Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping l'Étoile de Mer

Alt det får I:
Poolområde med vandrutsjebaner
Kun 300 meter til stranden
Masser aktiviteter for store og små
Spændende oplevelser omkring pladsen
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Restaurant
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Restaurant

Velkommen til Camping l'Étoile de Mer

Camping l'Étoile de Mer er klar til at give hele familien en dejlig campingferie i Frankrig! Ud over det flotte poolområde med vandrutsjebaner er der kun 300 meter til dejlig sandstrand som et ca. 3 kilometer lang! Campingpladsens hyggelige stemning og atmosfære giver jer en dejlig og afslappet ferie hvor der er god underholdning og sjove aktiviteter for både børn og voksne. I området er der muligheder for at opleve kultur, historie og natur hvis pool og strand skal have en pause. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Basketball
Volleyball
Petanque
Bordfodbold
Bordtennis
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Junior klub
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Bar
Sanitetsforhold
Strygejern
Betales på pladsen
Vaskemaskiner
mod betaling
Tørretumblere
Mod betaling
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Generelt
ID armbånd/kort
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
500 m

Hele familiens favorit!

Gå 300 meter til stranden

Gå 300 meter til stranden

Når I holder ferie på Camping l'Étoile de Mer kan familiens strandløver hurtigt komme til stranden der kun ligger 300 meter fra campingpladsen. Den 3 kilometer lange sandstrand giver jer mulighed for at slappe af på et håndklæde i sandet, bygge sandslotte og lege i vandkanten eller svømme i bølgerne i havet. Stranden er børnevenlig da vandet ikke er for dybt så hele familien kan trygt bade og nyde feriedagene på stranden. 

Fuld fart i poolområdet

Fuld fart i poolområdet

Det 400 kvadratmeter store poolområde på Camping l'Étoile de Mer er klar til at give jer fart over feltet i de forskellige vandrutsjebaner. Poolområdet har også børnebassin hvor familiens yngste kan hygge sig med vandplask når temperaturen stiger. Rundt om poolen er der liggestole hvor I kan solbade. 

Spis godt på ferien

Spis godt på ferien

På Camping l'Étoile de Mer kan I handle forskellige småting i campingpladsens minimarked eller starte bilen og køre mellem 5-7 kilometer for at finde større supermarkeder. Efter en hyggelig feriedag med sjove aktiviteter kan I spise jer mætte på campingpladsens á la carte restaurant som serverer lækre måltider for hele familien. I kan også nyde en velsmagende drink i campingpladsens bar som holder åbent helt til kl 22 i højsæsonen.

Underholdning for hele familien

Underholdning for hele familien

I kan være sikre på, at både børn og voksne er underholdt i løbet af ferien. Campingpladsens animationshold arrangerer sjove aktiviteter for børnene i miniklubben. Her kan børnen have masser sjov med forskellige spil, lege og konkurrencer. I miniklubben er der også gode muligheder for at møde nye legekammerater på ferien. Hvis I har teenagere med på ferie er der også sjove aktiviteter og sportsturneringer de kan deltage i. 

Spændende oplevelser omkring pladsen

Spændende oplevelser omkring pladsen

Alt fra kunst, kultur, historie og natur kan I opleve i området omkring Camping l'Étoile de Mer. Campinpgladsen ligger ikke langt fra et spændende naturreservat hvor hele familien vil kunne opleve smukke planter og fugle. Knap en times kørsel fra Camping l'Étoile de Mer finder I ikoniske Canal du Midi og mange andre spændende seværdigheder og attraktioner. I byen Hérault hvor campingpladsen ligger er der hyggelige gader hvor I kan shoppe og spise jer mætte på hyggelige cafeer og restauranter.