Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping El Pla de Mar

Alt det får I:
Skønt område omkring pladsen
Stor campingplads med masser aktiviteter
Restaurant, bar og indkøb på pladsen
Stort poolområde med masser plads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el

Velkommen til Camping El Pla de Mar

Hold årets sommerferie i Spanien, hvor du finder alt, hvad du behøver, for at kunne holde en uforglemmelig sommerferie med smuk natur, gode strande og gastronomi i verdensklasse. Du finder området Costa Brava, som strækker sig over den nordøstlige kyststrækning ud mod Middelhavet. Her finder du nogle af landets bedste strande, storbyen Barcelona og nogle særdeles familievenlige campingpladser. Her ligger blandt andet campingpladsen El Pla de Mar, der er for hele familien, og den sørger for, at I bare skal koncentrere jer om at holde en sommerferie, som I sent vil glemme. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
June - September
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Bilvask
Mod betaling
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Lokale produkter
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Barcelona, 60 km
Tætteste by
2.7 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 399
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Petanque
Til børnene
Legeplads

Camping El Pla de Mar i Spanien

Perfekte ferieforhold

Perfekte ferieforhold

Pak bilen og kør mod sydens sol i det dejlige Spanien, hvor I finder området Costa Brava, der rummer alt det, der er nødvendigt for jer. Costa Brava er en del af Catalonien, og du finder smukke badestrande med azurblåt vand og også El Pla de Mar. Her er der plads til hele familien, og der vil være underholdning for børn såvel som de voksne. I kommer i hvert fald ikke til at kede jer med en ferie på campingpladsen, og så bliver det også nemt for jer med de forskellige faciliteter, som I kan gøre brug af. Glæd jer til et stort poolområde, børneklub og kort afstand til strand og by med gode spisemuligheder.

Børneparadis og badeferie

Børneparadis og badeferie

På pladsen finder du et sandt børneparadis, når det kommer til dagens badeture. Her er der nemlig et stort område med forskellige pools og afdelinger, hvor der specielt er noget for børnene. Du finder en separat pool for de mindste, hvor der bliver holdt godt øje af livredderen. I den store pool er der vandfald, som er sjove for de andre børn, og så kan du nyde godt af hele to området med jacuzzi. Er I mere til en god strandtur, så skal I heller ikke langt væk fra pladsen. Nyd synet af de lange, hvide sandstrande med det helt perfekte badevand, som du nemt kan tage dagens dukkert i.

Restauranter

Restauranter

Mad er der også rig mulighed for at få på pladsen og i det nærliggende område. Du finder en restaurant med et meget varieret menukort på pladsen, og der er også en bar, der byder på kolde drikke. Du kan passende nyde det hele på den store terrasse, der ligger i forlængelse af restauranten. Byen Palafolls ligger lige i nærheden, og her finder du også et bredt udvalg af restauranter.

Aktiviteter til børn og voksne

Aktiviteter til børn og voksne

Om du er barn eller voksen er ligegodt, når du holder din ferie her på pladsen. Der er nemlig rig mulighed for at blive underholdt og deltage i forskellige aktiviteter, og her er planlagt meget for de voksne, hvilket er usædvanligt for en campingplads. Børnene kan lege løs i børneklub, mens du giver dig i kast med de mange sportsaktiviteter. Få en zumbatime, prøv kræfter med yoga og pilates eller få pulsen op med step. Du kan også tage familien med på den store boldbane og lave en ægte turnering for at finde dagens vinder. Om aftenen vil der være arrangementer med dans og musik på terrassen, hvor alle kan deltage.

Costa Brava, Marineland og storbyer

Costa Brava, Marineland og storbyer

Costa Brava rummer nogle skønne strande, men også meget andet end det. Skal I have en dag for hele familien, så kan I passende besøge det nærliggende vandland, der ligger kun tre kilometer fra pladsen. Her kan I besøge Marineland Cataluña, men det kan godt blive svært at få børnene med hjem igen, da de vil have en sand fest her. Tag en tur til Barcelona og besøg Spaniens mest charmerende storby. Her finder I verdensklasse gourmetoplevelser, store butikker og hyggelige gader, som bare kalder på at blive udforsket.

Indkøb

Indkøb

Skal du have handlet det nødvendige ind til ferie, så kan du gøre dette uden at skulle forlade pladsen. El Pla de Mar har selvfølgelig sørget for et godt supermarked, der har alt det, du måtte stå og mangle. Her finder du alt fra tørvarer på hylderne og snacks til kolde drikke og frisk frugt. Du kan nemt handle ind til et aftensmåltid, og vil du gerne ind til et større supermarked, så har du kun fire kilometer. For Palafolls rummer ikke kun andre spisemuligheder, men også et stort supermarked med alt, hvad du måtte stå og drømme om.