien.