Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Ruinen

Alt det får I:
Masser af kultur og natur at udforske
Indendørs og udendørs pool
Indendørs og udendørs legeplads
Børnezoo
Top faciliteter
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Indendørs legeplads
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Legeplads
Restaurant
Indendørs pool
Indendørs legeplads
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Camping EuroParcs Ruinen: ferie med natur- og historieoplevelser

I idylliske, landlige omgivelser med natur og hyggelige landsbyer, som er rige på historie, ligger Camping EuroParcs Ruinen. Campingpladsen ligger i Drenthe i Holland og er perfekt for jer, der gerne vil have en hyggelig familieferie, hvor alt er samlet ét sted. Pools, natur, legepladser, museer og hyggelige landsbyer lige i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
53 km
Tætteste by
1.9 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Minigolf
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Mini farm
Underholdning
Underholdning (dag)

Velkommen til Camping EuroParcs Ruinen

Velkommen til Drenthe

Velkommen til Drenthe

Drenthe er rig på historie, da området har været beboet i tusindvis af år. Så der er et hav af smukke, gamle møller, broer og huse, I kan se, hvis I gerne vil have et indblik i områdets historie. Drenthe har et tempereret klima, hvor somrene og vintrene er milde. Dette er perfekt, hvis I elsker at være udendørs uanset årstid og ikke vil bekymre jer, om det er for varmt eller for koldt.

Camping EuroParcs Ruinen har bl.a. indendørspool og indendørs- og udendørslegeplads, så der er nok faciliteter og aktiviteter til at underholde hele familien uanset vejret.

Få varme badeoplevelser på Camping EuroParcs Ruinen

Få varme badeoplevelser på Camping EuroParcs Ruinen

På Camping EuroParcs Ruinen er der indendørspool med sjove vandrutsjebaner samt et separat soppebassin. Hele familien kan derfor bade og have det sjovt, selvom vejret er dårligt, eller I er her i efteråret. Vandet i poolen er 28 grader varmt og er derfor behageligt at være i og kan være den perfekte kilde til afslapning. Selv familiens mindste kan hygge sig i vandet og plaske rundt i soppebassinet.

Aktiviteter

Aktiviteter

Campingpladsen er meget børnevenlig og giver dem mulighed for at lege udendørs eller indendørs på campingpladsens indendørs -og udendørs legeplads samt naturlegeplads. På Camping EuroParcs Ruinen kan børn derudover også klappe geder i børnezooen og deltage i sjove arrangerede børneaktiviteter, hvor de fx kan fingermale og møde andre børn. Voksne har bl.a. mulighed for at spille golf og tage på cykeltur.

Udforsk naturen, og få indblik i Drenthes historie

Udforsk naturen, og få indblik i Drenthes historie

Camping EuroParcs Ruinen ligger i den historiske provins, Drenthe, og er omgivet af naturskønne områder. Campingpladsen giver jer derfor hurtig adgang til bl.a. naturparker, skønne små landsbyer og museer. Tag fx på vandre- eller cykeltur i nationalparkerne Dwingelderveld, Drents-Friese Wold og Drentsche Aa, hvor landskabet er betagende. I kan også besøge klatreskoven i Appelscha.

Nærliggende landsbyer som fx Meppel, Emmen og Assen byder på charmerende bygninger og gader, som er fulde af historie. Byerne har bl.a. museer og kunstgallerier, som kan give familien mindeværdige historie- og kulturoplevelser. Derudover giver de hyggelige byer jer også mulighed for at nyde den lokale mad og få gode smagsoplevelser, fordi der er hyggelige spisesteder i byerne.